Horoscop zilnic 2 septembrie. Stări de neliniște, emoții ascunse care ies la suprafață. Zodiile cele mai afectate

Principalele previziuni astrale
Horoscop zilnic 2 septembrie. Stări de neliniște, emoții ascunse care ies la suprafață. Zodiile cele mai afectate

Horoscop zilnic 2 septembrie. Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Scorpion, urmând ca la ceas de seară să treacă în Săgetător. Până atunci, însă, va forma mai multe aspecte, printre care un careu cu Venus din Leu. Ne putem aștepta la stări de neliniște, la emoții ascunse care ies la suprafață și la o tendință de victimizare și dramatizare.

Horoscop zilnic 2 septembrie. Trăiri intense pentru Raci

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Ar trebui să fii mai atent la modul în care îți gestionezi resursele financiare. Poți face niște cheltuieli cam mari, necesare, și pentru asta vei apela la un împrumut sau la economii. Deocamdată, lasă deoparte distracțiile și administrează-ți cât mai echilibrat veniturile. S-ar putea să faci niște drumuri, deplasări pentru care să ai nevoie de bani.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Luna trece prin sectorul relațiilor și formează careu chiar cu Venus, guvernatoarea ta. Se întrevăd dispute cu cei cu care interacționezi, fie că este vorba de partenerul de viață, de familie, fie de partenerii profesionali. S-ar putea să încerci să obții ceva de la ceilalți cu orice preț, însă așteaptă-te ca lucrurile să nu iasă așa cum îți dorești dori.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

Poți fi destul de irascibil la locul de muncă și te poți enerva din orice. Ai energie să-ți desfășori activitățile, însă trebuie să-ți faci un plan pentru că ai tendința de a fi haotic. Nu sunt excluse nici discuțiile legate de salariu, însă momentan te poți alege doar cu promisiuni. Unii nativi pot să-și facă niște investigații medicale.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Luna trece prin sectorul tău sentimental, însă mai degrabă vine să răscolească niște emoții și-ți aduce trăiri interioare intense. Evită să cheltui bani pe fond emoțional sau să faci speculații financiare. Încearcă să te dedici unor activități care-ți fac plăcere și te relaxează. Unii nativi pot face niște cheltuieli pentru cei dragi.

Horoscop zilnic 2 septembrie. Cheltuieli neașteptate pentru Balanțe

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Nu ai cea mai bună stare emoțională astăzi și cel mai probabil din cauza asta vei intra și în conflicte cu familia. Posibil să dezgropi trecutul, să reactivezi traume nevindecate, să porți discuții cu cei dragi care să te răscolească. Evită reproșurile și canalizează-ți energia pentru a face ordine în casă.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Se întrevăd discuții importante, posibil chiar pe teme financiare, cu superiorii sau cu persoanele care au o autoritate în viața ta. Afli informații importante, primești vești care nu-ți sunt pe plac și s-ar putea să fii tentat să preiei responsabilități mai mari decât poți duce. Ai grijă să nu-ți răsfrângi niște frustrări profesionale asupra celor cu care interacționezi.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Luna se află în sectorul banilor și s-ar putea să faci unele cheltuieli astăzi care nu erau în plan. Totodată, te preocupă obținerea unei sume, unui drept financiar sau returnarea unei datorii. Cu toate astea, dacă aștepți bani înapoi de la prieteni, aceștia s-ar putea să întârzie. Nu este momentul acum să investești în proiecte de viitor.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, vei acorda o mai mare atenție emoțiilor și îți vei analiza în profunzime niște trăiri interioare. Dacă ceva te sperie sau te atrage prea tare, fă un pas în spate și caută motivul ascuns. Posibil ca și în cuplu să ai parte de niște neînțelegeri cu partenerul pe teme financiare.

Horoscop zilnic 2 septembrie. Probleme în cuplu pentru Vărsători

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Nici astăzi nu te simți în apele tale și nici nu te poți concentra pe activitățile planificate. În plus, pot să apară tensiuni cu colegii de muncă, să te confrunți cu dureri de cap și stări de irascibilitate. Posibil ca niște discuții sau informații aflate să te dea peste cap. Caută să te relaxezi cu o carte, un film documentar, ceva care să-ți trezească interesul.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Posibil ca discuțiile purtate astăzi cu partenerul să te întoarcă pe dos și să nu ajungeți la un numitor comun prea ușor. Nu este exclus ca și la locul de muncă să apară situații mai neplăcute care să te forțeze să iei niște decizii. Evită să intri în discuții contradictorii, mai ales legate de principii de viață și credințe.

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Este o zi a provocărilor profesionale, dat fiind că Luna trece prin sectorul carierei tale și te face mai emoțional în tot ce ține de imaginea și aspirațiile tale. Te poți aștepta la nemulțumiri care vin din partea colaboratorilor. În plus, careul cu Venus din sectorul relațiilor poate aduce conflicte cu partenerul, discuții despre statutul relației sau neînțelegeri cu familia.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Este nevoie să dai dovadă de creativitate la locul de muncă și să îndrăznești să-ți pui în practică ideile sau cel puțin să le transmiți celor cu care lucrezi. Poate este nevoie să mai înveți ceva înainte de a te implica într-o nouă activitate. Nu da înapoi, ci perfecționează-te!

Horoscopul zilei de 2septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.