Horoscop zilnic 17 iulie. Principalele previziuni astrale. O zi în care romantismul poate lua forme neașteptate

Aspecte astrale pentru toți nativii zodiacului
Horoscop zilnic 17 iulie. Principalele previziuni astrale. O zi în care romantismul poate lua forme neașteptate

Horoscop zilnic 17 iulie, previziuni astrale pentru fiecare zodie.Contextul astral de astăzi, în care Soarele din zodia Rac formează un trigon cu Neptun din Pești, scoate la suprafață multă sensibilitate și înclinație spre activități de creație. Este o zi în care romantismul poate lua forme neașteptate.

Horoscop zilnic 17 iulie. Principalele previziuni astrale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ești cu energia scăzută astăzi și stai mai mult izolată, cu gândurile și frământările tale. Simți nevoia apropierii de familie, de părinți, să vizitezi locurile copilăriei. S-ar putea să ai niște revelații legate de partea spirituală și să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Astăzi ești activ în sfera socială, participi la un eveniment important în viața unui prieten sau a unui membru al familiei. Trigonul care se formează între Soarele din zodia Rac și Neptun din
zodia Pești susține exprimarea verbală sau în scris și s-ar putea să te împaci cu cineva cu care ai avut neînțelegeri sau dispute mai grele. Treci peste orgoliu și ierți sau lași de la tine.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi te preocupă cariera, sfera profesională, proiectele pe care ai de gând să le începi în toamnă. Ești determinat să-ți mărești veniturile și este o zi favorabilă dialogurilor și negocierilor privind banii. Dacă ai o pasiune, s-ar putea să vrei să o monetizezi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Posibil astăzi să ai o conexiune mai strânsă cu persoane din străinătate, să iei o decizie care implică o direcție profesională. Trigonul dintre Soarele din casa personalității cu Neptun din
zodia Pești, din casa principiilor și credințelor, ar putea să-ți aducă inspirație într-o decizie importantă de viață.

Horoscop zilnic 17 iulie. Cineva din trecut ar putea reveni în viața Leilor

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Soarele poziționat pe casa subconștientului și trecutului, frământărilor interioare și introspecției, în trigon cu Neptun din zodia Pești, vine cu intuiție într-o chestiune financiară. Posibil să reușești
să găsești soluție la o chestiune care te macină de mai mult timp. De asemenea, sunt șanse să revină cineva din trecut.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Astăzi ești pe cale să iei niște decizii pe partea de relații, personale sau profesionale. Te gândești cum să faci să-ți abordezi și șefii, pentru că volumul de muncă s-a mărit, ai mai multe responsabilități și ești mult mai suprasolicitat. Cineva din anturaj îți face o propunere și ești tentat să o accepți.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Chiar dacă capul nu-ți stă la job sau la activitățile profesionale, te frământă niște chestiuni care au legătură cu locul de muncă. Ai nevoie de o schimbare și s-ar putea să cooperezi cu o ofertă care vine de la un fost șef/coleg.

Horoscop zilnic 17 iulie. Preocupări pentru sfera sentimentală

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astral vine cu preocupări pentru sfera sentimentală. Dacă au existat tensiuni, registrul astral de astăzi vine și le rezolvă. Tu trebuie doar să cooperezi cu registrul astral. În altă ordine
de idei, trebuie să-ți reorganizezi activitățile profesionale, dacă ai în plan să începi niște cursuri.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Posibil astăzi să-ți dorești să faci niște schimbări în ce privește spațiul de locuit sau te preocupă returnarea unei datorii, să începi niște demersuri juridice sau notariale. Vei intui exact ce trebuie
să faci și mai mult de atât, îți ies în cale și oamenii de care ai nevoie.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Trigonul care se formează astăzi între Soarele din zodia Rac, respectiv sectorul relațiilor și Neptun din zodia Pești îți aduce inspirație privind modalitatea de petrecere a timpului liber cu partenerul de cuplu. Posibil să vă doriți să aveți parte de o experiență inedită.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Astăzi reușești să clarifici anumite chestiuni legate de activitățile de la locul de muncă. Deși este zi liberă și ar fi trebuit să te relaxezi, să pleci cu partenerul și cu un grup de prieteni, s-ar putea să
stai mai mult pe laptop, să lucrezi la un plan de activitate și reorganizare a muncii.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Trigonul care se formează astăzi între Soarele din zodia Rac, din sectorul sentimental cu Neptun din casa personalității, îți aduce inspirație într-o activitate de creație sau găsești metode noi de relaxare. S-ar putea să participi la o reuniune de familie sau cu prietenii.

Horoscopul zilei de 17 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *