Horoscop zilnic 18 iulie 2022. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Rac. Trei nativi vor beneficia din plin de acest tranzit

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 18 iulie
Horoscop zilnic 18 iulie 2022. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Rac. Trei nativi vor beneficia din plin de acest tranzit

Venus, planeta iubirii, intră astăzi în zodia Rac, pe care o va traversa până pe 11 august. Devenim mai sensibili, romantici și avem nevoie de siguranță afectivă. Zodiile de apă: Rac, Scorpion și Pești vor beneficia din plin de acest tranzit benefic.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 18 iulie 2022. Nativii Gemeni vor face cheltuieli pe plăceri, distracție și mici atenții

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Sectorul vieții de familie, locuinței și patrimoniului este tranzitat începând de astăzi de Venus, micul benefic, prin zodia Rac. Urmează o perioadă în care vei fi mai atent la nevoile celor dragi, relațiile cu părinții se pot îmbunătăți și vei dori să-ți reamenajezi spațiul de locuit. Venus guvernează casa relațiilor și căsătoriei, așa că, dacă ești singur, s-ar putea să apară cineva în viața ta, cunoscut prin intermediul familiei. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, vei dori să-ți petreci timpul cu partenerul în intimitatea căminului.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus, guvernatorul tău, începe să traverseze zodia Rac, respectiv sectorul comunicării, gândirii, acumulării de informație, deplasărilor și negocierilor. Până pe 11 august vei reuși să-ți exprimi mai ușor sentimentele, poți face declarații persoanelor dragi și-ți poți îmbunătăți comunicarea cu partenerul de cuplu sau cu rudele cu care ai avut neînțelegeri.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus, micul benefic, începe să tranziteze de astăzi sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte colaborări extraprofesionale. Veniturile se măresc grație acțiunilor tale din ultimele săptămâni, când Venus ți-a traversat zodia. Cum micul benefic este guvernatorul casei iubirii, ai putea să te aștepți la o perioadă, în care vei cheltui mai mult pe plăceri, distracție sau mici atenții și cadouri oferite partenerului de cuplu.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astral de astăzi anunță intrarea lui Venus în zodia ta. Beneficiezi de tranzitul micului benefic până pe 11 august, așa că este recomandat să nu ratezi oportunitățile, care vin spre tine în următoarea perioadă. De asemenea, vei fi preocupat de înfățisare, de reîmprospătarea garderobei și de petrecerea timpului alături de partener, prin activități de relaxare.

Horoscop zilnic 18 iulie 2022. Nativii Leu sunt sfătuiți să facă pace cu trecutul

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Sectorul subconștientului, izolării, frământărilor interioare, trecutului este activat începând de astăzi, odată cu intrarea lui Venus în zodia Rac. Așadar, s-ar putea să-ți amintești de relații din trecut, unele persoane chiar să revină în viața ta și să te răscolească din punct de vedere afectiv. Recomandarea astrelor este să faci pace cu trecutul și să nu mai repeți niște greșeli pe care le-ai făcut în relații.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Sectorul prietenilor, vieții sociale și planurilor de viitor se activează începând de astăzi, odată cu intrarea lui Venus prin zodia Rac. Așadar, ești dornic să socializezi, să te întâlnești cu prietenii, să cunoști persoane noi și să începi proiecte, care să-ți aducă și satisfacții profesionale, dar și o situație financiară mai bună.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Începând de astăzi, Venus, guvernatorul tău, ajunge în zodia Rac, pe sectorul imaginii, carierei și aspirațiilor profesionale. Se deschide o perioadă favorabilă afirmării și obținerii unor avantaje profesionale. Relațiile cu șefii se îmbunătățesc, primești merite și aprecieri pentru munca din ultimele luni.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Sectorul pregătirii profesionale, a schimburilor de experiență profesională, călătoriilor, direcției în viață, credințelor și principiilor primește tranzitul lui Venus prin zodia Rac. Cum Venus este guvernatorul casei relațiilor, dacă ești singur, este important pentru tine să relaționezi cu persoane cu care ai aceleași principii de viață. Dacă faci parte dintr-un cuplu, îți dorești experiențe inedite împreună cu partenerul într-o călătorie sau privind începerea unui curs într-un domeniu de care sunteți interesați amândoi.

Horoscop zilnic 18 iulie 2022. Nativii Săgetător primesc aprobarea pentru un credit

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tranzitul lui Venus prin zodia Rac, începând de astăzi și până pe 11 august, prin sectorul avantajelor financiare, ar putea să-ți îmbunătățească situația financiară, să-ți achiți niște taxe, impozite, să vină de la familie mici ajutoare în bani. Ai noroc la aprobarea unor credite sau intrarea în posesia unor bunuri de valoare.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Sectorul relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale este activat, începând de astăzi, de intrarea lui Venus în zodia Rac. Micul benefic este și guvernatorul casei sentimentale, așa că vei observa o îmbunătățire a situației în planul relațional/sentimental. Deși nu-ți stă în fire, vei da dovadă de mai multă tandrețe în raport cu partenerul de cuplu, în relațiile cu copiii sau cu persoanele dragi din familie.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Sectorul muncii și sănătății primește tranzitul lui Venus în Rac începând de astăzi. Așadar, urmează o perioadă în care relațiile cu colegii se îmbunătățesc, primești ajutor în sarcini și chiar oferte de muncă mai bine plătite. Se va observa și o îmbunătățire a relațiilor cu familia și vei primi mai mult ajutor în treburile casnice.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității și pasiunii este activat începând de astăzi, odată cu intrarea lui Venus în zodia Rac. Dacă ești singur, ai toate șansele să te îndrăgostești, să ai o aventură, să începi o relație. Dacă faci parte dintr-un cuplu, îi acorzi mai multă atenție partenerului, îi faci declarații și îi înțelegi mai bine nevoile afective.

Horoscopul zilei de 18 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *