Horoscop zilnic 17 octombrie. Contextul astral aduce decizii importante. Mari oportunități pentru acești nativi. VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale complete
Horoscop zilnic 17 octombrie. Contextul astral aduce decizii importante. Mari oportunități pentru acești nativi. VIDEO EXCLUSIV

Horoscop zilnic 17 octombrie. Marte din Gemeni formează astăzi un aspect de susținere cu Soarele din Balanță, context care ne aduce vitalitate, încredere în noi și în raționamentul nostru și mult curaj, în special curaj să luăm decizii importante.

Horoscop zilnic 17 octombrie. Principalele previziuni astrale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Te bucuri de capacități oratorice impresionante și poți obține ceea ce-ți dorești de la ceilalți cu multă ușurință. Ai putere de convingere și negocierile se pot încheia în favoarea ta. De asemenea, reușești să stabilești o bună comunicare și cu partenerul de viață. Nu este exclus să cunoști pe cineva care să te incite la nivel mental.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Te bucuri de un început de săptămână în forță. Ai energie, un randament crescut în desfășurarea activităților cotidiene și ești într-o formă de zile mari. Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, acestea pot fi depășite mai ușor. În plus, s-ar putea să ai parte de niște oportunități financiare, posibil de sarcini sau proiecte extra care vor contribui la creșterea veniturilor.

 


Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte se află în zodia ta și are toată susținerea Soarelui din sectorul iubirii, așa că te poți aștepta la momente speciale în viața sentimentală, la declarații de dragoste și gesturi pasionale. Dacă ești singur, s-ar putea ca în calea ta să iasă o persoană care să-ți trezească interesul. Profită și ieși la o întâlnire romantică. Vei ști cum să flirtezi astfel încât să cucerești.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Astăzi ar trebui să ai mai multă grijă la persoanele cu care te înconjori. Asigură-te că sunt oameni optimiști și nu-ți consumă rezervele de energie. De asemenea, nu te implica în activități care presupun interacțiune cu multă lume, ci canalizează-ți energia către activități gospodărești. Aici vei avea mai mult spor ca niciodată.

Horoscop zilnic 17 octombrie. Oportunități uriașe care apar

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Azi ești foarte deschis în dialog, comunici ușor cu persoanele cu care intri în contact și reușești să te faci înțeles. Poți lucra foarte bine în echipă și poți primi sfaturi și sprijin de la cei din anturaj. Totodată, concentrează-te pe proiectele tale și fă-ți planuri de viitor cu încredere și speranță.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Se întrevăd câștiguri financiare, cel mai probabil din activități extra job sau activități care nu au neapărat legătură cu domeniul tău de activitate. S-ar putea ca un superior să te ia alături într-un proiect sau să-ți propună un proiect independent. Profită și fă bani din ceea ce știi să faci cel mai bine!

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Soarele se află în zodia ta și aspectul benefic pe care-l face cu Marte îți aduce un surplus de energie și vitalitate, încredere în forțele proprii și un farmec aparte prin care îi vei cuceri pe cei cu care intri în contact. Este o perioadă în care vezi lucrurile foarte clar în viața ta, în relațiile tale și poți lua decizii bune și curajoase.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte este guvernatorul tău și trigonul cu Soarele te ajută să vezi unde și de ce pierzi energie, astfel încât să stai departe de acele contexte care te consumă inutil. Azi te bucuri de mare încredere în tine, de puterea de a te detașa de ceva nefuncțional. Nu te implica în lupte care nu-ți aparțin.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte se află în sectorul relațiilor tale și este susținut de Soare, aspect care aduce o bună interacțiune cu cei cu care intri în contact. S-ar putea să faci progrese importante în proiectele în care ești implicat și să primești sprijin de la cei cărora le ceri suportul. În cuplu îți poți face planuri de viitor alături de partener.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Marte în sectorul muncii și cu Soarele în sectorul carierei, azi te pui în valoare, ieși în față și te afirmi cu toată încrederea. Primești laude, aprecieri și te bucuri de un randament crescut în desfășurarea sarcinilor, ba mai mult, poți prelua și noi responsabilități. Ești pe val și lucrurile îți ies exact așa cum le-ai plănuit.

Horoscop zilnic 17 octombrie. Perioada tensionată în familie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al zilei îți aduce o perspectivă clară asupra unei situații cu care te confrunți. Este o zi bună să dai un examen, să te înscrii la un curs, să rezolvi chestiuni birocratice sau să planifici o călătorie, o delegație. Marte se află în sectorul tău afectiv, așa că profită, flirtează, cucerește, trăiește aventura și lasă pasiunea să intre în viața ta.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Trigonul dintre Marte și Soare te ajută în negocieri, în accesarea unor fonduri, în investiții și afaceri, însă ai grijă la modul în care pui problema în fața colaboratorilor sau posibililor asociați. Pe de altă parte, dacă ai trecut printr-o perioadă tensionată în familie, azi s-ar putea ca lucrurile să revină cât de cât la normal.

Horoscopul zilei de 17 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *