Horoscop zilnic 11 septembrie. Zodia care va primi o veste bună, o invitație total neașteptată

Soarele din zodia Fecioară formează astăzi un trigon cu Uranus retrograd din Taur
Horoscop zilnic 11 septembrie. Zodia care va primi o veste bună, o invitație total neașteptată

Horoscop zilnic 11 septembrie. Soarele din zodia Fecioară formează astăzi un trigon cu Uranus retrograd din Taur, aspect care ne stimulează să facem lucrurile altfel, diferit, fie că este vorba de sarcini cotidiene, fie de activități de relaxare. Suntem mai dornici de schimbare și căutăm ineditul în viața noastră, acel ceva care să ne scoată din rutină.

Horoscop zilnic 11 septembrie. Taurii se dedică unei activități noi

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Parcă nu mai suporți rutina din ultima perioadă și vrei să faci lucrurile diferit, chiar dacă este vorba de o activitate desfășurată acasă sau la muncă, pentru cei care mai au sarcini de rezolvat. Încearcă să te preocupi de sănătatea ta, de stilul de viață, de alimentație. Acest capitol necesită mai multă atenție acum și îi poți aduce îmbunătățiri. Poate încerci o rețetă nouă, poate începi o dietă mai echilibrată.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Profită de ziua liberă și fă ceva ce-ți place. Ieși într-un loc în care nu ai mai fost până acum, dedică-te unei activități noi, lasă-te surprins de propunerile celor dragi și petrece mai mult timp în natură. Relația cu persoana iubită și cu copiii se va bucura momente inedite și te poți aștepta la surprize plăcute din partea acestora.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să te surprinzi gândindu-te la trecut și să vrei să schimbi anumite contexte care te frământă și îți trezesc remușcări, resentimente sau regrete. Încearcă astăzi să petreci mai mult timp cu tine, în intimitatea căminului, cu familia. Poți fi surprins de cineva din trecut, poate de o întâlnire cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Prietenii te pot surprinde cu invitațiile pe care ți le fac sau poate primești niște vești neașteptate sau porți dialoguri care te surprind prin informațiile aflate. Posibil să te întâlnești cu persoane dragi pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme și să reiei relații peste care se pusese praful. Nu este exclus ca unii nativi să primească propuneri de alăturar în noi proiecte.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ai mai multă grijă la cum îți administrezi bugetul pentru că s-ar putea să vină niște cheltuieli neașteptate, să faci niște plăți neprevăzute care să te destabilizeze pe moment. Unii nativi pot investi bani în imaginea lor, pot simți nevoia unei schimbări. Posibil să fie vorba și de bani investiți în evoluția profesională.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Soarele se află în zodia ta și te bucuri de energia lui, mai ales că astăzi te simți un spirit liber, capabil de gesturi mărețe, nonconformiste. Te preocupă descoperirera unor informații, căutarea unui adevăr, explorezi și te documentezi pe diferite teme. Vrei să faci progrese, cauți răspunsuri și discuțiile purtate acum îți vor aduce multe informații surprinzătoare. Posibil să fii surprins de cineva din străinătate sau de o invitație într-o călătorie.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Niște situații mai vechi, nerezolvate, care vizează relația cu partenerul de viață, te pot lua prin surprindere. Fie ies la suprafață în mod neașteptat, fie porți o discuție care te dă peste cap și te stimulează să cauți, să dezgropi și mai mult trecutul. S-ar putea să conștientizezi că te lași pradă unor frici nefondate sau că ai atașamente emoționale, financiare toxice și toate acestea îți afectează starea de spirit.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Partenerul de viață te poate lua prin surprindere cu o propunere, și de preferat ar fi să te arăți dispus să faci lucrurile altfel în cuplu. Posibil să fie vorba de o invitație neașteptată la un eveniment sau poate fi vorba de surprize care vin din partea prietenilor. Bucură-te mai mult de schimbările pe care le trăiești grație celorlalți.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Uranus se află în casa muncii și Soarele în sectorul profesional, așa că, deși este duminică, tu cauți metode de afirmare și progres. Poate muncești la un proiect care te va propulsa, poate cauți să te eliberezi de niște sarcini eficientizându-ți munca și învățând ceva nou. În această perioadă te preocupă destul de mult imaginea ta.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dacă nu ești deja plecat într-o călătorie, cel puțin ar trebui să-ți faci planuri în acest sens. Ai nevoie de relaxare, ai nevoie să te distrezi mai mult și azi chiar ai putea să faci lucrurile diferit decât în orice alt weekend. Activitățile cu copiii sau cu persoana iubită te pot detensiona în egală măsură ca și o carte citită, un film documentar văzut.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi ai putea încerca să abordezi pe altă cale, nouă, diferită, o situație de familie care știi că mereu trezește animozități. Pe de altă parte, ai putea face mici investiții pentru casă sau ai putea discuta cu partenerul despre bugetul comun și să aduceți mici schimbări în modul de administrare a finanțelor.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Soarele îți luminează sectorul relațiilor, iar trigonul cu Uranus din sectorul comunicării este de bun augur pentru discuții și lămuriri în cuplu. S-ar putea să fii surprins de un dialog cu partenerul, de dorințele acestuia sau poate de o veste primită, de o invitație. Oricum, discuțiile cu cei din jur sunt surprinzătoare și vin cu informații prețioase și… neașteptate.

Horoscopul zilei de 11 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.