Horoscop zilnic 2 mai 2022. Zodia care semnează un contract bănos. Şanse mari de câştiguri pentru aceşti nativi

Citește horoscopul pentru ziua de 2 mai și află ce ți-au rezervat astrele
Horoscop zilnic 2 mai 2022. Zodia care semnează un contract bănos. Şanse mari de câştiguri pentru aceşti nativi

Horoscop zilnic 2 mai 2022. Venus, planeta iubirii și a armoniei, intră astăzi în zodia Berbec și va traversa acest semn până pe 28 mai. Curajul de a iubi și a ne exprima sentimentele va fi mai mare, iar dinamismul va
înflăcăra relațiile, astfel încât ne vom avânta mai repede în noi experiențe. Totodată, va crește și riscul de a fi mai conflictuali în relații. Această perioadă va fi benefică zodiilor de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), dar și celor de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător), cât și celor care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală în aceste semne.

Horoscop zilnic 2 mai 2022. Aspecte favorabile pentru Gemeni în casa relațiilor și a prieteniilor

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Pasiunea care începe să se contureze în viața ta. Acest ingres te susține să te iubești mai mult, să te preocupi mai mult de imaginea ta și de look-ul tău. Ai ocazia să-ți îmbunătățești viața personală și cea relațională, iar șansele unei noi povești de iubire cresc considerabil pentru cei singuri.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este planeta ta guvernatoare și te susține foarte mult în acest tranzit nu doar în vindecarea emoțională, ci și fizică. Totodată, îți poți da seama de valoarea pe care o ai în viața cuiva. Nu este exclus ca persoane din trecut să te caute sau tu să fii tentat să intri în relații secrete, poate chiar să iubești în secret pe cineva.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tu ai toate șansele să-ți îmbunătățești relațiile de prietenie, poate chiar să te împaci cu cineva drag. Este o perioadă în care ce singuri se pot îndrăgosti și nu este exclus ca persoana care le place să facă parte din anturaj sau să fie cunoscută prin intermediul prietenilor. Pe de altă parte, ai ocazia să intri în noi proiecte sau vii cu idei și soluții bune pentru a-ți pune în practică niște planuri pe care le ai.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus va tranzita sectorul carierei tale și te susține foarte mult să te afirmi. Se întrevăd șanse remarcabile de îmbunătățire a situației profesionale. Ai susținere să te afirmi, să te faci cunoscut și te vei pune în evidență cu mai mult aplomb. Meritele tale vor fi recunoscute. Acum ai șansa să faci progrese către atingerea unui obiectiv.

Horoscop zilnic 2 mai 2022. Vești bune pentru Scoprioni pe plan profesional

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Vens în Berbec, cresc șansele de a obține o diplomă sau de a te înscrie la un curs care să îți aducă dezvoltare, personală sau profesională. Totodată, relațiile aflate la distanță sau cu persoane de altă naționalitate se îmbunătățesc. De asemenea, poți ajunge la viziuni comune de viitor cu partenerul sau cei apropiați și poți pleca într-o călătorie mult dorită.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Acest tranzit este de bun augur pentru viața intimă a cuplului pentru că ajută la reaprinderea pasiunii. În plus, ai toată susținerea în obținerea unor beneficii materiale, a unui credit sau poți recupera o sumă de bani sau îți poți achita o datorie. Totodată, poți renunța mai ușor la ceva ce nu îți mai este confortabil sau de care ești dependent. Grijă la tendința de a intra în relații ascunse.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

cu intrarea lui Venus în Balanță ai ocazia să-ți îmbunătățești considerabil relațiile cu cei din jur, fie că este vorba de relația de cuplu, fie că este vorba de relații profesionale sau de prietenie. Vei atrage mai ușor oameni în viața ta și acest aspect va crește șansele celor singuri de a cunoaște noi persoane și a lega noi relații. Profesional, poți semna un contract.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus te susține să-ți îmbunătățești situația profesională, să ajungă mai ușor la acorduri și înțelegeri cu partenerii de afaceri sau colegii de muncă. Poți primi chiar oferte de la un nou loc de muncă. De asemenea, tranzitul te ajută și din punct de vedere al stării de sănătate. Vei simți o energizare, o îmbunătățire și armonizarea a stării generale și de spirit.

Horoscop zilnic 2 mai 2022. Peștii vor avea parte de o perioadă prolifică din punct de veder financiar

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Venus în Berbec urmează o perioadă în care te poți îndrăgosti, poți începe noi relații și îți poți îmbunătăți viața sentimentală și relația de cuplu. Săgetătorii pot fi mai dornici de distracție, de aventură și de noi cuceriri. Pe de altă parte, relația cu copiii, în cazul celor care sunt părinți, se poate îmbunătăți și pot fi mai creativi ca niciodată.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Pe acest tranzit poți lucra la îmbunătățirea relației cu familia și ai șansa de a te dedica cu mai mult spor activităților care vizează locuința. Cei care au nevoie de credite imobiliare pot fi susținuți de contextul astrologic. În alte cazuri, pot fi nativi care decid să se mute cu persoana iubită sau pur și simplu petrec mai mult timp în intimitatea căminului cu aceasta.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Venus te stimulează să ieși mai mult din casă, să faci scurte plimbări, excursii și să te întâlnești cu prietenii. Totodată, te susține în comunicare, intervuri și negocieri, iar cei care învață sau au de susținut examene vor fi foarte mult susținuți de contextul astrologic. Poți lua decizii curajoase în următoarea perioadă.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus intră în sectorul banilor și ți se deschide o perioadă în care ai șansa să-ți îmbunătățești veniturile, însă vei fi și mai cheltuitor ca de obicei. Un plus major al perioadei este că îți crește stima de sine și îți recâștigi încrederea în propria ta persoană. Te poți pune mai mult în valoare prin talentele și abilitățile tale și chiar le poți valorifica.

Horoscopul zilei de 2 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *