Horoscop zilnic 17 noiembrie. Mercur tranzitează zodia Săgetător. Nativii care fac o călătorie VIDEO EXCLUSIV

Află ce îți rezervă astrele joi!
Horoscop zilnic 17 noiembrie. Mercur tranzitează zodia Săgetător. Nativii care fac o călătorie VIDEO EXCLUSIV

Horoscop zilnic 17 noiembrie. Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia Săgetător pe care o va tranzita până pe data de 7 decembrie. Acest tranzit ne poate stimula să studiem ceva ce ne ajută în dezvoltarea personală sau profesională, suntem mai dornici de călătorii și explorare, de aventură. Totodată, ne poate face să pierdem din vedere detaliile, motiv pentru care trebuie să fim atenți la deciziile pe care le luăm. Putem fi mai vocali în tot ce ține de spiritualitate și credință, de principii și mentalități.

Horoscop zilnic 17 noiembrie. Berbecii pot face o călătorie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Acest tranzit te ajută să te dezvolți profesional, prin cursuri și acumularea de noi cunoștințe. Poți studia ceva nou care, de exemplu, să-ți schimbe niște credințe și convingeri. Unii nativi vor alege să plece într-o călătorie. Poți rezolva situații juridice, ce țin de acte și poți obține aprobări, avize, mai ușor.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cu Mercur în Săgetător urmează o perioadă în care poți rezolva mai ușor situații ce țin de bunuri materiale, de credite, ipoteci, litigii și asigurări. Grijă mai multă la investițiile împreună cu alții. În plus, ai șanse să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul și să ajungeți la o înețelegere privind bugetul comun și cheltuielile sau relația intimă.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur va activa sectorul relațiilor tale și te va stimula la dialog și înțelegere în cuplu. Este momentul să vezi dacă idealurile și principiile tale de viață sunt compatibile cu ale partenerului. Din punct de vedere profesional, te susține în negocieri sau dacă ai de semnat noi contracte. Relațiile cu partenerii de afaceri și colaboratorii se îmbunătățesc.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Tranzitul lui Mercur te stimulează să vii cu soluții pentru rezolvarea problemelor legate de locul de muncă sau cu idei despre cum să-ți eficientizezi munca. Comunicarea cu colegii se poate îmbunătăți. Pe de altă parte, poți fi mai determinat să iei decizii legate de stilul de viață, să schimbi ceva în rutina zilnică pentru a-ți îmbunătăți sănătatea.

Horoscop zilnic 17 noiembrie. Leii comunică bine cu cei dragi

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur îți activează sectorul iubirii și-ți aduce ocazia îmbunătățirii dialogului cu persoana iubită, dar și cu copiii. Te exprimi mai ușor, poți face declarații de dragoste iar dacă ești singur vei fi mai deschis către flirt. Ai toate cvintele la tine dacă vrei să cucerești pe cineva.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, va contribui la îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei. Poți ajunge la un numitor comun legat de o situație ce vizează locuința, poate chiar o mutare. Poți purta discuții despre casă, acte patrimoniale sau pur și simplu despre sarcinile gospodărești și împărțirea lor.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Mercur în Săgetător, comunicarea va fi un punct forte al perioadei următoare. Te poți folosi de contextul astrologic pentru a lămuri neînțelegeri, pentru a analiza și trage concluzii cu privire la o situație. Astrele te susțin dacă ai de dat exemene, dacă ai de susținut interviuri, negocieri, ședințe sau discursuri publice și poți face mai multe deplasări ca de obicei.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur te va susține în găsirea celor mai bune soluții pentru creștere veniturilor. Poți avea idei îndrăznețe, poți primi ponturi de la alții sau poți avea curaj să-ți monetizezi talentele, să-ți valorifici economiile prin investiții.

Horoscop zilnic 17 noiembrie. Capricornii au regrete legate de trecut

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur intră în zodia ta și te va susține în dialogul cu cei din jur. Vei avea putere de convingere asupra altora, abilitățile de comunicare se vor îmbunătăți și vei vedea situațiile cu care te confrunți mai clar. De asemenea, ai susținere în negocieri și în luarea unor decizii importante.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

În perioada următoare te poți confrunta cu unele frământări, regrete, gânduri despre trecut. Poți trece prin procese de introspecție și de preferat ar fi să-ți asculți și intuiția nu doar rațiunea. Acest tranzit va contribui la îmbunătățirea stării de spirit prin eliberarea de frici și temeri, de vicii, anxietăți și dependențe.

Citește și: Zodia care va primi o moștenire până la sfârșitul anului 2022. Norocul le surâde acestor nativi în plan financiar

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Mercur te susține să-ți activezi viața socială și să interacționezi mai mult cu prietenii sau în mediul online. Poți avea idei bune sau poți primi sfaturi despre cum să-ți crești un proiect în care ești implicat. O persoană importantă te poate susține să-ți materializeze un vis.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur în Săgetător îți va activa sectorul carierei și îți poate aduce idei care să-ți aducă recunoaștere și admirație din partea superiorilor. Pe de altă parte, poți găsi soluții și poți face strategii pentru a-ți atinge un obiectiv. Cum Mercur este și guvernatorul relațiilor tal, în cuplu se poate discuta despre oficializarea relației.

Horoscopul zilei de 17 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.