Horoscop zilnic 14 iulie 2022. O zi a comunicării și a schimbărilor. Vești bune în plan financiar

Horoscopul zile de 14 iulie vine cu surprize pentru acești nativi. Află ce ți-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 14 iulie 2022. O zi a comunicării și a schimbărilor. Vești bune în plan financiar

Contextul astrologic al zilei se remarcă printr-un sextil între Mercur, planeta comunicării, și originalul Uranus, planeta schimbărilor. Așadar, acest aspect armonios ne oferă capacitatea de a descoperi și învăța lucruri noi, care au legătură cu tehnologia, să avem schimburi de opinii constructive. Suntem deschiși noului, creativi și găsim soluții originale la probleme.

Horoscop zilnic 14 iulie 2022. Vești bune în plan financiar pentru Raci

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Cum Mercur este guvernatorul casei comunicării, iar Uranus planeta care-ți guvernează casa planurilor de viitor, s-ar putea astăzi să ai niște dialoguri constructive privind administrarea unor fonduri financiare sau administrarea unui imobil. Apar și soluții la o problemă locativă, privind încheierea unei tranzacții imobiliare.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Se anunță o zi cu evenimente în planul carierei și-n relațiile cu șefii sau cu persoanele cu putere de decizie. Îți faci ordine în proiecte și vei găsi căi comune de comunicarea sau de înțelegeri, negocieri noi de colaborări. La contractele care nu-ți mai aduc sume importante de bani vei renunța, dar rămâi în relații bune cu cei cu care ai colaborat.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Posibil să apară o problemă în familie, cu casa sau cu părinții, însă astăzi vine și soluția, datorită aspectului armonios de sextil pe care Mercur, guvernatorul tău, îl face cu Uranus, planeta ideilor originale. Așadar, nu-ți rămâne decât să cooperezi cu aspectele benefice, pentru că lucrurile se rezolvă mult mai bine decât ai anticipat.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Sextilul care se formează astăzi între Mercur, planeta comunicării, plasată în zodia ta, cu Uranus din zodia Taur, respectiv din casa prietenilor, proiectelor și planurilor de viitor, vine cu idei originale de a face bani, de a te implica într-o activitate pe cont propriu.

Horoscop zilnic 14 iulie 2022. Surprize la locul de muncă pentru Fecioare

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Sectorul muncii intră astăzi în vizorul tău și ești concentrat pe a rezolva niște chestiuni de la serviciu. S-ar putea să primești niște propuneri de a trece pe un alt post în firma în care lucrezi. În momentul de față este ce ai nevoie, chiar dacă nu te încântă schimbarea. Te va ajuta sextilul dintre Mercur, planeta comunicării, și Uranus din casa carierei și șefilor, pentru că aceștia din urmă vor știi să-ți prezinte situația astfel încât să cooperezi.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Surprize și schimbări au loc astăzi la locul de muncă. Posibil să revii pe un post pe care ai mai fost. Contextul astral este favorabil schimbărilor, mai ales că este susținut și de Mercur, guvernatorul tău, care face un sextil cu Uranus, planeta schimbărilor. Cooperezi cu registrul astral și găsești niște soluții bune la o chestiune apărută neașteptat la locul de muncă.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Astăzi este posibil să fii tentat să faci niște speculații financiare, să decizi împreună cu partenerul de cuplu sau alte persoane din familie destinația unor sume de bani sau a unor bunuri de o valoare mai mare. În planul relațional ți se dă ocazia să-ți relansezi viața intimă.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Astăzi este activat sectorul comunicării, iar sextilul dintre Mercur, planeta comunicării, din sectorul principiilor, cu Uranus din casa relațiilor și parteneriatelor profesionale, te va ajuta să găsești punți comune de comunicare cu cei care interacționezi. La serviciu, reușești să aplanezi un conflict între colegi.

Horoscop zilnic 14 iulie 2022. Capricornii, nerăbdători să plece în vacanță

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Astăzi te concentrezi pe situația financiară, a banilor pe care îi deții cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care lucrezi, mai ales dacă administrezi un buget. Contextul astral aduce dialoguri și soluții originale la o chestiunepe care nu reușeai să o rezolvi de mai mult timp la serviciu. Dacă ai de negociat un contract important, astăzi este momentul potrivit.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Lucrurile s-au liniștit în planul profesional, iar în cel sentimental traversezi o perioadă favorabilă. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi este posibil să stabiliți împreună cum petreceți vara aceasta, mai ales că aveți de recuperat niște vacanțe amânate de acum doi ani. Dacă ești singur, un dialog cu o persoană cunoscută întâmplător ar putea să te facă să-ți dorești o nouă relație.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Posibil astăzi să apară ceva neprevăzut la serviciu și să fii convocat într-o ședință importantă, cu modificări în sarcinile de muncă, dar și-n preluarea unor responsabilități noi. În ce privesc chestiunile gospodărești, s-ar putea să ai un dialog cu ceilalți membrii ai familiei, să reorganizați treburile și-n casă.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Posibil astăzi să nu fii în apele tale și orice problemă de natură profesională, care nu este a ta, să te irite și să vrei să stai izolat cu gândurile și frământurile tale. În rest, în planul sentimental, ai niște discuții deschise cu partenerul de cuplu, legate de viitorul relației.

Horoscopul zilei de 14 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *