Horoscop zilnic 12 mai 2022. Cheltuieli neprevăzute pentru Fecioare, Peştii primesc bani

Horoscopul zilei de 12 mai 2022. Află mai jos ce îți rezervă astrele
Horoscop zilnic 12 mai 2022. Cheltuieli neprevăzute pentru Fecioare, Peştii primesc bani

Horoscop zilnic 12 mai 2022. Luna intră astăzi în zodia Balanța și ne stimulează să căutăm compania celorlalți, dar și echilibrul în relații. Pentru prima oară în 12 ani, Luna va forma din această ipostază o opoziție cu Jupiter, proaspăt intrat în zodia Berbec. Acest context ne cere să evităm excesele, să nu ducem lucrurile la extrem și să nu depindem de ceilalți pentru a nu fi dezamăgiți.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 12 mai 2022. Planurile nativilor Gemeni sunt date peste cap

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Acest tranzit de astăzi te poate stimula să ai o atitudine competitivă și să intri în conflicte cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viață sau cu persoanele cu care desfășori activități profesionale. Totuși, vei face un efort considerabil pentru a aplana conflictele și pentru a-ți tempera pornirile agresive.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna trece prin sectorul sănătății tale și te poate agita, mai ales că nivelul de stres de la locul de muncă este destul de mare. Sunt posibile momente de nervozitate, neliniște și poți da naștere unor gânduri pesimiste. Ai nevoie de mai multă odihnă și chiar de o zi liberă. De evitat conflictele cu colegii.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna traversează sectorul tău afectiv, însă nu vei simți nici să faci mari declarații de dragoste și nici să flirtezi sau cucerești, chiar dacă este vorba de o persoană care ți-a trezit interesul. S-ar putea ca unele proiecte în care ești implicat să îți dea peste cap niște planuri făcute împreună cu persoana iubită sau cu copiii.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Poți simți nevoia să te reconectezi la familie, să stai de vorbă cu cei dragi sau să te ocupi de activități gospodărești pe care le-ai tot amânat. Pe de altă parte, vin provocări profesionale care îți pot da niște planuri personale peste cap. Nu este exclus ca părinții să-ți facă reproșuri legate de faptul că nu petreci timp suficient cu ei.

Horoscop zilnic 12 mai 2022. Nativii Fecioară au parte de cheltuieli neprevăzute

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Va trebui să depui un mai mare efort dacă ai de învățat ceva sau de asimilat anumite informații într-un timp scurt. Îți vei susține cu încăpățânare punctul de vedere și nu vei fi prea dispus să accepți ideile și părerile altora. Deși ai putere de convingere, nu este o zi bună pentru negocieri. Ai grijă, de asemenea, și la deplasări.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna trece prin sectorul tău financiar și s-ar putea să te stimuleze să rezolvi un context legat de bani. Nu va fi ușor să iei o decizie rapidă în acest sens, însă, cel mai probabil, vei fi nevoit să o faci. S-ar putea să apelezi la niște economii pentru a efectua niște plăți uitate sau pentru a face niște cheltuieli pe care nu ți le planificasei.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te bucuri de tranzitul Lunii prin zodia ta, aspect care îți aduce o mai mare nevoie de echilibru în viața ta, dar și în relațiile tale. Vei evita conflictele pe cât posibil, însă nu vei reuși în toate cazurile. Nu este exclus ca atitudinea partenerul de viață sau a persoanelor cu care lucrezi să te deranjeze și să cam lași deoparte diplomația.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Te poți confrunta cu o stare generală de oboseală, de irascibilitate, dar mai ales îți va lipsi capacitatea de concentrare. S-ar putea ca problemele apărute la locul de muncă, sarcinile venite pe neașteptate, să-ți dea programul peste cap și să te irite. Nu este exclus ca starea de nervozitate să aibă legătură cu faptul că nu ești plătit pentru o activitate prestată.

Horoscop zilnic 12 mai 2022. Nativii Pești, zi bună pentru încasări și plăți

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dacă ți-ai făcut planuri cu prietenii, de preferat ar fi să le respecți, în caz contrar te poți aștepta la reproșuri din partea acestora. Va fi mai greu astăzi să îmbine utilul cu plăcutul. S-ar putea să exagerezi cu atitudinea impunătoare în relațiile sentimentale sau cu copiii. Poți cere prea mult de la ceilalți fără să-ți dai seama.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Încearcă să ai mai multă grijă la imaginea ta, la expunerile publice, implicit la funcția ta. Ai grijă să nu exagerezi cu impunerea autorității în fața celorlalți. S-ar putea ca responsabilitățile profesionale să-ți dea peste cap niște planuri făcute cu familia, așa că te poți aștepta și la reproșuri din partea celor dragi.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin sectorul comunicării tale și te poate face să spui lucruri negândite sau insuficient analizate. Ai grijă la dialogurile pe care le porți, nu face promisiuni și asigură-te că cei cu care stai de vorbă au înțeles exact ce vrei să spui. De asemenea, ai grijă și la acte și situații juridice. S-ar putea ca atitudinea interlocutorilor să te deranjeze, dar încearcă să o treci cu vederea.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Azi fii mai prudent la modul în care îți administrezi resursele, implicit bugetul comun cu partenerul. Evită investițiile și împrumuturile și nu-ți acorda prea ușor încrederea celor din jur. Este o zi bună să faci încasări, plăți și să mergi la cumpărături de rutină. Nu este exclus că în cuplu să te confrunți cu neîncrederea partenerului.

Horoscopul zilei de 12 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *