Horoscop zilnic 18 mai 2022. Zodia care este neatentă și mult prea visătoare. Poate fi foarte ușor păcălită

Află de mai jos ce ți-au pregătit astrele pentru această zi
Horoscop zilnic 18 mai 2022. Zodia care este neatentă și mult prea visătoare. Poate fi foarte ușor păcălită

Marte, planeta acțiunii și a determinării, se întâlnește cu Neptun, planeta confuziei și a iluziilor, în zodia Pești, aspect cu care nu am mai avut de-a face de aproximativ 2 ani. Întâlnirea celor două are atât plusuri, cât și minusuri. Aduce nesiguranță, neatenție și neclaritate în acțiuni. Putem păcăli și ne putem păcăli foarte ușor. De asemenea, putem cultiva autoindulgența și victimizarea. Conjuncția poate activa vicii, frici, dar ne poate da și curajul necesar să le dizolvăm și să ne vindecăm de acestea. Sunt susținute activitățile artistice, creative și cele legate de spiritualitate.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 18 mai 2022. Nativii Berbec rezolvă o problemă de sănătate mai veche

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Marte este guvernatorul tău, ar trebui să ai mai multă grijă la tendința de a idealiza ceva sau pe cineva. Acțiunile tale au o doză de nesiguranță, ești mai haotic și visător și ar trebui să nu te arunci în neant. Pe de altă parte, conjuncția te ajută să faci un pas major în vindecarea trecutului sau în vindecarea unei probleme de sănătate mai vechi. Poți dizolva tot ce este toxic în viața ta.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, ai grijă la tendința de a idealiza partenerul de cuplu sau de a urca pe un piedestal un colaborator, un asociat. Poți fi ușor deziluzionat de prieteni și cu ocazia asta poți să vezi cine merită să îți rămână alături și cine nu. Evită să începi noi relații sau să semnezi noi contracte. Poți să-ți faci planuri de viitor îndrăznețe, dar ai grijă să fie realizabile.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Conjuncția de astăzi se petrece în sectorul carierei tale și poate veni cu iluzii profesionale. Ai grijă la promisiunile pe care ți le fac superiorii sau persoanele cu autoritate din viața ta. De asemenea, ai grijă la funcție și la toate acțiunile care vizează imaginea ta. Încearcă să nu te iluzionezi cu privire la obținerea unui loc de muncă sau a unei funcții. Nici nu prelua mai multe responsabilități decât poți duce. Unii nativi, care și-au dorit oficializarea unei relații, s-ar putea să fie dezamăgiți acum.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Conjuncția Marte-Neptun se petrece într-un sector al spiritualității, ceea ce amplifică capacitatea de creștere spirituală și de evoluție personală. Este o perioadă bună pentru conectare la sfere înalte și pentru rugăciune. Poți fi stimulat să explorezi, să studiezi ceva nou sau chiar să pleci într-o călătorie mult dorită. Totodată, ai grijă să nu visezi prea departe și să nu te iluzionezi, mai ales cu privire la o relație sentimentală, dat fiind că Marte este guvernatorul iubirii tale. În cuplurile unde lucrurile merg bine, contextul de astăzi poate ajuta la crearea unor idealuri comune cu partenerul de viata.

Horoscop zilnic 18 mai 2022. Nativi Fecioară, mare atenție dacă semnați noi contracte!

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Încearcă să ai mai multă grijă la acțiunile financiare pe care le întreprinzi, la investiții pentru că poți fi ușor de păcălit sau tu, la rândul tău, îi poți păcăli pe alții, însă pagubele vor fi la tine. Nu te bucura la câștiguri rapide și fii mai prudent la acțiunile care implica bunuri materiale, moșteniri rate, credite la bancă, asigurări. Pe de altă parte este o conjuncție care aduce pasiune în cuplu și alunga monotonia. Atenție la infidelitate și la tendința de a intra în relații secrete, tabu.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte și Neptun se întâlnesc în sectorul relațiilor tale, prin urmare contextul astrologic al zilei este destul de delicat. Ai grijă la tendința de a te iluziona în privința unei noi relații și la posibilitatea de a cădea în capcana unei legături ascunse sau toxice. În cuplu ai tendința de a-ți urca partenerul pe un piedestal și poți deveni mult prea îngăduitor cu acesta. În cazul în care te afli într-o relație nocivă, acum poți avea curajul de a o încheia. De asemenea, din punct de vedere profesional, evită să semnezi noi contracte pentru că te poți păcăli. Încearcă să nu ai așteptări prea mari de la ceilalți pentru a nu avea dezamăgiri.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dat fiind faptul că Marte este guvernatorul relațiilor tale, dacă ești singur încearcă să nu te iluzionezi cu privire la o nouă poveste de dragoste. Și în cuplu s-ar putea să fii destul de confuz sau prea indulgent cu partenerul și să ai tendința de a-l idealiza. Pe de altă parte, conjuncția să petrece în sectorul muncii și al sănătății și poate acționa pe două planuri. Pe de o parte, ai grijă la acțiunile pe care le întreprinzi, la modul în care îți desfășori sarcinile pentru că poți fi neatent și te poți răni. Fii atent și la bârfele colegilor și la problemele pe care le poți avea din cauza acestora. Pe de altă parte, contextul te ajută să-ți dizolvi niște frici și să faci faci pași spre vindecarea unei probleme de sănătate.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte este guvernatorul tău și s-ar putea ca astăzi să fii ușor confuz și să te confrunți cu o stare de nesiguranță în acțiuni. Încearcă să nu păcălești și să nu te lași păcălit și evită speculațiile financiare. Nu este exclus sa te iluzionezi cu privire la o poveste de dragoste sau să idealizezi o persoană nou întâlnită. Ai mai multă grijă la acțiunile copiilor și nu te lăsa păcălit de aceștia. Pe de altă parte, creativitatea și simțul artistic sunt la cote înalte.

Horoscop zilnic 18 mai 2022. Pot apărea probleme în plan financiar pentru nativii Vărsător

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte și Neptun se întâlnesc în sectorul casei și familiei, aspect care îți poate aduce o înțelegere mai bună cu cei dragi. Vei observa că ești mai indulgent, mai tolerant. Totuși, ai grijă la activitățile pe care le desfășori în gospodărie și evită să faci credite imobiliare. Cum Marte îți guvernează sectorul iubirii, încearcă să nu-ți faci iluzii prea mari cu privire la o situație sentimentală. Și tu poți acorda prea multă încredere copiilor și ar fi bine să fii mai atent la acțiunile acestora.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Conjuncția de astăzi are influență asupra modului tău de gândire și asupra comunicării. Încearcă să nu crezi tot ce auzi și evită negocierile. Ai tendința de a fi prea credul și poți fi ușor de mințit. Totodată, ești destul de confuz, mintea ta este neclară, ești neatent și mult prea visător. Încearcă să ai mai multă grijă la deplasări, să nu crezi toate promisiunile celorlalți și nici tu la rândul tău să nu faci promisiuni mărețe. Este o conjuncție care te poate ajuta să dizolvi niște tipare de raționament toxice.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Conjuncția Marte-Neptun se petrece în sectorul tău financiar și poate aduce neatenție în acțiunile care vizează banii. Poți face cheltuieli inutile, te poți iluziona în privința unui câștig rapid sau poți fi destul de ușor păcălit într-o investiție. Totuși, vor fi și nativi care vor avea curajul să-și folosească talentele și abilitățile pentru a-și crește veniturile. Este momentul să-ți dizolvi niște frici și să ai mai multă încredere în tine.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Tu ești gazda conjuncției Marte-Neptun și acest context îți poate aduce foarte multă intuiție, inspirație, dar și o tendință mai mare de visare și idealizare. Ai grijă la modul în care îți desfășori activitățile pentru că poți fi neatent. Este momentul să dizolvi ceva din viața ta care nu te ajută să evoluezi, să te eliberezi de povara unor acțiuni greșite și să te vindeci. Sunt zile bune pentru creștere spirituală.

Horoscopul zilei de 18 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

8.2 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.