Horoscop zilnic 19 iulie. Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră azi în zodia Leu. Nativii care găsesc soluții curajoase

Citește horoscopul zilei de 19 iulie și află ce țiau rezervat astrele. Acești naviti se vor confrunta cu probleme în cuplu.
Horoscop zilnic 19 iulie. Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră azi în zodia Leu. Nativii care găsesc soluții curajoase

Horoscop zilnic 19 iulie. Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, intră astăzi în zodia Leu, pe care o va tranzita până pe data de 4 august. În toată această perioadă ne va stimula la nivel intelectual, creativitatea va crește și ne vom exprima mult mai direct ideile. Găsim soluții curajoase la problemele cu care ne confruntăm și facem negocieri cu mai multă încredere în noi înșine.

Horoscop zilnic 19 iulie. Conflicte în interiorul familiei pentru Tauri

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Mercur îți va tranzita sectorul iubirii în următoarea perioada și te va susține să-ți exprimi sentimentele cu mai multa usurință. Dacă ești singur și ești atras de cineva, acum vei îndrăzni mai mult să abordezi persoana respectivă. În cuplu trebuie să ai grijă să nu devii prea orgolios pentru că îți poți strica relația cu partenerul. Pe de altă parte, tot Mercur te sustine să-ți exprimi creativitatea și talentele.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Mercur va tranzita sectorul asociat casei și familiei și va trebui să ai grijă în perioada următoare la conflictele care pot lua naștere în cămin, în special cu părinții. Ar trebui să lași orgoliile deoparte și să ții cont și de opiniile celorlalți membri ai familiei. Tot Mercur te susține să rezolvi niște situații ce au legătură cu actele unei locuinte, cu o tranzacție imobiliară sau cu un bun de patrimoniu.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, îți va tranzita chiar sectorul comunicării și acest aspect te va face foarte sociabil, dornic de interacțiune cu cei din jur, te va susține în negocieri și vei obține mai ușor ceea ce îți dorești. Ai grijă la impulsul de a-ți impune punctul de vedere și la tendința de a crede că doar tu ai dreptate. Ascultă și părerile celorlalți și nu lua decizii grăbite.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Mercur îți va tranzita sectorul financiar și va veni cu idei destul de curajoase pentru a-ți crește veniturile. În plus, îți oferă un mod de a gândi destul de rațional în administrarea finanțelor. Pe de altă parte, tot Mercur te stimulează și la cheltuieli, așa că bine ar fi să-ți faci niște socoteli înainte de a ieși la cumpărături. Este o perioadă bună să faci o negociere salarială.

Horoscop zilnic 19 iulie. Balanțele pot lega noi prietenii

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Mercur intră în zodia ta și până pe 5 august te bucuri de o mai bună comunicare cu cei din jur. Vei observa că te exprimi cu ușurință, îți expui direct părerile, îți pui în evidență abilitățile în negocieri și ești mai curios, mai dornic de acumularea unor noi informații. De asemenea, Mercur îți stimulează raționamentul și te ajută să iei decizii bune.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, te susține în perioada următoare să îndrepți o situație din trecut. Poate fi vorba de o decizie luată pe care acum ai ocazia să o schimbi. De asemenea, te poți aștepta la mai multe gânduri, frământări și chiar la insomnii sau la activarea unor stări de angoasă. Nu este exclus să reapară în viața ta persoane cu care ai crezut că ai pierdut legătura.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Pe tine te stimulează tranzitul lui Mercur prin Leu să ieși mai mult din casă și să-ți reactivezi viața socială. Este o perioadă în care te poți întâlni mai mult prietenii, poți cunoaște oameni noi și îți poți lărgi anturajul. De asemenea, îți poți face planuri de viitor și te poți implica în noi proiecte de grup. Dacă activezi în zona de online, te bucuri de mai multă popularitate.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Mercur își începe tranzitul prin sectorul carierei tale și te susține să te afirmi prin ideile pe care le ai. Intri într-o perioadă în care poți găsi soluții la problemele importante cu care te confrunți. De asemenea, poți da curs unor discuții cu superiorii în urma cărora să reglementezi o situație profesională. Trebuie să ai grijă la tendința de a-ți impune punctul de vedere și să încerci să asculți și punctul de vedere al altora.

Horoscop zilnic 19 iulie. Capricornii găsesc rezolvări la problemele din cupluHoroscop zilnic 19 iulie

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Acest tranzit al lui Mercur, guvernatorul relațiilor tale, prin zodia Leu, te poate face mai curios, mai dornic să explorezi, să studiezi și să călătorești. Totodată, trebuie să ai grijă la atitudinea autoritară în relații. Vei avea tendința să-ți impui punctul de vedere, credințele și convingerile și să crezi că deții adevărul absolut.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

În perioada următoare este posibil să apară discuții în cuplu legate de bani și cheltuieli sau să apară niște neînțelegeri în cazul unor investiții făcute împreună cu terțe persoane. Este o perioadă bună dacă vrei să-ți achiți niște taxe, impozite, datorii, să obții un credit sau să intri în posesia unui bun material. Din punct de vedere intim poți aborda cu mai multă ușurință probleme delicate în cuplu.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Mercur va intra chiar în sectorul relațiilor tale și îți va înlesni comunicarea în cuplu, dar și cu partenerii profesionali. Este o perioadă bună să-ți îmbunătățești modul în care dialoghezi și să rezolvi anumite neînțelegeri apărute. Totodată, se întrevăd șanse pentru negocierea și semnarea unui contract.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Mercur îți activează sectorul muncii și, dincolo de faptul că te susținesă-ți îmbunătățești comunicarea cu colegii și să-ți eficientizeze activitățile, poate veni și cu o oferta unui nou job. Este o perioadă bună să-ți reorganizezi activitatea la serviciu, dar și stilul de viață. Dacă vrei să-ți faci niște investigații medicale, acum este momentul.

Horoscopul zilei de 19iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *