Horoscop zilnic 2 august. Context astral favorabil relațiilor de dragoste. Zodiile care au parte de surprize uriașe

Previziuni pentru fiecare zodie
Horoscop zilnic 2 august. Context astral favorabil relațiilor de dragoste. Zodiile care au parte de surprize uriașe

Horoscop zilnic 2 august, previziuni pentru fiecare zodie. Aspectul armonios care se formează astăzi între Venus, planeta iubirii, din zodia Rac și Uranus, planeta imprevizibilului, din zodia Taur este favorabil relațiilor de dragoste. Este momentul prielnic pentru a face ceva neașteptat sau surprinzător în relații, să aducem un suflu nou, să reînviem pasiunea.

Horoscop zilnic 2 august. Principalele aspecte astrale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Astăzi Venus, guvernatoarea casei relațiilor, intră într-un aspect de sextil cu Uranus, planeta imprevizibilului. Ești invitat să-ți surprinzi partenerul în mod plăcut, să găsești metode să alungi monotonia din cuplu. Dacă ești singur, s-ar putea să ai parte de o surpriză în relații.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, intră într-un aspect favorabil cu Uranus, planeta imprevizibilului. Posibil partenerul sau cineva din anturaj să te ia prin surprindere cu un mesaj, o informație, o acțiune, un gest. Dacă ești singur, sunt șanse să te îndrăgostești la prima vedere.

Horoscop zilnic 2 august. Surprize în plan financiar

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus, micul benefic, intră astăzi într-un aspect de sextil cu Uranus, planeta imprevizibilului. S-ar putea să ai o surpriză în planul financiar, să primești o sumă de bani sau un cadou neașteptat de la cineva din grupul de prieteni, care vrea să-ți facă o bucurie.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus în tranzit prin casa personalității tale intră astăzi într-un aspect favorabil cu Uranus, planeta imprevizibilului, plasată în casa prietenilor și proiectelor profesionale. O iubire platonică se poate transforma neașteptat într-o poveste de dragoste. În planul profesional, ai putea să te aștepți la surprize într-un proiect.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astral de astăzi în care Venus, planeta iubirii, intră într-un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, îți poate aduce surpriza ca cineva din trecut să te caute și să reiei o poveste de dragoste, care se încheiase brusc și tot la fel de brusc să reînceapă.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Posibil astăzi un drum pe care îl faci să te vezi cu un prieten să-ți scoată în cale o persoană cu care simți că rezonezi din prima clipă. Responsabil de acest lucru este sextilul dintre Venus, micul benefic și planeta iubirii, cu Uranus, planeta surprizelor și imprevizibilului.

Horoscop zilnic 2 august. O nouă poveste de dragoste

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Posibil astăzi aspectul care se formează între Venus, guvernatorea ta, în tranzit prin casa prietenilor, cu Uranus, planeta imprevizibilului, să te ajute să avansezi într-o relație, să fii deschis către o nouă poveste de dragoste.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Astăzi ești determinat să-ți surprinzi partenerul, să reînvii pasiunea în cuplu, să petreceți o zi în care să fiți doar voi doi. Venus, guvernatoarea casei relațiilor, în sextil cu Uranus, planeta imprevizibilului, te ajută să-ți duci la capăt intențiile.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Venus, micul benefic, în tranzit prin casa intereselor financiare într-un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa muncii, poate aduce sume importante de bani dintr-un contract încheiat în mod surprinzător și neașteptat.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus, micul benefic, în tranzit prin casa relațiilor, într-un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa iubirii și aventurilor romantice, vine cu surprize în viața sentimentală, în relația de cuplu. Mai ales dacă ești singur, spontaneitatea ta ar putea să farmece pe cineva cu care să începi o relație.

Horoscop zilnic 2 august. Schimbări la locul de muncă

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Venus, micul benefic, din casa muncii în sextil cu Uranus, guvernatorul tău, din sectorul vieții de familie, ar putea să-ți aducă schimbări surpriză în regimul muncii, o reorganizare a sarcinilor și poate posibilitatea de a lucra, în perioada următoare, în regim de telemuncă, lucru care te încântă foarte mult.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin casa iubirii, în aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, s-ar putea să faci niște declarații surprinzătoare unei persoane cu care încerci să flirtezi de ceva timp și acum ai curajul, dar și contextul să-ți exprimi sentimentele.

Horoscopul zilei de 2 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *