Horoscop zilnic 2 decembrie 2022. Aspecte tensionate. Nativii care descoperă un secret important

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele
Horoscop zilnic 2 decembrie 2022. Aspecte tensionate. Nativii care descoperă un secret important

Aspectele tensionate nu s-au încheiat, iar astăzi se formează un careu între Mercur din Săgetător și Neptun din Pești. Acest context astrologic vorbește de confuzie, neclaritate, neatenție și logica ne joacă feste. De asemenea, putem minți și putem fi mințiți, ni se fac promisiuni mărețe care nu se vor împlini și ne păcălim ușor. Însă, tot acest aspect vorbește și despre imaginație, fantezie, inspirație și visare, deci poate fi util în zona creativă.

Horoscop zilnic 2 decembrie 2022. Nativii Berbec pot afla secrete sau informații halucinante

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea ca astăzi să distorsionezi mesajele care ajung la tine sau tu să le transmiți greșit. Nu este nici pe departe o zi bună să iei decizii, mai ales că există un conflict mocnit între ce-ți spune mintea și ce-ți transmite simțirea. Poți afla secrete, informații halucinante, însă nu crede tot ce auzi, cel puțin nu fără să cercetezi în profunzime.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Evită pe cât posibil investițiile riscante, nu da bani cu împrumut și nu te grăbi să intri în proiecte de grup, chiar dacă prietenii vin cu propunerea și ai încredere în ei. Poți afla niște dedesubturi ale relației în care te afli, poate faptul că partenerul îți ascunde ceva. Poate fi vorba chiar de pierderi financiare, cheltuieli pe care le-a făcut și au dezechilibrat bugetul comun.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, se află în sectorul relațiilor tale, iar Neptun în zona de carieră. Ai are grijă la colaboratori și asociați, la persoane cu care lucrezi și care pot încerca să te păcălească. Nu este exclusă o trădare a partenerului de viață. În cazul în care lucrați împreună sau avți o afacere în comun, s-ar putea să devină deranjantă diferența de statut și câștiguri.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Intervin neînțelegeri la locul de muncă, certuri cu colegii și totul din cauza unor mesaje înțelese greșit. Nu te poți concentra nici pe ceea ce ți se spune și nici pe ceea ce ai de făcut, de aceea poate ar fi mai bine să-ți iei zi liberă sau să te învoiești și să mergi acasă să te odihnești corespunzător. Nu lua decizii profesionale și nu te baza pe un diagnostic primit astăzi.

Horoscop zilnic 2 decembrie 2022. Nativii Leu sunt sfătuiți să evite speculațiile financiare

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur se află în sectorul tău afectiv și careul cu Neptun aduce confuzii sentimentale, neînțelegeri cu persoana iubită și copiii. Ceea ce-ți dorești tu și crezi că este bine pentru tine s-ar putea să nu fie deloc pe placul celorlalți și s-ar putea să fii acuzat de egoism. Evită speculațiile financiare și investițiile riscante pentru că poți pierde bani.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dat fiind faptul că Mercur este guvernatorul tău, iar Neptun se află în sectorul relațiilor tale, s-ar putea să fii destul de confuz cu privire la relația în care te afli, să nu știi cât este de serioasă și dacă merită asumată, continuată. Este multă ceață în viața ta personală și se pot accentua diferențe de viziune între tine și cei dragi, partener sau familie.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Poți întâmpina probleme serioase de comunicare la locul de muncă, de la mesaje transmise greșit la informații înțelese eronat. Asigură-te că ca ceea ce spui este perfect înțeles de cealaltă persoană și invers. Azi este confuz și nu te poți concentra prea bine pe ceea ce ai de făcut, de aceea nu ți-ar strica mai multă odihnă.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Riscul de a cheltui pe lucruri inutile, pe distracții de moment și pe satisfacerea poftelor, ale tale sau ale celor dragi, este foarte crescut astăzi. Posibil să te ia valul cu cumpărăturile de Sărbători, așa că mai bine evită magazinele de decorațiuni. În plus, ține cont că multe reduceri sunt doar ca să-ți ia ochii și… banii din buzunar.

Horoscop zilnic 2 decembrie 2022. Nativii Săgetător se pot confrunta cu confuzii și lipsă de concentrare

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cum Mercur este în zodia ta, este lesne de înțeles că acest careu cu Neptun îți aduce confuzii, lipsă de concentrare și tendințe de idealizare ale unei situații sau persoane. S-ar putea să cam pui fiecare vorbă la suflet și să iei personal tot ce se discută în jurul tău, mai ales în familie. Azi evită temele delicate cu cei dragi pentru că nu faceți altceva decât să accentuați diferențele de gândire și viziune dintre voi.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Neptun este în zona comunicării și a rațiunii, așa că poate transmite mesaje eronate către tine prin intermediul persoanelor cu care stai de vorbă. Poți fi mințit mai ușor, păcălit, făcut să semnezi acte pe care altă dată nu le-ai semna sau să iei decizii care să-ți aducă ulterior regrete. Poți afla secrete, dedesupturi ale unor contexte, mai ales de natură profesională.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai tendința de a cumpăra lucruri inutile, de care nu ai neapărată nevoie. Nu te lăsa orbit de reduceri și oferte de Sărbători și, mai ales, nu merge pe mâna prietenilor și nu investi în proiecte propuse de aceștia. Nu neapărat că vor să te păcălească, însă contextul în sine este destul de instabil și te poate face să fii prea darnic când nu este cazul.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Neptun, guvernatorul tău, este în zodia ta, iar Mercur în sectorul carierei, context care te poate face să ai așteptări mult prea mari de la tine sau să visezi mult prea departe. Idealismul tău, combinat cu promisiunile altora, te pot face să pierzi resurse momentan. Nu încerca să satisfaci așteptările tuturor și să ieși pe primul loc cu orice preț.

Horoscopul zilei de 2 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *