Horoscop zilnic 17 mai 2022. Zodia care trece prin momente de agitație. Este măcinată de gânduri și frământări

Horoscop zilnic 17 mai 2022. Află de mai jos ce au pregătit astrele pentru această zi
Horoscop zilnic 17 mai 2022. Zodia care trece prin momente de agitație. Este măcinată de gânduri și frământări

După Eclipsa totală de Lună de ieri, din zodia Scorpion,  iată că Luna intră astăzi în zodia Săgetător și formează opoziție cu Mercur retrograd din Gemeni. Contextul astrologic al zilei, deși mai entuziast, optimist și energic, nu ne ajută foarte mult în susținerea dialogului. S-ar putea să fim mai conflictuali și să ne pierdem ușor capacitatea de concentrare.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 17 mai 2022. Nativii Gemeni, tensiuni în relația cu partenerul/a de viață

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Energia este la cote maxime astăzi, așa că ai grijă încotro o canalizezi. Ai încredere în tine și dai dovadă de mult entuziasm, dar ai grijă să nu-l duci în zona nerăbdării. Dacă ai de făcut negocieri sau trebuie să porți discuții importante, poate ar fi mai bine să le amâni sau să nu crezi chiar tot e ți se promite.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Îți trec nu zeci, ci mii de gânduri prin minte și asta te poate agita, dar te și poate ajuta să găsești soluția potrivită. S-ar putea să primești fel și fel de oferte de asociere, oferte care promit câștiguri rapide și ușoare și bine ar fi să nu le crezi și cu atât mai puțin să faci investiții mergând pe încrederea în ceilalți.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna trece prin sectorul relațiilor tale, însă dată fiind opoziția cu guvernatorul tău, Mercur, aflat în retrogradare, fără îndoială nu te simți în largul tău în dialogurile cu cei din jur. Nu prea te mulțumesc răspunsurile primite de la alții și cauți confirmări, aprobări, validări în toate direcțiile, ceea ce te obosește mental și te agită. Posibile tensiuni cu partenerul.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Nu te simți deloc în apele tale și asta din cauza unor stări de agitație interioară, gânduri, frământări și amintiri care nu-ți dau pace. La locul de muncă ai parte de discuții care te enervează și s-ar putea să te concentrezi destul de greu pe ce ai de făcut. Dacă vrei să ieși în evidență, fă-o constructiv, evidențiindu-ți, în primul rând, creativitatea.

Horoscop zilnic 17 mai 2022. Nativii Scorpion, mare atenție la calcule și cheltuieli!

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Energia de care te bucuri astăzi depășește chiar și așteptările tale. Obții tot ceea ce-ți dorești și spiritul competitiv te va duce în frunte. Atenție, însă, la tendința de a fi arogant. Totodată, afectiv s-ar putea să nu te simți în apele tale și o discuție cu persoana iubită sau cu copiii te poate scoate ușor din starea de bună dispoziție.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Îți canalizezi mare parte din energie pentru a te ocupa de activități ce vizează locuință. Dialogul cu membrii familiei este greoi, chiar tensionat și nu veți reuși să ajungeți ușor la înțelegeri legate de bani, bunuri materiale, moșteniri. Ești mai sensibil la reproșurile familiei, mai ales dacă acestea au legătură cu faptul că nu îți petreci suficient timp cu ei, ci acorzi întâietate muncii.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Comunicarea cu ceilalți, fie că este vorba de partenerul de viață sau de colaboratori, colegi de muncă este destul de dificilă, așa că te poți aștepta la tensiuni. Dacă ai ceva de spus, azi o vei face cu multă îndrăzneală, dar evită să iei decizii importante sau să faci negocieri. Poți fi neatent la detalii.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca încă să resimți intens la nivel emoțional Eclipsa totală de ieri din zodia ta, însă nu te grăbi să tragi concluzii și să dai verdicte. Azi s-ar putea să fii interesat de o situație financiară, să o analizezi pe toate părțile, dar nu te grăbi să faci o investiție deocamdată. Ai grijă la calcule, socoteli și cheltuieli.

Horoscop zilnic 17 mai 2022. Nativii Vărsător, dezamăgire din partea cuiva apropiat

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin zodia ta și simți cum îți revii la viață după stările apatice cu care, cel mai probabil, te-ai confruntat ca urmare a Eclipsei totale de Lună. Totuși, tensiunile între tine și partener sau între tine și cei cu care lucrezi pot fi destul de supărătoare. Ajungeți greu la o cale de mijloc și te poți aștepta la reproșuri.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea să nu te poți concentra prea bine pe ceea ce ai de făcut astăzi, mai ales dacă este vorba de sarcini profesionale. Totodată, poți afla informații care să te debusoleze, să te confuzeze și de aceea este bine să nu crezi tot ce auzi. Multe pot fi zvonuri menite să te inducă în eroare. Posibile frământări interioare și secrete aflate.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Astăzi vorbești mai mult ca niciodată, însă nu neapărat vei spune ce trebuie, cui și când trebuie. S-ar putea să vezi distorsionat o situație legată de prieteni. Nu este cel mai bun moment să  discuți despre planuri și proiecte de viitor cu cei din anturaj. Nu este exclus ca cineva apropiat, din cercul tău, să te dezamăgească.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Ziua de astăzi, cu Luna în tranzit prin sectorul carierei și în opoziție cu Mercur retrograd, guvernatorul relațiilor tale, poate aduce tensiuni c superiorii. Va fi greu să ajungi la acorduri cu cei care au autoritate în viața ta. S-ar putea ca și în cuplu să te agite niște discuții legate de oficializarea relației.

Horoscopul zilei de 17 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *