Horoscop zilnic 16 noiembrie. Energia sentimentală se schimbă. Apare o nouă iubire în viața acestor nativi

Previziuni pentru fiecare nativ
Horoscop zilnic 16 noiembrie. Energia sentimentală se schimbă. Apare o nouă iubire în viața acestor nativi

Horoscop zilnic 16 noiembrie. Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra astăzi în Săgetător și astfel energia sentimentală și financiară se va schimba radical. Suntem mai optimiști, mai dornici de aventură și explorare, ne dorim să cunoaștem oameni noi, în special persoane de la care să avem ce învăța.

Horoscop zilnic 16 noiembrie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus te ajută să vezi o situație sentimentală sau financiară dintr-o altă perspectivă, mai largă, și să găsești mai ușor soluții la chestiuni care te frământă de ceva vreme. Relațiile la distanță sunt susținute în perioada acestui tranzit, iar în cazul celor singuri poate aduce o atracție față de o persoană de altă naționalitate, de un mentor, chiar profesor.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, își schimbă energia și din noua ipostază te poate ajuta sa obții mai ușor un bun material, un drept financiar care ți se cuvine. Încearcă să investești mai mult în viața de cuplu sau într-o poveste de dragoste aflată la început. Unii nativi își pot oficializa relația, în timp ce alții vor prefera să cunoască, să intre în aventuri.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus intră chiar în sectorul relațiilor tale și va contribui semnificativ la îmbunătățirea vieții de cuplu. Este o perioadă bună pentru împăcare, în cazul în care a existat o despărțire. Cei singuri pot cunoaște o persoană care să-i atragă și să înceapă o nouă relație. Ai grijă că Marte retrogradează în zodia ta și s-ar putea să fie vorba de certuri mai dese cu partenerul din cauza irascibilității tale.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus îți va tranzita în perioada următoare sectorul muncii și al sănătății. Acest aspect aduce o îmbunătățire a situației la locul de muncă, un randament crescut și vei observa că vei lucra cu mai multă plăcere. Dacă te-ai confruntat cu o problemă de sănătate, acum poți găsi remedii bune și starea generală se va îmbunătăți semnificativ.

Horoscop zilnic 16 noiembrie. Șanse mari ca nativii Leu să se îndrăgostească

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Tu te bucuri de intrarea lui Venus în sectorul iubirii, aspect care va aduce o atmosfera mult mai placută în viața sentimentală. Ești mai optimist, mai cald și generos cu cei din jur, ai mai multă poftă de viață și nu este exclus să te îndrăgostești, dacă ești singur.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

În tranzitul său prin Săgetător, Venus te susține să-ți îmbunătățești relațiile de familie. În perioada următoare ești mai dispus să faci compromisuri pentru a fi înțelegere în cămin și ești mai îngăduitor cu cei dragi care nu au aceeași viziune cu tine. Tot Venus poate susține unii nativi să-și reamenajeze locuința.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, se mută în sectorul comunicării și te va ajuta în tot ce ține de dialog, de negocieri și discursuri. Știi când să spui și cum să spui cuvintele astfel încât te faci plăcut de cei din jur și să-i atragi de partea ta. În perioada următoare îți va fi mai greu să stai în casă și vei alege să ieși și să faci scurte plimbări și vizite la cei dragi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus, planeta care îți guvernează relațiile, va părăsi zodia ta și se va muta sectorul financiar, ipostază destul de bună din care te poate ajuta să-ți crești veniturile. Unii nativi pot avea chiar șansa unei creșteri salariale. Tot Venus te îndeamnă să-ți valorifici talentele și creativitatea.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tu te bucuri de intrarea lui Venus în zodia ta și vei observa că după o perioadă în care ai fost destul de închis în tine, acum vei deveni mai optimist, mai entuziast și mai dornic să-ți satisfaci micile plăceri. Mulți nativi pe parcursul acestui tranzit vor simți nevoia să facă schimbări de look de atitudine, poate chiar să intre într-o nouă relație.

Horoscop zilnic 16 noiembrie. Succes pe plan profesional pentru Capricorni

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus, planeta care îți guvernează sectorul sentimental, intră într-o casă a subconștientului, aspect care te poate ajuta sa te vindeci dupa o despărțire sau deziluzie amoroasă. Nu este exclus ca un fost partener să revină în viața ta. Dacă ești parte a unui cuplu, ar trebui ca în perioada următoare să-ți trăiești povestea de dragoste departe de ochii lumii.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tranzitul lui Venus prin Săgetător te susține să-ți îmbunătățești relațiile cu prietenii și chiar să te împaci cu o persoană din anturaj cu care ai fost în conflict până acum. Ești mai dispus să ierți și să asculți și ce are de zis cealaltă persoană. Pe de altă parte, un proiect profesional în care ești implicat se poate bucura de succes.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus îți va tranzita sectorul carierei în perioada următoare și te va susține să te afirmi profesional cu multă încredere în tine. Ți se pot recunoaște niște merite, așa că nu ar trebui să te miri dacă ți se propune și o avansare. Pe de altă parte, în viața de cuplu se poate discuta despre oficializarea relației.

Horoscopul zilei de 16 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

9.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.