Horoscop zilnic 18 septembrie. Răbufniri interioare, dialoguri tensionate. Nativii cei mai afectați

Principalele previziuni astrale ale zilei
Horoscop zilnic 18 septembrie. Răbufniri interioare, dialoguri tensionate. Nativii cei mai afectați

Horoscop zilnic 18 septembrie. Astăzi se formează a doua opoziție dintre Jupiter retrograd din Berbec și Mercur din Balanță, de aceasta dată și cu Mercur retrograd. S-ar putea ca unele situații și tensiuni, dialoguri avute în preajma zilei de 3 septembrie să fie reluate. Este un aspect conflictual, care poate aduce răbufniri interioare, putem spune lucruri și putem face afirmații exagerate pe care apoi să le regretăm.

Horoscop zilnic 18 septembrie. Tensiuni în cuplu pentru Berbeci

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Dat fiind faptul că Jupiter se află în zodia ta și Mercur în sectorul relațiilor tale, s-ar putea ca ziua de astăzi să aducă tensiuni în cuplu. Nu ești dispus să faci compromisuri, iar orgoliul tău poate fi exagerat, așa că te poți aștepta la reproșuri din partea partenerului.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Profită de faptul că este duminică și odihnește-te pentru că starea ta de sănătate este destul de delicată. S-ar putea ca oboseala acumulată în ultima perioadă să-și spună cuvântul, iar starea de spirit să nu fie una tocmai bună.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

S-ar putea ca astăzi să îți dai seama că ai făcut unele promisiuni pe care nu le poți îndeplini. Cel mai probabil, le-ai promis prietenilor o ieșire împreună, iar persoanei iubite timp petrecut în doi și acum nu vei ști să te împarți. Încearcă să-i aduci pe toți împreună pentru a evita reproșurile, și de o parte și de alta.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Dacă lucrezi astăzi sau ți-ai luat de lucru acasă, ține cont că familia va fi foarte deranjată de lipsa de atenție pe care o oferi. Te poți aștepta la reproșuri din partea celor dragi că nu le acorzi suficient timp.

Horoscop zilnic 18 septembrie. Leii au tendința de a intra în conflict cu cei din jur

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Opoziția de astăzi petrece pe axa comunicării și s-ar putea să aducă dialoguri tensionate între tine și cei din jur. Evită să intri în dezbateri, mai ales pe teme politice, culturale și religioase și evită subiectele sensibile care știi că deranjează cealaltă persoană. Viziunile voastre sunt diferite și nu veți ajunge la nici o cale de mijloc.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Opoziția dintre Jupiter și Mercur să petrece pe axa financiară și poate aduce situații nu tocmai plăcute legate de bani. S-ar putea să faci niște cheltuieli cam mari sau deja să fi exagerat în acest sens, iar acum să fii nevoit să-ți reduci bugetul, poate chiar să renunți la unele mici plăceri de weekend.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Se întrevede o zi destul de conflictuală în relația cu partenerul de viață, dat fiind că Mercur este în zodia ta, iar Jupiter este sectorul relațiilor. Va fi aproape imposibil să ajungeți la o viziune comună și diferențele de gândire dintre voi se pot amplifica. În plus, cealaltă persoană nu va renunța la ideile sale sau la atitudinea adoptată, iar acest aspect te face să spui cuvinte dure.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Azi nu te simți în apele tale și nici starea de spirit nu este tocmai bună. S-ar putea sa fii cuprins de unele gânduri și frământări sau anumite activități pe care le aveai în plan să te suprasolicite. Capacitatea de concentrare nu este una bună și de preferat ar fi să încerci să te odihnești.

Horoscop zilnic 18 septembrie. Probleme financiare pentru Pești

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Dacă le-ai propus prietenilor o ieșire în oraș și te vei răzgândi, s-ar putea să ai parte de reproșuri din partea acestora. Neînțelegeri poți avea și cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte, din cauza faptului că nu poți face față activităților distractive programate pentru weekend.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Deși este duminică, s-ar putea ca un context profesional să îți dea mari bătăi de cap. Posibil ca o discuție cu superiorii să te agite și să-ți strice toată buna dispoziție. Familia va observa acest lucru și s-ar putea să profite de moment pentru a-ți reproșa că muncești prea mult și nu le acorzi atenția cuvenită.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Azi va trebui să ai mai multă grijă la dialoguri și la ceea ce spui pentru că, într-un moment de neatenție, poți face unele dezvăluiri pe care ar trebui să le ții doar pentru tine. Evită să intri în polemici și să te contrazici cu cei din jur, încercând să demonstrezi un adevăr care îți aparține.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

S-ar putea să descoperi că ai de făcut niște plăți care să-ți dea peste cap o serie de planuri. Cu Jupiter în sectorul financiar, va trebui să ai grijă la tendința de a cheltui peste măsură. Dacă ieși la cumpărături, încearcă să te rezumi doar la ceea ce ai pe listă, în caz contrar s-ar putea să începi săptămâna cu un buget redus.

Horoscopul zilei de 18septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.