Horoscop zilnic 12 septembrie. Racii au o zi agitată, Săgetătorii trec prin tensiuni în plan amoros

Luna în tranzit prin zodia Berbec, aspect care aduce energie, în special zodiilor de Aer și zodiilor de Foc.
Horoscop zilnic 12 septembrie. Racii au o zi agitată, Săgetătorii trec prin tensiuni în plan amoros

Horoscop zilnic 12 septembrie. Săptămâna începe cu Luna în tranzit prin zodia Berbec, aspect care aduce energie, în special zodiilor de Aer și zodiilor de Foc. Suntem mai curajoși și mai determinați să ne atingem niște obiective, însă putem intra mai ușor în conflicte cu cei din jur, dată fiind starea emoțională agitată.

Horoscop zilnic 12 septembrie. Pentru Raci se întrevede o zi agitată și tensionată în plan profesional

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna îți va tranzita zodia și-ți va aduce energia de care ai nevoie pentru a-ți rezolva eficient și rapid sarcinile. Totodată, îți va amplifica și latura războinică și nu te vei da înapoi de la conflicte, ba chiar te vei aprinde foarte ușor dacă cineva te contrazice.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna trece prin sectorul subconștientului și s-ar putea ca astăzi să te confrunți cu o capacitate scăzută de concentrare și cu o stare generală de moleșeală. La locul de muncă s-ar putea să-ți desfășori cu dificultate sarcinile și să te confrunți cu un nivel crescut de stres. În cazul în care te știi cu probleme de sănătate de natură cronică, ai face bine să te odihnești mai mult.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tranzitul Lunii de astăzi s-ar putea să aducă tensiuni în anturaj și să scoată la suprafață niște neînțelegeri mai vechi cu prietenii. În contextele profesionale, relațiile cu asociații sunt dificile și nu vei reuși să ajungi la o înțelegere comună cu aceștia, motiv pentru care unele proiecte pot avea parte de greșeli.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Se întrevede o zi agitată și tensionată în plan profesional. S-ar putea să ai parte de conflicte cu superiorii, să primești responsabilități prea mari cărora nu le vei face față foarte ușor sau să ai parte de proiecte cu deadline rapid care să te scoată din zona de confort. Nu este exclus să fii nevoit să lucrezi peste program și să-ți dai niște planuri personale peste cap.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dialogurile cu cei din jur pot fi foarte dificile astăzi și asta pentru că fiecare își susține punctul de vedere cu vehemență și nu acceptă teoriile și ideile celeilalte persoane. Este o zi marcată de controverse, nervozitate, stres și s-ar putea să interpretezi în mod eronat unele mesaje și informații primite.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ziua de astăzi este marcată de situații financiare care te nemulțumesc, te agită și-ți dau socotelile peste cap. În relațiile cu partenerii de afaceri intervin neînțelegeri și nu este nici pe departe cel mai bun moment pentru a face o investiție. Și în cuplu pot să apară discuții din cauza cheltuielilor nesăbuite pe care le face partenerul.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și poate amplifica niște neînțelegeri cu partenerul de viață. La modul general, relatiile parteneriale, fie de cuplu, fie profesionale vor trece prin momente tensionate, iar dialogul va fi ostil, existând slabe șanse să se ajungă la un compromis sau o cale de mijloc.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea să te confrunți cu un nivel ridicat de stres la locul de muncă și cu fel și fel de sarcini obositoare care te vor determina sa depui mai mult efort decât de obicei. Se întrevăd neînțelegeri cu colegii, încurcături în proiecte pe care va trebui să le scoți la capăt și tot acest context îți poate afecta starea de sănătate. Nu este exclus să te confrunți cu dureri de cap și o capacitate redusă de concentrare.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin sectorul tău afectiv și te poate agita la nivel emoțional. S-ar putea să ai parte de tensiuni cu persoana iubită sau cu copiii, să vezi într-un mod disproporționat o situație sentimentală, să dai o interpretare greșită unui gest de afecțiune. Ai grijă la tendința de a fi prea critic și acid cu cei dragi.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Preocupările legate de casă și familie te pot copleși și nu este exclus să readuci în discuție niște probleme mai vechi și astfel să dai naștere unor conflicte cu cei dragi. Ai nevoie să faci pace cu tine și pentru asta ar trebui să-ți acorzi mai mult timp și răbdare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin sectorul comunicării tale, însă din cauza aspectelor pe care le formează, poate aduce o serie de neînțelegeri cu cei din jur, conflicte, reproșuri. S-ar putea să interpretezi în mod greșit niște mesaje sau tu, la rândul tău, să le transmiți greșit sau cui nu trebuie. Evită să faci negocieri și fii mai atent la toate situațiile care implică acte, hârtii și documente.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna va tranzita sectorul tău financiar și s-ar putea să te facă extrem de cheltuitor, mai ales că apar plăți neașteptate. Se întrevăd tensiuni din cauza banilor, poate din cauza unor întârzieri. Unii nativi se vor stresa peste măsură pentru a intra în posesia unei sume de bani.

Horoscopul zilei de 12 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.