Horoscop zilnic 16 octombrie. Luna traversează zodia Rac. Nativii care trec prin stări copleșitoare

Previziuni astrale pentru toți nativii
Horoscop zilnic 16 octombrie. Luna traversează zodia Rac. Nativii care trec prin stări copleșitoare

Horoscop zilnic 16 octombrie. Luna traversează astăzi zodia Rac și ne va aduce o doză mai mare de emotivitate și sensibilitate. S-ar putea să fim mai dornici de a ne petrece timpul în intimitatea căminului, alături de familie sau de a ne ocupa de activități ce țin de casă.

Horoscop zilnic 16 octombrie. Principalele previziuni astrale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ți-ar prinde bine să petreci câteva momente cu părinții, să faci o vizită în locurile copilăriei și să te relaxezi depănând amintiri. Ai totuși grijă că ai și tendința de a fi conflictual cu cei dragi, mai ales nativii care încă locuiesc cu părinții și care nu vor cădea de acord asupra unor noi reguli în cămin sau asupra unor treburi gospodărești.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ai mai multă grijă la ce discuții porți cu cei din jur pentru că poți fi indus în eroare foarte ușor astăzi. Totodată, s-ar putea să primești niște informații sau mesaje care să te dea peste cap, să te dezechilibreze pe moment. Nu lua decizii importante deocamdată.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Încearcă să fii mai prudent cu modul în care-ți administrezi finanțele și nu te bucura la câștiguri rapide din surse nesigure. S-ar putea să faci niște cheltuieli care să-ți destabilizeze bugetul pe moment, însă nici varianta unor tertipluri financiare nu este cea mai bună variantă. Poți pierde în loc să câștigi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna trece prin zodia ta și cum îți este și guvernatoare, te bucuri de o stare de spirit foarte bună. S-ar putea să fii mai sensibil decât de obicei, mai ușor de impresionat și să sari în sprijinul tuturor celor care au nevoie. Sunt zile bune să te preocupi de tine și de propriile tale nevoi emoționale.

Horoscop zilnic 16 octombrie. Frământări și regrete

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea ca astăzi să te simți mai obosit, fără chef și starea de spirit să oscileze destul de mult. Fie te macină situații din trecut, fie te confrunți cu unele frământări și regrete, cert este că nu ești în apele tale. Partea cu plus este că te bucuri de o îmbunătățire generală în cazul în care te-ai confruntat cu o problemă de sănătate.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi mai bine ai sta cât mai departe de prieteni pentru că ai tendința să-i contrazici și să dai naștere unor anomozități care nu-și au sensul. De asemenea, va fi greu să ajungi la un consens și cu persoanele cu care colaborezi, cu care ești asociat sau desfășori activități comune.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna trece prin sectorul carierei tale și s-ar putea să reactualizeze niște situații tensionate care au legătură cu sectorul profesional. Apelează la diplomație pentru a evita conflictele cu cei care reprezintă o autoritate în viața ta, mai ales dacă este vorba de superiori, o zonă destul de delicată momentan.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea să fii pus față în față cu o decizie pe care ai luat-o, cu un verdict pe care l-ai dat sau, în alte cazuri, s-ar putea să trebuiască să te justifici pentru niște alegeri, să argumentezi niște contexte. Unii nativi pot susține un proiect.

Horoscop zilnic 16 octombrie. Momente pasionale, romantice

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Zilele acestea evită să dai sau să iei bani cu împrumut. De asemenea, nu te baza și nici nu cheltui banii altora sau în contul unei sume de bani pe care urmează să o încasezi. Evită speculațiile și investițiile riscante. Pe de altă parte, în cuplu se întrevăd momente intime pasionale, romantice.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și ar trebui să profiți de acest tranzit, dar mai ales de ziua liberă pentru a te dedica mai mult partenerului și nevoilor acestuia. Nativii singuri ar putea fi mai deschiși către legarea unor noi relații.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin sectorul muncii și sănătății, însă dat fiind că este duminică, cel mai probabil te va ține departe de sarcinile obositoare. Vei simți nevoia de relaxare, de răsuflare după o săptămână obositoare și dacă vei fi atent la alimentație și vei face mișcare, lucrurile vor fi în favoarea ta.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Deși Luna trece prin sectorul tău afectiv, s-ar putea să accentueze niște dezechilibre în viața sentimentală. Mai exact s-ar putea să te confrunți cu resentimente, regrete și chiar tristeți, stări copleșitoare, aparent fără o cauză anume. Mai greu va fi pentru nativii care s-au despărțit recent de partener.

Horoscopul zilei de 16 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *