Horoscop zilnic 16 septembrie. Tensiuni în cuplu, trădări la locul de muncă. Zodia vizată

Principalele aspecte astrale ale zilei
Horoscop zilnic 16 septembrie. Tensiuni în cuplu, trădări la locul de muncă. Zodia vizată

Horoscop zilnic 16 septembrie. Venus, planeta iubirii, din zodia Fecioară formează astăzi un careu cu Marte, planeta acțiunii, din zodia Gemeni. Acest context astrologic aduce tensiuni în relații, neînțelegeri, se spun cuvinte dure și se pot rupe relații. Criticile nu vor aduce nimic bun, ci doar replici tăioase înapoi.

Horoscop zilnic 16 septembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să ai parte de conflicte la locul de muncă, certuri cu colegii și cel mai probabil tu vei fi cel care pune paie pe foc. În plus, vei trăi cu senzația că nu ești apreciat la adevărata valoare, că munca ta nu este admirată și că ești criticat prea mult.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus se află în sectorul iubirii tale și s-ar putea ca în plan sentimental să apară tensiuni și neînțelegeri. Pare că nimic nu-ți convine la persoana dragă și ești nemulțumit de orice propunere a sa. Și relațiile cu copiii sunt dificile și s-ar putea să descoperi că aceștia îți ascund ceva.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte se află în zodia ta, așa că starea de agitație și nerăbdare va fi mult amplificată zilele acestea. Vei reuși să dai naștere unor conflicte destul de serioase în familie și vei spune cuvinte grele. Ai grijă să nu rănești iremediabil.

Horoscop zilnic 16 septembrie. Informații care te pot da complet peste cap

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea ca niște vești primite sau dialoguri purtate să te dea complet peste cap. Poate fi vorba de secrete aflate, oricum vei trece prin frământări interioare și-ți vei pune semne de întrebare cărora nu le vei găsi momentan un răspuns.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea să fii nevoit să faci niște cheltuieli destul de mari și din cauza asta să trebuiască să-ți reduci bugetul alocat unor distracții sau proiecte personale. Este nevoie să tai din toate părțile și acest aspect nu va face altceva decât să te frustreze pe moment.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Venus se află în zodia ta și careul cu Marte aduce multe frustrări interioare, mult stres, agitație și gânduri greu de controlat. Este foarte probabil ca astăzi să te cerți cu cei din jur, în special cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Nu te vei simți în apele tale, însă nu va fi de vină doar oboseala, ci și un dialog purtat cu partenerul de viață sau cu un partener profesional, care te va da peste cap. S-ar putea să descoperi niște jocuri de culise, să afli niște adevăruri care să-ți dea lumea peste cap.

Horoscop zilnic 16 septembrie. Tensiuni în cuplu

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cum Marte este guvernatorul tău și Venus planeta care îți guvernează relațiile, astăzi te poți aștepta la tensiuni în cuplu. S-ar putea ca în multe cazuri la baza neînțelegerilor să stea niște cheltuieli financiare sau niște secrete aflate, poate o infidelitate. Și profesional trebuie să ai grijă la trădările partenerilor.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Marte în sectorul relațiilor și Venus în cel al carierei, ziua de astăzi va aduce multe tensiuni profesionale, însă nu este momentul să-ți dai demisia. Ai grijă la ce discuți cu superiorii. S-ar putea să primești reproșuri pentru modul în care îți desfășori activitățile. Și în cuplu se poate discuta despre statutul oficial al relației.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

La locul de muncă se întrevăd tensiuni cu colegii și mult stres. Este important să ai grijă la modul în care-ți desfășori activitățile pentru că poți comite erori de raționament foarte ușor. Nu lua decizii majore și evită să te contrazici.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Careul Marte – Venus poate aduce tensiuni în viața sentimentală și în relațiile cu cei dragi. S-ar putea să pierzi o sumă de bani sau să realizezi că tu sau partenerul ați cam exagerat cu cheltuielile. Evită speculațiile financiare și investițiile riscante.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus se află în sectorul relațiilor tale, prin urmare nu te aștepta la o bună comunicare cu cei apropiați. S-ar putea ca familia să intervină în relația ta de cuplu sau să existe neînțelegeri între partener și părinți. Încearcă să nu ai așteptări prea mari de la alții zilele acestea.

Horoscopul zilei de 16 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *