Horoscop zilnic 19 aprilie 2022. Zodia care află secrete ce o vor bulversa

Citeşte horoscopul zilnic şi află ce ţi-au rezervat astrele. Cine sunt nativii care primesc veşti importante.
Horoscop zilnic 19 aprilie 2022. Zodia care află secrete ce o vor bulversa

Horoscop zilnic 19 aprilie 2022. Luna trece prin zodia Săgetător și ne imprimă cu o mai mare doză de energie, dinamism în acțiuni și poftă de viață. Totuși, nu trebuie să uităm că suntem încă sub auspiciile careului pe care-l formează Soarele din Berbec cu Pluto din Capricorn, deci încă trebuie să avem grijă la excesele de autoritate și la tendințele de manipulare.

Horoscop zilnic 19 aprilie 2022. Taurii reuşesc să îşi achite nişte datorii

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tranzitul Lunii este de bun augur pentru tine pentru că te stimulează să explorezi, să cunoști, să studiezi și chiar să cauți răspunsuri la dilemele tale. Poți răscoli un context astfel încât să afli un adevăr. Ai grijă la modul în care-ți îndeplinești responsabilitățile profesionale și evită atitudinea dictatorială imprimată de Pluto Soarelui din zodia ta.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Se întrevăd rezolvări financiare destul de avantajoase pentru tine. Poate faci plata unor facturi, poate achiți niște datorii sau rate la bancă. Bucură-te că ai de unde și nu te întrista că scoți din buzunar o sumă mai mare decât îți planificasei. Cu alte cuvinte, încearcă să vezi partea plină a paharului. Poziția Soarelui s-ar putea să-ți imprime nu doar negativism, ci și o oboseală accentuată. Rezistă! Mâine intră în zodia ta!

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna trece prin sectorul relațiilor tale, însă nu va aduce o notă discordantă ca în alte dăți, ci mai degrabă va îndemna la înțelegere și echilibru. În schimb, nu este la fel de bine aspectat sectorul prietenilor și asociaților. Aici trebuie să ai grijă la trădări, minciuni și situații neplăcute în care poți fi pus de aceștia. Niște planuri ți se pot da peste cap din cauza altora.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna trece prin casa sănătății tale și te stimulează la odihnă, la recuperare și îți oferă destul de multă energie și spor în activitățile întreprinse, mai ales la locul de muncă. Trebuie, în schimb, să ai grijă la tensiunile cu partenerul sau cu cei cu care lucrezi. S-ar putea să apară lupte de putere și fiecare să-și impună punctul de vedere.

Horoscop zilnic 19 aprilie 2022. Fecioarele, suspiciuni în cuplu

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin sectorul iubirii tale și-ți imprimă nevoia de afecțiune, însă vine la pachet și cu trăiri mai intense, atipice. S-ar putea să existe chiar risc de gelozii și asta și pentru că Soarele, guvernatorul tău, este cuadrat de Pluto. Trebuie să te controlezi mai mult, să-ți ții în frâu pornirile autoritare, mai ales în relația cu colegii de muncă. Ai tendința de a-i pune la punct, deși nu ai acest statut.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi s-ar putea să te preocupi mai mult de casă și familie, de treburi gospodărești sau de rezolvarea unor situații ce țin de actele unei case, unui bun patrimonial. Nu este exclus să apară reproșuri și neînțelegeri în cazul în care va trebui să administrezi un buget comun cu alții sau nu poți lua tu deciziile în totalitate legate de niște investiții. Pe de altă parte, grijă la suspiciunile nefondate în cuplu.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna trece prin sectorul comunicării tale și te susține în dialoguri, negocieri și orice fel de astfel de activitate. Poate ai de dat un examen, de susținut un interviu, ședință sau discurs public. Încearcă să nu iei decizii în funcție de alții. Totodată, în cuplu și în familie pot să apară certuri, dat fiind că Soarele este în careu cu Pluto. Poate a venit timpul să schimbi niște reguli de locuit împreună cu cineva.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul tău financiar și te îndeamnă la calcule și socoteli. Nu este un context care aduce cheltuieli, dar nici nu ar trebui să forțezi nota. Pe de altă parte, sentimental poți fi cuprins de fel și fel de gânduri și chiar gelozii. Ai grijă la tendința de a-i manipula pe cei cu care lucrezi pentru a obține ceea ce-ți dorești.

Horoscop zilnic 19 aprilie 2022. Vărsătorii sunt agitaţi mental

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin zodia ta și îți imprimă o mare putere interioară, optimism, entuziasm și încredere în propria ta persoană. Te ajută foarte mult tranzitul acesta ca să conștientizezi care sunt, de fapt, nevoile tale afective, mai ales că Soarele din sectorul iubirii este în careu cu Pluto. S-ar putea să te simți sufocat de partener și să ai senzația că cealaltă persoană are așteptări prea mari de la tine.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Nu este una dintre cele mai bune zile pentru tine. Pluto din zodia ta este în careu cu Soarele și, suplimentar, Luna trece printr-un sector ascuns. S-ar putea să iasă unele secrete la suprafață sau tu să le scoți cu scopul de a le clarifica. Te poți simți mai obosit, însă și capabil să te reîncarci energetic. Ai grijă la tensiunile cu familia sau la activitățile casnice care cer prea mult efort.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai nevoie de prieteni, însă doar pentru a ști că sunt acolo și că te ascultă sau că te sprijină în deciziile pe care vrei să le iei. Deși nu este cea mai bună zi să iei decizii pentru că Soarele din acest sector este în careu cu Pluto. S-ar putea să afli secrete, să descoperi situații ascunse, să fii mai agitat mental. Nu crede toate zvonurile pe care le auzi. Multe sunt pure minciuni.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Tranzitul Lunii prin Săgetător te susține dacă vrei să-ți recâștig faima, să-ți speli imaginea și să te împaci cu niște superiori. Asta înseamnă să ai o atitudine mai demnă și echilibrată. Pe de altă parte, financiar apar îngrijorări, nemulțumiri. Posibil să nu ți se returneze o sumă de bani pe care o așteptai sau o investiție într-un proiect să fie, de fapt, un eșec.

Horoscopul zilei de 19 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *