Horoscop zilnic 18 aprilie 2022. Taurii se bucură de popularitate. Peștii găsesc soluții inedite la probleme

Horoscop zilnic 18 aprilie 2022. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru astăzi.
Horoscop zilnic 18 aprilie 2022. Taurii se bucură de popularitate. Peștii găsesc soluții inedite la probleme

Horoscop zilnic 18 aprilie 2022. Prima zi din săptămână ne aduce o conjuncție în zodia Taur, între Mercur și Uranus. Acest aspect vine cu vești neașteptate, cu discuții surprinzătoare și informații care ne uimesc. Dacă acestea vor fi plăcute sau neplăcute, este greu de prevăzut, dar cel mai probabil este vorba de un context plăcut care nu ne va răsturna prea rău ideile și planurile. Asta pentru că această conjuncție formează aspecte plăcute cu Venus, chiar guvernatoarea Taurului, aflată în Pești. Pe de altă parte, ziua vine și cu idei originale și mult nonconformism în gândire, așa că ar trebui să lăsăm deoparte încăpățânarea și să gândim mai revoluționar.

Horoscop zilnic 18 aprilie 2022. Pentru gemeni este o zi stresantă

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Fie că ieși la cumpărături pentru Paște, fie că vrei să-ți reînnoiești garderoba, s-ar putea să faci unele cheltuieli cam mari, așa că ai grijă la modul în care-ți gestionezi resursele. Poți avea parte de vești financiare care să te ia prin surprindere, fie legate de banii pe care-i obții dintr-un proiect, fie legate de salariu. Unor nativi le pot veni idei nonconformiste despre cum să-și crească încasările sau despre cum să-și monetizeze talentele.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Conjuncția se petrece în zodia ta, așa că te vei bucura de o gândire revoluționară, de idei originale și de multă putere de convingere asupra celorlalți. S-ar putea să fii foarte direct în exprimare și să-i iei prin surprindere pe cei din jur cu ceea ce ai de spus. Nu este exclus ca brusc și dintr-o dată să-ți schimbi niște idei, niște planuri sau niște raționamente. Mercur îți guvernează zona sentimentală, așa că poți fi surprins și de o declarație de dragoste sau poate chiar tu o faci.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur este guvernatorul tău și această conjuncție cu Uranus poate aduce multă agitație mentală, irascibilitate și neliniște interioară. Prin mintea ta pot trece multe gânduri, întrebări, frământări și nu este exclus să te suprasoliciți mental. Stresul este mare, oboseala psihică pe măsură, așa că odihnește-te corespunzător. Pe de altă parte, o persoană din trecut te poate căuta sau un context pe care-l credeai depășit revine în viața ta.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Discuțiile cu prietenii pot veni cu sfaturi bune, înțelepte și cu idei neașteptate, cu soluții inedite la problemele tale. Ascultă-i fără să stai pe gânduri și chiar tu întreabă-i, cere-le o părere. Vin vești nesperate și surprinzătoare, dar bune, legate de un proiect în care ești implicat. Nu este exclus să fie vorba de vești legate de o călătorie sau de un curs la care visezi de ceva vreme.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur și Uranus se întâlnesc în sectorul carierei tale și te poți aștepta la vești și discuții neprevăzute, ciudate și utopice legate de zona profesională. Poate chiar superiorii vin cu unele pretenții sau propuneri care te lasă cu gura căscată. Una peste alta, partea cu plus este că și tu poți avea idei ingenioase despre cum să te afirmi și să-ți atingi niște obiective.

Horoscop zilnic 18 aprilie 2022. Scorpionii vor avea parte de surprize din partea partenerului de viață

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dat fiind că Mercur este guvernatorul tău, agitația interioară pe care o resimți îți va aduce adevărate revelații și iluminări, cele mai neașteptate idei și soluții. Adevărul iese la suprafață într-un context sau poate reușești să convingi pe cineva de ceva. Se pot clarifica într-un mod nesperat situații într-o relație, fie de cuplu, fie profesională. Dacă ai o curiozitate, azi poți afla răspunsul. În cazul unor nativi sunt posibile vești din străinătate sau legate de o călătorie.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi te poți aștepta să te uimească informațiile financiare sau discuțiile legate de bani și bunuri materiale pe care le porți. Se pot rezolva într-un mod nesperat situații ce țin de moșteniri, credite, investiții, taxe, impozite, partaje. Totodată, unii nativi pot primi rezultatul unor analize și pot scăpa de frici. Nu este exclus ca unele Balanțe să afle de o trădare, minciună, să descopere ceva neașteptat

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur și Uranus se întâlnesc chiar în sectorul relațiilor tale și poți fi surprins de o discuție cu partenerul de viață sau cu un colaborator, cu cineva cu care desfășori anumite sarcini comune. Poate fi vorba și de o propunere, de o declarație care te ia pe nepregătite. În cuplu s-ar putea ca cerințele partenerului să te lase cu gura căscată. Cei singuri se pot îndrăgosti brusc și la prima vedere.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Vin surprize și apar răsturnări de situație la locul de muncă. Ți se poate da peste cap programul, poți fi șocat de o discuție cu colegii sau de cerințele care-ți sunt adresate. Ești luat pe nepregătite de sarcinile care vin și de schimbările neplanificate care apar. În alte cazuri, rezultatul unor analize te poate surpinde. Cum Mercur îți guvernează relațiile, te poți aștepta la surprize și schimbări de plan și din acest sector.

Horoscop zilnic 18 aprilie 2022. Vărsătorii primesc vești neașteptate

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur și Uranus se întâlnesc în sectorul tău afectiv, așa că discuțiile cu copiii și persoana iubită te pot lua prin surprindere, însă în sensul plăcut. Poate cineva îți răspunde la o declarație de dragoste sau poate chiar tu ai curajul necesar să-ți recunoști sentimentele. Nu este exclus să te îndrăgostești la prima vedere, chiar dacă nu-ți stă în fire. Acum o atracție puternică poate prinde contur. Pe de altă parte, te bucuri de imaginație, creativitate și idei sclipitoare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția dintre Mercur și Uranus, guvernatorul tău, se petrece în sectorul casei și familiei, prin urmare te poți aștepta la dialoguri ciudate cu cei dragi. Fie primești vești care te uimesc, fie rămâi surprins de viziunea celor din familie, cert este că trebuie să ai grijă să nu duci lucrurile la extrem. Poți primi chiar și vestea că cineva drag vine acasă cu ocazia Paștelui. Discuțiile pe teme legate de bani și bunuri patrimoniale se rezolvă în mod surprinzător de bun. Mercur îți guvernează zona iubirii, așa că poți fi luat la întrebări.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Conjuncția din Taur se petrece în sectorul comunicării tale și poate aduce idei neașteptat de bune, revoluționare, poate aduce soluții nonconformiste, sclipitoare. În plus, poate veni cu discuții neașteptate, cu propuneri inedite sau cu vești care te surprind. Este o zi bună să înveți, să dai un examen și să iei o decizie neașteptată. Mercur este guvernatorul relațiilor tale și s-ar putea să treci printr-o răsturnare de situație în cuplu. Poate ai parte de o surpriză sa poate un plan se schimbă.

Horoscopul zilei de 18 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *