Horoscop zilnic 15 ianuarie. Venus din Vărsător și Uranus retrograd din Taur formează un careu. Situații imprevizibile apar în viața mai multor zodii

Schimbări, situații imprevizinile și momente tensionante pentru mai multe zodii.
Horoscop zilnic 15 ianuarie. Venus din Vărsător și Uranus retrograd din Taur formează un careu. Situații imprevizibile apar în viața mai multor zodii

Horoscop zilnic 15 ianuarie. Venus din Vărsător și Uranus retrograd din Taur formează astăzi un careu, aspect tensionat care aduce surprize neplăcute în plan sentimental sau de natură financiară. Se răstoarnă brusc situații, apar schimbări în relații, vrem mai multă independență și libertate și imprevizibilul ne pândește la fiecare pas.

Horoscop zilnic 15 ianuarie. Gemeni au parte de tensiune în cuplu din cauza unor secrete

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea ca niște planuri făcute cu prietenii să-ți cam dea bugetul peste cap și nu prea este momentul să te arunci în cheltuieli mari. De asemenea, și unele proiete în care te-aiimplicat pot fi destul de costisitoare, îți pot consuma destul de multe resurse. Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, așteaptă-te la surprize mai puțin plăcute în cuplu. Dacă ești singur, nu este exclusă o dragoste la prima vedere sau o atracție bruscă față de cineva din anturaj.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta, așa că te poți aștepta la situații imprevizibile, schimbări bruște de dispoziție și fel și fel de surprize mai puțin plăcute. Este esențial să te deschizi mai mult la nou, să înveți să trăiești liber și fără constrângeri și nu uita că trebuie să te adaptezi schimbărilor care apar în viața ta. Totodată, s-ar putea să ai parte de situații tensionate cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să te simți mai obosit astăzi, să nu te concentrezi prea bine pe ceea ce ai de făcut, însă să ai așteptări mari de la tine și astfel să te frustrezi. Poți primi vești neașteptate din străinătate. Cum Venus este guvernatoarea iubirii tale, te poți aștepta ca cineva din trecut să te caute, să iasă niște secrete la suprafață sau să ai parte de tensiuni și dialoguri neașteptate cu partenerul sau cu copiii.

Horoscop zilnic 15 ianuarie. Leii au discuții despre divorț 

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Se întrevăd tensiuni și dialoguri neașteptate, evenimente neprevăzute care vizează persoanele dragi din viața ta și care-ți consumă rezervele de energie. S-ar putea să devii destul de gelos și posesiv astăzi, atât cu partenerul de viață, cât și cu prietenii sau chiar prietenii să fie motivul unei gelozii în cuplu.

Vezi și Horoscop săptămâna 16 – 22 ianuarie. Lună Nouă în Vărsător. Nativii care își vor întâlni sufletul-pereche

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Atmosfera în familie este destul de tensionată și nu vei ajunge la un numitor comun, mai ales cu părinții, care au viziuni diferite. Venus este în sectorul relațiilor tale, iar Uranus în cel al statutului socio-profesional, deci nu sunt excluse discuțiile despre divorț sau, în alte cazuri, mai fericite, despre căsătorie, despre oficializarea relației.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dacă ți-ai pus în plan să finalizezi niște activități, află că astăzi nu va fi cu putință. Fie nu primești sprijinul promis, fie te cerți cu cei cu care trebuia să lucrezi. Încearcă să revoluționezi puțin modul de lucru, să vii cu ceva nou. Posibil ca unii nativi să primească vești neașteptate, poate chiar din străinătate.

Horoscop zilnic 15 ianuarie. Săgetătorii se pot trezi cu schimbări în program 

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea ca astăzi să cheltuiești mai mulți bani decât îți permite bugetul pentru distracții sau pentru cei dragi. Evită pe cât posibil speculațiile financiare. Cum Venus este guvernatoarea ta și se găsește în sectorul iubirii, te poți aștepta la evenimente imprevizibile în plan sentimental sau în relația cu copiii și la schimbări bruște de dispoziție.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar Uranus se găsește chiar în acest sector, așa că nu ar trebui să te mire dacă partenerul îți cere mai mult spațiu, mai multă independență și libertate. În plus, nici relațiile de familie nu sunt mai favorabile și poți fi surprins de atitudinea părinților sau de comentarii răutăcioase pe care aceștia le fac la adresa ta. Atenție la neplăcerile, defecțiunile care pot apărea în locuință.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să ai parte de vești surpinzătoare, de decizii neprevăzute și bruște ale celor din jur, de dialoguri neașteptate care să te scoată din sărite. Ești mai ușor de impresionat de cuvinte și pui la suflet mai repede, dar ține cont că nu tot ce auzi astăzi este adevărat. Dacă lucrezi astăzi, pot apărea schimbări de program.

Horoscop zilnic 15 ianuarie. Momente grele pentru Pești. O infidelitate iese la suprafață 

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ești tentat să faci cheltuieli astăzi fie pentru a te distra, fie pentru a impresiona sau mulțumi pe cineva drag. Evită, totuși, speculațiile financiare. Pot apărea surprize neplăcute legate de bani și venituri. În alte cazuri, copiii vin cu pretenții financiare cărora s-ar putea să nu le faci față prea ușor.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cum Venus este în zodia ta, te poți aștepta la situații sentimentale surprinzătoare sau la planuri care ți se dau peste cap. Poate este momentul să experimentezi lucruri noi. În familie pot să apară tensiuni și dezamăgiri sau să fie vorba de stricăciuni în locuință care se cer reparate urgent și care îți dau programul peste cap.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Nu te simți în apele tale astăzi și s-ar putea ca oboseala acumulată peste săptămână să-și spună cuvântul. Lasă pentru altă dată angajamentele și sarcinile programate și odihnește-te. Pe de altă parte, un fost partener te poate căuta și discuția cu acesta te poate destabiliza. În alte cazuri, sunt discuții în cuplu despre bani și nu este exclus ca un secret, o infidelitate să iasă la suprafață.

Horoscopul zilei de 15 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *