Horoscop zilnic 19 ianuarie. Luna traversează azi zodia Săgetător. Nativii care dau lovitura pe plan financiar

Horoscop zilnic 19 ianuarie. Luna traversează azi zodia Săgetător. Nativii care dau lovitura pe plan financiar

Horoscop zilnic 19 ianuarie. Luna traversează astăzi zodia Săgetător și ne imprimă mai multă poftă de aventură și explorare, cunoaștere. În schimb, către seară se va muta în Capricorn și vom schimba registrul. Vom deveni mai sobri, mai serioși și practici, chiar reci în manifestările emoționale.

Horoscop zilnic 19 ianuarie. Cum ne influențează luna din Săgetător

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Profită de această zi pentru a pune întrebări, pentru a afla informații, însă verifică sursa și nu lua de bun tot ce auzi. De asemenea, poți rezolva mai ușor niște contexte ce vizează actele sau au legătură cu insituțiile statului. Către seară fii mai prudent în dialogurile cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar părea că o situație financiară cu care te confrunți de ceva vreme începe să-și găsească rezolvarea. Posibil să fie vorba de rate la credite, bunuri patrimoniale, taxe, impozite, pensii, asigurări. Către seară ai grijă la diferențele de opinii dintre tine și ceilalți care pot aduce tensiuni. Nu vei fi dispus să asculți și alte teorii.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ai mai multă grijă la dialogul cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali pentru că Luna trece prin sectorul relațiilor și opoziția cu Marte poate aduce conflicte. Nu ești deschis la compromisuri, iar dacă duci dialogul către seară s-ar putea ca certurile să pornească de la bani sau neîncredere în partener.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea ca niște vești sosite la locul de muncă saudiscuții cu colegii să-ți strice starea de spirit și să nu te poți concentra pe sarcinile pe care le ai de rezolvat. Nici starea de sănătate nu este cea mai bună, în sensul că anumite simptome te pot deranja. Seara, Luna se mută în sectorul relațiilor tale și ar trebui să fii mai calm și diplomat în dialogul cu partenerul pentru a evita contrazicerile.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Nu prea ai chef astăzi de muncă, ci mai degrabă de relaxare și distracții, însă sarcinile trebuie rezolvate și s-ar putea să trebuiască să stai peste program. Trăirile în plan afectiv sunt mai intense, mai ales în cazul nativilor singuri care-și doresc să cucerească pe cineva.

Horoscop zilnic 19 ianuarie. Scorpionii, sfuătuiți să fie atenți la aspectul financiar

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ziua de astăzi este despre familie, însă ia în calcul că relațiile cu cei dragi sunt delicate. Nu vă înțelegeți asupra unor chestiuni ce vizează casa sau poate un plan de familie. Nici relația cu copiii nu este prea bună. Fie aceștia au pretenții prea mari, fie fac gesturi, au atitudini greu de tolerat.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ești incisiv în dialogurile purtate astăzi, mai ales dacă ai de făcut negocieri, de rezolvat contexte legate de acte, deplasări sau de obținut adeverințe, aprobări. Către seară nevoia de a sta cu familia este mai mare și va trebui să fii diplomat pentru a nu intra în controverse. Posibile reparații în gospodărie.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul banilor și va scoate la suprafață unele nereguli financiare sau vei avea parte de discuții tensionate care vizează salariul, un comision, o datorie. Acest context te poate prost dispune și s-ar putea să anulezi o întâlnire cu prietenii sau o vizită la rude. Preferi să-ți petreci seara cu gândurile tale.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece în cea mai mare parte a zilei prin zodia ta și îți aduce energie, optimism, entuziasm și spor în activitățile desfășurate. Ești mai încrezător în forțele tale, dar și în ceilalți. Seara, Luna va trece în sectorul financiar și cel mai probabil îți va îndrepta atenția către calcule în vederea economisirii banilor și returnării datoriilor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ziua nu începe prea bine pentru tine și asta din cauza Lunii care traversează sectorul subconștientului și-ți aduce o serie de întrebări, frământări și lipsă de energie. Ai grijă la discuțiile care se petrec pe la spatele tău. Seara te bucuri de ingresul Lunii în zodia ta și starea de spirit se va schimba radical.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai nevoie să stai de vorbă cu prietenii, să ieși la evenimente și să socializezi. S-ar putea ca unii nativi să fie măcinați de niște situații sentimentale care încă nu s-au clarificat. Seara te poate găsi într-o stare meditativă, introspectă și bine ar fi să-ți reîncarci bateriile, mai ales că mâine va intra Soarele în zodia ta și te va surprinde energia cu care vine la pachet.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Luna în tranzit prin sectorul carierei, astăzi se anunță o zi provocatoare, cu multe responsabilități și pretenții mari pe care le au superiorii de la tine. Inclusiv familia va avea așteptări mari din partea ta. Seara ți-ar prinde bine o ieșire în oraș cu prietenii pentru a te mai detensiona.

Horoscopul zilei de 19 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.