Horoscop zilnic 19 august. Zodia care are mari șanse să intre în posesia unei mari sume de bani

Află previziunile astrologice din data de 19 august pentru fiecare zodie.
Horoscop zilnic 19 august. Zodia care are mari șanse să intre în posesia unei mari sume de bani

După ce în prima parte a zilei Luna traversează zodia Taur și formează o conjuncție cu Marte, aspect care susține din punct de vedere energetic zodiile de Pământ și de Apă, în a doua parte a zilei, Luna se mută în Gemeni și va aduce multă claritate mentală și o mai bună comunicare pentru zodiile de Aer și de Foc.

Horoscop zilnic 19 august. Taurii trebuie să evite conflictele

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tranzitul Lunii prin Taur te susține să rezolvi niște chestiuni financiare, să obții o sumă de bani, însă dat fiind că este în conjuncție cu Marte s-ar putea și să fii mai cheltuitori decât de obicei. Pe de altă parte, dacă aștepți până în a doua jumătate a zilei, ai putea face niște negocieri financiare, și nu numai, avantajoase pentru tine.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna traversează zodia ta în prima parte a zilei și acest aspect îți aduce o stare emoțională bună și un simt practic dezvoltat, însă ține cont că va face conjuncție cu Marte și te poate agita. Evită să intri în conflicte cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. În a doua parte a zilei ai toate șansele să intri în posesia unei sume de bani sau să discuți despre cheltuieli, salarizare și alte avantaje materiale pe care urmează să le primești.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Chiar dacă ziua începe fără energie și nici starea de spirit nu este una bună, la amiază Luna va intra în zodia ta și te va susține din punct de vedere emoțional. Conjuncția cu Marte te va agita mental și îți poate aduce fel și fel de frământări și amintiri. În schimb, vei fi mai comunicativ și mai sociabil cu persoanele nou cunoscute și mintea ți se va clarifica cătrte seară.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Prima parte a zilei este mai agitată, însă în sensul bun al cuvântului, dat fiind că te preocupi de planurile și proiectele tale. Prietenii îți sunt aproape și discuțiile cu aceștia te mobilizează. Către seară s-ar putea să resimți o stare de oboseală. De preferat ar fi să te odihnești sau să te dedici unor activități relaxante.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Prima parte a zilei poate veni cu mult stres profesional, agitație, certuri și discuții în contradictoriu cu superiorii. Te poți aștepta să primești noi responsabilități. În schimb, din a doua parte a zilei întâlnirile cu prietenii îți fac bine și s-ar putea să primești o invitație în oraș.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Contextul astrologic al zilei te poate pune în fel și fel de ipostaze profesionale pentru care nu ești pregătit sau care îți dau programul peste cap. Este o zi tensionată și ar trebui să ai mai multă grijă la modul în care gestionezi o discuție cu superiorii. Răbdarea ta și atenția la detalii îți pot fi puse la încercare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Te vei preocupa de o situație financiară care nu depinde în totalitate de tine. Poate fi vorba de bani și bunuri pe care le deții împreună cu terțe persoane. Oricum, o chestiune financiară te poate da peste cap. S-ar putea să fie nevoie să returnezi o datorie mai devreme, să achiți o taxă, un impozit, însă te poți baza pe sprijinul celorlalți, inclusiv pe sprijinul prietenilor.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

În prima parte a zilei Luna se întâlnește cu Marte, guvernatorul tău, în sectorul relațiilor, prin urmare s-ar putea să aducă conflicte în cuplu, dar și agitație în interacțiunea cu colegii, angajații, sau partenerii de afaceri. Ai grijă să nu devii agresiv și impunător. Ține cont că intențiile tale bune pot fi interpretate greșit de ceilalți.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Prima parte a zilei poate aduce tensiuni la locul de muncă, certuri cu colegii și sarcini obositoare care te agită. Pe de altă parte, după-amiază s-ar putea să primești vești bune din străinătate inclusiv de natură profesională, însă nu este exclusă chiar și o invitație în vacanță. Luna va trece prin sectorul relațiilor tale și va aduce o bună comunicare cu partenerul de viață.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna și Marte se întâlnesc în prima parte a zilei în sectorul tău sentimental, prin urmare trebuie să fii mai atent la modul în care interacționezi cu persoana iubită și cu copiii. Contextul astrologic poate aduce certuri și neînțelegeri, mai ales dacă planurile celeilalte persoane nu sunt respectate. Către seară, rezervele de energie se diminuează și ai face bine să te odihnești corespunzător.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

În prima parte a zilei va trebui să depui un efort mai mare pentru a evita neînțelegerile cu părinții. Unii nativi pot întâmpina probleme care îi agită în legătură cu o situație locativă. După-amiază, Luna se muta sectorul tău sentimental și îți poate aduce experiențe plăcute alături de persoana iubită. Vei observa că ai mai mult chef de distracție.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

În prima parte a zilei s-ar putea să ai parte de foarte multe întâlniri, ședințe, deplasări și dialoguri cu cei din jur destul de agitate. Ai grijă la cum formulezi cererile și la cum conduci o discuție, în special o negociere, pentru a nu crea neînțelegeri. Seara dedic-o familiei sau activităților care vizează gospodăria.

Horoscopul zilei de 19 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *