Horoscop zilnic 2 octombrie 2022. Mercur își încheie retrogradarea. Aspect favorabil pentru Lei în sectorul banilor

Mercur va fi în opoziție cu Neptun. Succes în plan profesional pentru Săgetători
Horoscop zilnic 2 octombrie 2022. Mercur își încheie retrogradarea. Aspect favorabil pentru Lei în sectorul banilor

Horoscop zilnic 2 octombrie. Ziua mult așteptată în care Mercur își încheie retrogradarea, iată, a sosit. Începând de astăzi Mercur va fi în mers direct prin zodia sa de domiciliu, prin Fecioară, și ne va ajuta să fim mai atenți la detalii și să ne concentrăm mai bine pe ceea ce avem de făcut. Vom observa că ni se vor clarifica multe confuzii și situații cu care ne-am confruntat în ultimul timp. Cu toate astea, trebuie să ținem cont că astăzi și mâine, Mercur va fi în opoziție cu Neptun, deci nu ar trebui să ne grăbim în decizi pentru că încă tronează confuzia și mintea poate fi neclară, astfel că ne putem păcăli.

Horoscop zilnic 2 octombrie. Aspect favorabil pentru Lei în sectorul banilor

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Te bucuri de revenirea în mers direct a lui Mercur în sectorul muncii și al sănătăți. Vei observa că te concentrezi mai ușor pe sarcinile pe care le ai de făcut și vei avea idei bune pentru a-ți crește randamentul. În plus, relațiile cu colegii se îmbunătățesc, reușești să-ți organizezi mai bine programul și vei fi mult mai productiv. Pe de altă parte, ia în calcul și starea de sănătate și încearcă să faci schimbări în rutina zilnică, în alimentație, astfel încât să-ți îmbunătățești starea generală.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Mercur revine în mers direct în sectorul tău afectiv și te ajută să-ți îmbunătățești dialogul cu persoana iubită și copiii. Vei observa că ajungi mai ușor la un consens cu cei dragi, iar dacă ești singur ești mai dornic de flirt și chiar poți accepta o invitație la o cină romantică. Viața sentimentală, dar și starea de spirit se vor îmbunătăți. Pe de altă parte, latura creativă se deblochează și te vei remarca prin ideile și talenteletale.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Cu Mercur în mers direct te bucuri de o mai bună înțelegere cu familia, ba chiar te poți împăca cu o rudă cu care ai fost certat. De asemenea, vei rezolva situații ce țin de gospodărie cu mai mult spor, posibil chiar situații legate de actele unei locuințe sau bun patrimonial.Pe de altă parte, starea emoțională se mai liniștește și poți face pace cu trecutul.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Ai toate motivele să te bucuri de revenirea în mers direct a lui Mercur, dat fiind că se petrece într-un sector al comunicării și rațiunii. Mintea ta se va limpezi, vei vedea mult mai clar niște situații cu care te-ai confruntat și vei putea lua decizii bune. Totodată, ești mai atent la detalii, ceea ce te ajută în cazul unei negocieri și poți obține niște avize, aprobări sau poți rezolva situații ce țin de acte. În plus, te organizezi mai bine, te concentrezi mai bine și poți învăța mai ușor.Se deschide o perioadă în care poți fi mai mult pe drumuri, fie în plimbări, fie în delegații.

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Mercur revine în mers direct în sectorul banilor și te poate ajuta să rezolvi niște situații financiare complicate sau ți se deblochează niște sume de bani. În plus, îți vei organiza mult mai bine bugetul de acum înainte și vei avea ocazia să faci unele investiții profitabile sau să-ți valorifici niște economii. Unii nativi își pot valorifica propriile talente și abilități. Dacă nu ești mulțumit de salariu, este o perioadă foarte bună pentru a-l renegocia.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Mercur revine în mers direct în zodia ta și vezi mult mai clar niște situații cu care te-ai confruntat în ultima perioadă. Te vei concentra mai bine pe ceea ce ai de făcut, vei comunica și te vei exprima mai ușor, mai ales că vei avea mai multă încredere în tine. În perioada următoare poți lua niște decizii importante, poți face niște negocieri, însă ai grijă să nu ceri prea mult nici de la tine nici de la ceilalți.

Horoscop zilnic 2 octombrie. Succes în plan profesional pentru Săgetători

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur vei intoarce pe toate partile o situație din trecut, ceva ce ai spus sau ai gândit la un moment dat. Chiar dacă frământările nu mai sunt la fel de apăsătoare, vor exista și te vor ajuta să-ți pui ordine în gânduri. În mod conștient și rațional poți renunța la persoane toxice din viața ta, la obiceiuri nocive și poți căuta soluții la niște probleme de sănătate, ale tale sau ale celor dragi.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Revenirea în mers direct a lui Mercur prin Fecioară te ajută să te împaci cu un prieten sau să cunoști oameni noi cu care să fii pe aceeași lungime de undă și care să te ajute în demersurile pe care le întreprinzi. Te vei organiza mai bine și poți face progrese cu un proiect în care ești implicat.Cu cât ești mai sociabil și ieși mai mult la evenimente, cu atât vei deveni mai popular și ceilalți vor căuta compania ta.

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Mercur revine în mers direct în sectorul carierei tale și vei observa că niște situații profesionale blocate până acum se vor rezolva. În plus, vei avea o viziune mult mai clară asupra direcției profesionale pe care te afli și poți lua decizii importante legate de carieră.Cum Mercur este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea ca și în cuplu să discuți despre oficializarea unei relații.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Mercur în mers direct prin Fecioară te ajută să vezi dintr-o altă perspectivă și cu mai multă limpezime o situație cu care ai avut de a face în ultima perioadă. Ești mai curios decât de obicei și poți descoperi informații prețioase, poți afla un adevăr important și poți să te concentrezi mai bine dacă ai de învățat sau de susținut un examen. Totodată, poți rezolva situații birocratice care ți-au creat stres în ultima perioadă.Pe de altă parte, poți primi vești de peste hotare sau poți planifica o călătorie în străinătate.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Cu Mercur în mers direct prin Fecioară, poți rezolva niște situații financiare complicate, situații ce țin de acte, taxe, impozite, fel și fel de dosare. Poți face investiții, poți reuși să-ți administrezi mai bine bugetul cu partenerul de viață și poți obține un credit pentru care ai aplicat. Pe de altă parte, se rezolvă multe confuzii legate de viața intimă și poți scăpa de unele frici și anxietăți, de dependențe emoționale sau financiare, dacă le tratezi în mod conștient și rațional.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Mercur iese din retrogradare în sectorul relațiilor tale și te va ajuta să-ți îmbunătățești comunicarea cu ceilalți.Te poți împăca cu un partener, fie de cuplu, fie profesional.În plus, poți lua niște decizii legate de viața de cuplu sau legate de un contract profesional, de o colaborare. Se deschide o perioadă în care negocierile se vor încheia în favoarea ta,însă ai grijă că ceilalți s-ar putea să aibă așteptări cam mari de la tine.

Horoscopul zilei de 2octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *