Horoscop zilnic 14 octombrie. Venus, planeta iubirii, ne ajută să consolidăm relațiile. VIDEO EXCLUSIV

Ce surprize au astrele pentru zodii vineri, 14 octombrie.
Horoscop zilnic 14 octombrie. Venus, planeta iubirii, ne ajută să consolidăm relațiile. VIDEO EXCLUSIV

Ziua de astăzi vine cu vești bune. Venus, planeta iubirii, din Balantă formează un aspect de susținere cu Saturn retrograd din Vărsător. Acest context astrologic ne ajută să ne consolidăm relațiile, să ne asumăm responsabilități în plan sentimental și chiar să ne luăm angajamente pe termen lung. Suntem serioși și maturi în abordările financiare și ne putem reorganiza eficient bugetul. Pentru cei singuri sunt zile foarte bune să înceapă noi relații, dat fiind că acestea se vor dovedi a fi de lungă durată.

Horoscop zilnic 14 octombrie. Berbecii dau dovadă de maturitate în relații

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus se află chiar în sectorul relațiilor tale și aspectul de astăzi te ajută să-ți consolidezi relația cu partenerul de viață. Vei da dovadă de multă maturitate în abordările sentimentale și îți poți asuma angajamente pe termen lung. Nu este exclus să primești o cerere în căsătorie. Dacă ești singur, s-ar putea să te simți atras de o persoană din anturaj sau pe care ai cunoscut-o în mediul online. Și din punct de vedere profesional este un tranzit avantajos semnării contractelor.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, se află în sectorul muncii, iar Saturn în sectorul carierei, prin urmare contextul astrologic al zilei îți poate aduce o avansare profesională, o funcție sau pur și simplu aprecieri din partea superiorilor. Unii nativi își pot asuma noi responsabilități sau își pot lua un angajament profesional pe termen lung. Important este să faci tot posibilul să te afirmi. Din punct de vedere sentimental s-ar putea să fii atras de o persoană cu care desfășori activități profesionale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus se află în sectorul iubirii tale și contextul astrologic de astăzi te susține foarte mult să-ți consolidezi o poveste de dragoste aflată la început. Ești mult mai serios și mai matur în abordările sentimentale, iar acest aspect te ajută, dacă ești singur, să cucerești persoana care îți place. Ține cont că s-ar putea ca flirturile cu care ești obișnuit să nu funcționeze.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al zilei te ajută să-ți îmbunătățești relațiile cu cei dragi, în special cu familia. Cum Saturn este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea ca și în cuplu să discuți despre posibilitatea de a va construi un cămin împreună. Nativii care sunt deja căsătoriți se pot sfătui cu partenerul în vederea unei investiții în locuință sau într-un bun imobiliar.

Horoscop zilnic 14 octombrie. Fecioarele își reorganizează finanțele

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Venus în sectorul comunicării și Saturn în sectorul relațiilor, ar trebui să profiți din plin de această zi pentru a purta niște dialoguri cu partenerul de viață, dialoguri care sunt mai delicate sau care știi că aduc de obicei tensiuni. Aveți susținerea astrelor să ajungeți la o viziune comună. În alte cazuri, poate fi vorba de o împăcare cu persoana iubită. Din punct de vedere profesional, acest context poate aduce o negociere și semnarea unui contract.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus se află în sectorul tău financiar iar Saturn în sectorul muncii, prin urmare profită de aspectul acesta benefic pentru a cere o mărire de salariu sau, cel puțin, remunerarea orelor suplimentare. Pe de altă parte, este un context favorabil care te ajută să-ți reorganizezi finantele cu mai multă înțelepciune, ba chiar să renunți la unele cheltuieli inutile. Unii nativi își pot suplimenta veniturile din activități extra.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus se află în zodia ta, iar Saturn în sectorul iubirii, prin urmare ai toate șansele să consolidezi o poveste de dragoste care se află la început. De asemenea, relația cu copiii capătă maturitate și înțelepciune. Ceva bun vine în viața ta, care te va bucura, te va destinde și te va ajuta să vezi totul cu mai mult optimism.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus, planeta care îți guvernează relațiile, se află în aspecte bune cu Saturn, context care poate aduce echilibru și asumarea unor noi responsabilități în viața de cuplu. Pe de altă parte, poți face pași importanți în vindecarea unei traume emoționale și în detașarea de trecut. Familia îți va fi aproape, așa că nu te teme să te deschizi în fața celor dragi.

Horoscop zilnic 14 octombrie. Săgetătorii își pot cunoaște sufletul-pereche

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dintr-un banal flirt inițiat astăzi s-ar putea să ajungi să legi o adevărată poveste de iubire, mai ales că vei ști cum să-ți alegi cuvintele astfel încât să lași o impresie bună, să fii serios și matur. Nu este exclus ca persoana care îți place să facă parte chiar din cercul de prieteni. Pe de altă parte, contextul astrologic te susține dacă ai de făcut negocieri.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus, planeta care îți guvernează iubirea, formează un trigon cu Saturn, guvernatorul tău, iar acest aspect poate aduce ocazia consolidării unei povești de dragoste aflate la început și asumarea unor angajamente pe termen lung. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, cere să fii remunerat conform cu munca depusă și responsabilitățile avute.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Saturn se află în zodia ta și primește aspecte bune de la Venus, semn că starea ta de spirit va fi una bună și vei fi mult mai comunicativ și deschis socializării. S-ar putea chiar să planifici o călătorie sau să te înscrii la un curs de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Contextul astrologic al zilei te ajută să lași niște fricii în spate, să depășești o infidelitate, o trădare sau să scapi de o dependență. Dacă până acum te-ai confruntat cu niște stări de anxietate, le poți înțelege mai ușor rădăcinile și le poți depăși. Dacă te afli într-o relație toxică, ascunsă acum o poți încheia.

Horoscopul zilei de 14 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *