Horoscop zilnic 15 septembrie 2022. Luna iese din zodia Taur. Cum vor fi afectate zodiile de Aer și cele de Foc

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 15 septembrie
Horoscop zilnic 15 septembrie 2022. Luna iese din zodia Taur. Cum vor fi afectate zodiile de Aer și cele de Foc

Luna iese astăzi din zodia Taur și se va muta în semnul Gemenilor, ipostază din care ne trezește curiozități, ne stimulează să comunicăm și ne poate agita mental. Zodiile de Aer și cele de Foc pot fi mai mult pe drumuri și sunt sfătuite să aibă grijă la deplasări și la tendința de a trata cu superficialitate anumite situații.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 15 septembrie 2022. Nativii Berbec au parte de o zi cu tensiuni

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Deși Luna nu se întâlnește astăzi cu Marte, guvernatorul tău, vei resimți din plin acest tranzit prin Gemeni sub forma unei agitații interioare, nerăbdare și stare de irascibilitate. Dialogurile cu cei din jur pot fi mai dificile, așa că tensiunile nu sunt excluse.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna încă te surprinde cu fel și fel de situații emoționale, trăiri interioare și stări neașteptate, însă când se va muta în Gemeni, către seară, îți va canaliza atenția către sectorul financiar. S-ar putea să faci niște calcule care să nu-ți convină și să fie nevoie să scoți niște bani din buzunar pentru a rezolva niște situații care nu suportă amânare.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Continuă starea de apatie a ultimelor zile, însă de îndată ce Luna va intra în zodia ta situația se va schimba complet și-ți vei recăpăta energia și cheful de vorbă. Totuși, ai grijă la dialog pentru că ești destul de agitat și irascibil ca urmare a tranzitului lui Marte prin zodia ta, și s-ar putea să te trezești în conflicte nedorite.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea ca astăzi să te împarți în prea multe direcții, să te solicite și un proiect personal sau profesional, să te solicite și prietenii și seara să te simți obosit peste măsură. În plus, s-ar putea ca o serie de gânduri și frământări să încolțească din nou în mintea ta, așa că fă tot posibilul să te relaxezi mai mult și să te odihnești.

Horoscop zilnic 15 septembrie 2022. Nativii Leu se implică în mai multe proiecte pentru a fi remarcați

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Este o zi destul de agitată care te solicită profesional foarte mult. Nici seara nu este mai liniștită și s-ar putea să ai parte de întâlniri sau dialoguri cu prietenii, unele mai tensionate, altele plăcute. Vorbești mult și cauți soluții să scoți din anonimat un proiect sau cauți variante să te implici într-un proiect care să te facă remarcat.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ziua continuă în aceeași atmosferă ca și ieri, cu discuții multe, cauți soluții la problemele cu care te confrunți și ceri păreri în toate direcțiile. Ulterior, când Luna se mută în Gemeni, și timp de două zile de aici înainte, te poți aștepta la un nivel mai mare de stres profesional, însă și la șanse de afirmare. Poți primi laude și aprecieri de la superiori.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Luna în tranzit prin Gemeni, în apropiere de Marte, guvernatorul relațiilor tale, ziua de astăzi și următoarele două zile vor fi pline de dialoguri, întâlniri, deplasări. În plus, gradul de curiozitate este crescut și fie studiezi ceva pentru a te perfecționa, fie îți faci planuri pentru o călătorie. Poți primi invitații chiar și pentru o vizită în străinătate.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mare parte din zi Luna continuă să treacă prin sectorul relațiilor tale, dând naștere unor trăiri emoționale mai intense, unele neașteptate. Ulterior, când se va muta în Gemeni, interesul tău va fi canalizat către sectorul financiar. Fie discuți cu partenerul despre bugetul comun, despre taxe impozite, credite, fie discuți cu partenerii de afaceri despre posibilitățile, riscurile unei investiții.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ziua începe cu muncă și stres, însă îți și rezolvi sarcinile planificate. Ulterior, când Luna se mută în sectorul relațiilor tale, te poți aștepta ca partenerul să te convoace la un dialog. Se lămuresc lucruri, se fac planuri. Unii nativi se pot interesa despre un partener de afaceri sau pot căuta informații despre persoana care le place.

Horoscop zilnic 15 septembrie 2022. Nativii Vărsător pot avea tensiuni în familie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Deși ziua începe bine, într-un mod destul de relaxant și îți faci planuri de petrecere a timpului liber cu cei dragi, așteaptă-te ca acestea să se schimbe. Cel mai probabil o situație profesională intervine și te agită. Chiar și în următoarele două zile va trebui să ai grijă la cum îți îndeplinești activitățile și la ce discuții porți cu colegii și angajații pentru că apar erori de comunicare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Continuă registrul astrologic de zilele trecute care poate aduce tensiuni în familie și răsturnări de situație care au legătură cu locuința. Către seară, când Luna se mută în sectorul afectiv, s-ar putea să ai parte de niște discuții cu persoana iubită. Posibil să ceri niște lămuriri sau să vă explicați sentimentele, să cauți să alungi niște confuzii cu care te confrunți.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Și ziua de astăzi te prinde pe drumuri sau într-o delegație sau poate este vorba de discuții și întâlniri pe care le ai și care-ți consumă toate rezervele de energie. Seara tot ce îți vei dori va fi să stai în intimitatea căminului, să iei cina cu familia și să te odihnești.

Horoscopul zilei de 15 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *