Horoscop zilnic 2 ianuarie 2024. Momente dificile pentru o zodie. Începe anul cu stângul

Ce îți rezervă astrele în a doua zi a anului

Scris de: Daoud Andra

01 Jan. 2024

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2024. Momente dificile pentru o zodie. Începe anul cu stângul

Noul an vine cu energie și cu planuri pentru majoritatea zodiilor. Astrele sunt de partea unora dintre nativi la început de an, însă alții au parte de un start mai lent, marcat de anumite provocări. La ce să te aștepți de la a doua zi a anului, potrivit previziunilor astrale.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2024. Taurii sunt de neoprit

Berbec

Simți nevoia să te odihnești și să îți încarci bateriile. Petrecerile și întâlnirile cu familia din ultima perioadă te-au lăsat fără energie și ai nevoie să te refaci, înainte de a te întoarce la serviciu.

Taur

Anul a început cu multă energie pentru tine. Ești dornic să faci lucruri mărețe anul acesta și începi deja să faci planuri în acest sens. Cei din jur pot să nu țină pasul cu tine și cu energia ta debordantă.

Citește și: Horoscop săptămâna 1-7 ianuarie 2024. Zodiile care încep noul an cu dreptul. Previziuni pentru toți nativii VIDEO

Gemeni

Ai un start al anului mai lent, iar din anumite puncte de vedere ți se pare că bați pasul pe loc. Nu te lăsa descurajat, ci încearcă să prioritizezi și să te ocupi de lucrurile urgente. Nu ezita să ceri ajutor, atunci când ai nevoie.

Rac

Depinzi de cineva pentru a obține un lucru pe care ți-l dorești de multă avere. Această situație nu este deloc pe placul tău, însă nu prea ai alternativă. Gândește-te ce îți dorești mai mult și nu îți pierde speranța.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2024. Balanțele se enervează mai repede

Leu

Începi anul cu dreptul și nimic nu îți poate strica starea de spirit. Ești gata pentru noi provocări și nimic nu ți se pare prea greu. Ești pregătit pentru toate lucrurile care vor veni în viața ta, inclusiv pentru provocări.

Fecioară

Este o zi bună pentru introspecție și pentru a reflecta la lucrurile bune din viața ta. Ai nevoie să vezi aspectele pozitive și să le apreciezi, pentru a găsi putere pentru anul care a început. Încearcă să te încarci cât mai mult cu energie.

Citește și: Cele 3 zodii peste care dă norocul în 2024. Câștigă la Loto, vor înota în bani

Balanță

Ești ușor irascibil și unele situații te pot scoate foarte repede din sărite. Răbdarea și toleranța nu sunt punctele tale forte. Dacă observi că cineva îți apasă butoanele greșite, încearcă să nu răspunzi la provocări.

Scorpion

Poți ajunge foarte ușor la discuții tensionate cu persoanele apropiate. Dacă vrei să le eviți, încearcă să nu pui întrebări indiscrete și să nu atingi subiecte sensibile. Ține-te departe de polemici.

Horoscop zilnic 2 ianuarie 2024. Peștii devin melancolici

Săgetător

Ai multe lucruri de făcut, însă ar trebui să îți faci timp și pentru cei dragi. Persoanele apropiate ți-ar putea reproșa că le-ai neglijat în ultima perioadă. Profită de această zi pentru a te apropia mai mult de ei.

Capricorn

Încearcă să îți dedici mai mult timp și să faci lucruri pentru tine. Ai mai multă grijă atât de trup, cât și de suflet, și nu mai pune nevoile celorlalți mai presus de ale tale. Este o zi bună pentru relaxare.

Citește și: Ce ne așteaptă în 2024. Ce e bine să faci pe 1 ianuarie pentru a avea un an bun. “Debutează cu multe surprize”. Principalele previziuni

Vărsător

Tensiunile din familie te-au lăsat fără energie și cauți soluții să le rezolvi. Dacă nu găsești o cale, încearcă să privești problema detașat, și din alte perspective. Cineva apropiat te poate ajuta cu un sfat.

Pești

Melancolia pune stăpânire pe tine în această zi. Unele evenimente sau persoane din trecutul tău îți pot trezi amintiri dureroase. Încearcă să nu te implici prea mult în situații care îți trezesc emoții negative.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *