Horoscop zilnic 18 ianuarie. Mercur iese din retrogadare. Zodia care ia o decizie radicală în relația de cuplu

Citește horoscopul zilei de 18 ianurie și află ce ți-au rezervat astrele
Horoscop zilnic 18 ianuarie. Mercur iese din retrogadare. Zodia care ia o decizie radicală în relația de cuplu

Horoscop zilnic 18 ianuarie. Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, iese astăzi din retrogradare în zodia Capricorn. Astfel, și mintea noastră se va limpezi, gândurile ni se vor așeza și confuzia asociată cu retrogradarea planetei se va disipa. Cât Mercur va continua mersul direct în Capricorn, adică până pe 11 februarie, vom putea face strategii de atingere a obiectivelor și vom avea o mare capacitate de efort intelectual.

Horoscop zilnic 18 ianuarie. Ce aduce nou ieșirea din retrogradare a lui Mercur

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Mercur iese din retrogradare în sectorul carerei tale și vei observa că o serie de proiecte profesionale ți se vor debloca. Vei vedea mai clar ce este de făcut pentru a te afirma și a-ți atinge niște scopuri profesionale. Ți se pot deschide noi uși, noi perspective și poți fi mai prezent în fața publicului.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur în mers direct face ordine în gândurile tale, înlătură confuzia și nesiguranța ultimei perioade și te ajută să bați în cuie niște principii și credințe nou construite. Poți ieși la înaintare cu un proiect academic, te poți înscrie la un curs, poți rezolva mai ușor chestiuni legate de acte și procese. De asemenea, se pot debloca călătoriile.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, revine în mers direct, iar acest aspect te încurajează și-ți redă energia mentală și claritatea gândurilor, în special în privința relației intime și a situației financiare. S-ar putea să iei decizii proaspete care vizează bugetul comun, o investiție, o afacere, modul de administrare a unor resurse comune cu un partener de afaceri.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Mercur iese din retrogradare în sectorul relațiilor tale și vei observa că se va îmbunătăți considerabil comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu persoanele cu care colaborezi profesional. Sunt nativi care pot lua decizii radicale vizavi de cuplu, de anumite contracte. Pot da o șansă unui astfel de context sau îl pot încheia.

Horoscop zilnic 18 ianuarie. Leii vor fi mai productivi la serviciu

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur revine la mers direct în sectorul muncii și al sănătății și ai ocazia să clarifici niște probleme de sănătate, să faci noi investigații și să găsești diagnosticul sau tratamentul corect. Profesional, îți poți optimiza programul de muncă, îți poți crește eficiența în desfășurarea sarcinilor, în special dacă te organizezi cu mai multă atenție.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Guvernatorul tău, Mercur, revine în mers direct în sectorul afectivității și al creativității. Acest aspect îți va liniști gândurile, te va ajuta să-ți clarifici sentimentele și să faci progrese în comunicarea cu persoana iubită sau cu copiii. Devii mai vizibil în zona creativă și-ți poți lansa proiecte artistice.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Mercur în mers direct te ajută să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia, să lămurești niște subiecte mai vechi, sensibile, să ajungi mai ușor la o viziune comună cu cei dragi. De asemenea, se pot rezolva mai ușor situații ce țin de acte patrimoniale. În unele cazuri poate fi vorba de o mutare, renovare care prinde contur.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Zona de comunicare se deblochează odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur. Redevii sociabil, deschis la dialog și la sfaturi, astfel că poți primi informații prețioase sau chiar tu poți avea revelații. Ai idei practice, găsești soluții la probleme care păreau fără rezolvare. Totodată, negocierile și deblasările se deblochează, înveți și te exprimi mai ușor.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur își reia mersul direct prin sectorul financiar și multe situații legate de bani și salarizare se pot debloca. Poți avea noi idei și strategii de câștig. În plus, este timpul să-ți schimbi modul în care câștigi și-ți administrezi veniturile. Mulți nativi pot decide să-și caute o colaborare, un job plătit suplimentar. Fiind și guvernatorul relațiilor tale, Mercur direct va îmbunătăți comunicarea în cuplu.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Te bucuri de revenirea lui Mercur în mers direct prin zodia ta și, implicit, de înlăturarea unor confuzii și clarificarea unor gânduri. Vei observa că se îmbunătățește comunicarea cu cei din jur și ai idei despre cum să-ți pui în practică niște planuri personale sau profesionale.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Mercur iese din retrogradare în Capricorn, iar acest aspect te ajută să-ți mai liniștești mintea, să scapi de unele frământări și temeri și să te odihnești mai bine. Este o perioadă bună să faci ordine în trecut, să ierți și să lași în spate acele situații toxice care nu ți-au adus nimic bun. Cum Mercur este guvernatorul iubirii tale, vei putea să-ți clarifici sentimentele și să depășești trecutul amoros.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur direct poate aduce schimbări în planurile tale de viitor, schimbări în cadrul unor asocieri sau chiar în anturaj. Poți vedea mai clar cine îți este prieten cu adevărat și cine nu, dar și ce proiecte de grup merită susținute și continuate și care trebuie întrerupte.

Horoscopul zilei de 18 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.