Horoscop zilnic 20 aprilie 2022. Zodia care ia o decizie foarte bună. Viaţa ei se va schimba radical

Horoscopul zile 20 aprilie vine cu veşti surprinzătoare pentru mai mulţi nativi. Află ce ţi-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 20 aprilie 2022. Zodia care ia o decizie foarte bună. Viaţa ei se va schimba radical

Horoscop zilnic 20 aprilie 2022, află ce ţi-au rezervat astrele. Soarele intră astăzi în zodia Taur, pe care o va parcurge până pe 21 mai 2022. Odată cu acest tranzit, începe sezonul în care cei născuți în zodia Taur își sărbătoresc aniversarea. După perioada mai agitată pe care am trăit-o ca urmare a tranzitului prin Berbec, iată că acum Soarele ne imprimă o energie mai liniștită. Vom da dovadă de mai multă răbdare, chiar lentoare, tenacitate și anduranță.

Vom activa simțul practic și nevoia de stabilitate, siguranță și confort, în primul rând de natură financiară și apoi sentimentală. Vom deveni mai rezistenți fizic, dar și mai încăpățânați, mai posesivi și chiar geloși. Cele mai avantajate zodii de acest tranzit sunt cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) și cele de Apă (Rac, Scorpion, Pești).

Horoscop zilnic 20 aprilie 2022. Gemenii fac mai faţă mai uşor stresului

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Soarele părăsește zodia ta și îți va lumina sectorul financiar și, implicit, și abilitățile tale de a face bani. Te poți aștepta la o perioadă în care interesul tău se va canaliza către creșterea veniturilor și obținerea unei stabilități materiale. Te vei simți în largul tău dacă vei avea un ban pus deoparte, așa că rareori te vei arunca să faci cheltuieli impulsive. Totuși, ține cont că pot apărea cheltuieli neprevăzute la întâlnirea Soarelui cu Uranus. Nu ar strica să faci niște economii pentru a te simți pe deplin confortabil în timpul acestui tranzit.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Tu ești cel mai avantajat de acest tranzit, dat fiind că intră în zodia ta. După o perioadă în care nu te-ai simțit chiar în apele tale și poate ai fost mai obosit ca de obicei, iată că Soarele îți aduce toată energia de care ai nevoie. Îți recapeți puterea interioară, încrederea în tine și vitalitatea, pofta de viață.

Crește rezistența fizică, deci dacă te-ai confruntat cu anumite afecțiuni, acestea se vor vindeca. Lent, dar sigur. În plus, devii mai ambițios, mai determinat să faci lucrurile să funcționeze în jurul tău. De asemenea, te vei preocupa mai mult de felul în care arăți, de ceea ce mănânci, de cum îți asiguri confortul și de cum te vede lumea.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tranzitul Soarelui prin Taur nu este de bun augur pentru tine pentru că îți poate lumina unele probleme de sănătate mai vechi. Însă, o va face cu scopul de a le conștientiza și rezolva, mai ales că tot aici este și Mercur, guvernatorul tău. Totodată, vei dobândi o mai mare rezistență psihică, vei face față mai ușor stresului, dar nu te suprasolicita pentru că oboseala îți va da târcoale în această perioadă.

Vei observa că ai nevoie de liniște și de retragere din tumultul cotidian, de relaxare și petrecut mai mult timp tu cu tine. Nu este exclus ca nevoia de a te conecta la latura spirituală a vieții să fie mai mare. Posibil ca și trecutul să ți se lumineze acum și să ai momente de revelație, de conștientizare.

Horoscop zilnic 20 aprilie 2022. Leii vor să se facă remarcaţi

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Soarele îți va activa sectorul vieții sociale în timpul acestui tranzit prin Taur și te va stimula la reconectare cu prietenii. Vei ieși mai mult la evenimente, îți vei consolida relațiile de prietenie, vei fi mai sociabil și vei cunoaște noi persoane. Dacă sunteți pe aceeași lungime de undă, și cel mai probabil veți fi, veți lega ușor conexiuni. Pe de altă parte, simțul practic te ajută să-ți materializezi proiectele și să-ți faci planuri realiste de viitor. Te vei surprinde deseori ajutându-i pe alții, dorindu-ți să le îmbunătățești viața, și activitățile de grup te vor încărca cu energie.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Soarele, chiar guvernatorul tău, va aprinde reflectoarele în sectorul carierei tale și te va stimula la afirmare, la schimbări profesionale și la obținerea recunoașterii. Vei dori să-ți consolidezi poziția, statutul, să te faci remarcat grație abilităților tale, însă așteaptă-te și la răsturnări de situație, dat fiind că Soarele se va întâlni aici cu Uranus.

Vei avea simț practic în atingerea obiectivelor tale, o rezistență fizică crescută și vei ști să-ți materializezi cele mai înalte aspirații. Ai grijă să nu devii prea autoritar, mai ales dacă deții o funcție de conducere, și fii mai atent și la ceea ce se petrece în interior, în sufletul tău, și nu doar în exterior.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Te avantajează tranzitul Soarelui prin Taur pentru că-ți luminează mintea și favorizează revelațiile, conștientizările înalte. O serie de credințe și convingeri, de principii de viață se pot consolida în perioada aceasta și vei căpăta maturitate, înțelepciune. În schimb, ai grijă să nu devii prea fanatic și rigid în susținerea teoriilor. Întâlnirea Soarelui cu Uranus îți poate da peste cap multe filozofii și idealuri.

Nu merge pe ideea că deții adevărul absolut. Pe de altă parte, se luminează calea spre studii, călătorii și vei avea ușurință în învățarea unei limbi străine sau în a transmite altora ceea ce tu ai învățat. Nu te teme să te folosești de o diplomă avută sau să obții una, să te înscrii la un seminar, să citești o carte, să explorezi un nou domeniu.

Horoscop zilnic 20 aprilie 2022. Săgetătorii nu trebuie să se suprasolicite

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Sectorul financiar și al intimității va fi luminat de Soare în perioada următoare. Asta înseamnă că interesul tău pentru acumulare, pentru obținerea unor bunuri materiale, unor credite sau recuperarea unor datorii va crește. Poți rezolva partaje, litigii, poți face investiții, dar ai grijă la persoanele cu care te asociezi. Siguranța ta vine acum din stabilitatea emoțională și materială.

În cuplu se reorganizează bugetul comun și se pune în evidență viața intimă. Poate fi vorba de pasiune, dar și de nevoia de fidelitate, de încredere, de consolidare a unei relații neoficiale. Ai grijă, întâlnirea Soarelui cu Uranus poate scoate secrete la suprafață, dar poate aduce și pierderi financiare. Pe de altă parte, mulți nativi vor fi atrași de zona ocultă a vieții, de descifrarea unor mistere și aflarea unor adevăruri.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Soarele intră în sectorul relațiilor tale și va pune reflectoarele pe relația de cuplu sau/și pe relațiile profesionale. Astfel, nevoia de consolidare a relațiilor tale crește. Vrei să ai parte de stabilitate în cuplu, să obții un contract pe termen nedeterminat și în aceste direcții îți vei canaliza multă energie.

Ai grijă să nu devii prea autoritar cu ceilalți și să nu intri în competiție fără să vrei, aspect care va aduce și tensiuni. Este important să găsești echilibrul în relațiile tale, să găsești calea de mijloc. Întâlnirea Soarelui cu Uranus îți poate aduce surprize în cuplu sau legate de o colaborare. Va conta foarte mult să dai bine în fața partenerilor și să te mândrești cu persoana pe care o ai la braț. Cei singuri pot fi tentați să intre în noi relații.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Soarele va lumina casa muncii și sănătății, deci va deveni extrem de important modul în care-ți gestionezi energia în perioada următoare. Vei observa că ai mai mult spor în desfășurarea activităților zilnice, că randamentul crește, însă ai grijă să nu te suprasoliciți. De asemenea, poți rezolva probleme de sănătate, îți poți face niște analize.

Dacă ai trecut printr-o perioadă cu probleme, acum te refaci, încet și sigur. Este un răstimp bun pentru cei care se refac după o perioadă de convalescență. Ai grijă să nu faci excese culinare, mai ales că urmează și Paștele. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja mai ușor în următoarea lună.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Te bucuri de intrarea Soarelui în sectorul tău afectiv și asta înseamnă multă energie, chef de viață și distracții. Se conturează o atmosferă perfectă pentru a sărbători Paștele, pentru a te dedica hobby-urilor tale și activităților care-ți fac plăcere. Dacă ești singur, crește pofta de flirt, de a cuceri și te vei aventura în idile.

Întâlnirea Soarelui cu Uranus le poate aduce nativilor singuri chiar și o dragoste la prima vedere. Creativitatea crește și poți da formă concretă, poți pune în practică mai ușor ideile artistice pe care le ai.

Horoscop zilnic 20 aprilie 2022. Peştii iau cele mai bune decizii

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Odată cu intrarea Soarelui în Taur atenția ta se va canaliza către casă și familie, cu atât mai mult cu cât Paștele bate la ușă. Este o perioadă în care simți nevoia să fii alături de cei dragi, să te reîntorci în locurile copilăriei, să te reconectezi cu emoțiile tale.

Vei dori să-i aduni pe toți la masă și să te bucuri de confortul locuinței tale. Cel mai probabil, va fi un tranzit resimțit mai greu de cei care sunt departe de casă sau din diferite motive nu se pot reuni cu familia. Totodată, Soarele te ajută să ai spor în activitățile casnice și gospodărești. Grijă la conflictele cu părinții care pot lua naștere din cauza viziunilor diferite, din cauza conservatorismului celor mai în vârstă.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Soarele în Taur îți luminează mintea și-ți oferă o înțelegere superioară. Ai idei sclipitoare, practice, vii cu soluții concrete la problemele tale, mai ales dacă sunt de natură financiară. Poți face investiții prețioase acum și poți rezolva situații ce țin de acte.

De asemenea, este o perioadă bună să negociezi ceva, să înveți, să dai un examen sau să susții un interviu. Deciziile luate acum se vor dovedi bune, mai ales că le analizezi pe toate părțile. Totuși, te poți aștepta și la vești și discuții surprinzătoare, dat fiind că Soarele se va întâlni cu Uranus.

Horoscopul zilei de 20 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
9.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *