Horoscop zilnic 20 ianuarie 2023. Zodia care are șanse să primească o mare sumă de bani

Află mai jos ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de 20 ianuarie
Horoscop zilnic 20 ianuarie 2023. Zodia care are șanse să primească o mare sumă de bani

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2023. Soarele intră astăzi în zodia Vărsător și va traversa acest semn aproximativ o lună. În toată această perioadă va crește dorința de libertate și independență, vom fi mai deschiși către tot ce este nou și ne putem face planuri de viitor îndrăznețe.

Horoscop zilnic 20 ianuarie. Soarele intră în Vărsător. Ce ne rezervă astrele

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Se aprinde reflectorul în sectorul vieții sociale și vei fi mai dornic să ieși la evenimente, să socializezi și să legi noi relații de prietenie. Vezi mai clar inclusiv relațiile actuale, pe care ai șanse să le revoluționezi, remodelându-ți atitudinea față de anturaj. Îți poți construi o serie de planuri de viitor curajoase și te poți implica în creșterea popularității unor proiecte.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

În tranzitul său prin Vărsător, Soarele îți activează sectorul carierei și, implicit, și ambițiile tale profesionale vor fi mult mai mari. Vei dori să te afirmi, să ieși în evidență, să faci progrese în carieră și vei dezvolta strategii solide pentru a ajunge acolo unde-ți dorești.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Soarele din Vărsător te poate pune în fața unor experiențe de viață care să-ți schimbe principiile și mentalitatea. Ai ocazia să vezi ceea ce se petrece în jurul tău cu alți ochi și să faci pași spre evoluție. Unii nativi pot fi dornici de explorare, de studiu, pot da examene importante, în timp ce alții pot face o călătorie care să le deschidă noi orizonturi.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Soarele, guvernatorul finanțelor tale, te susține dacă ai de recuperat sume de bani sau te poate ajuta să rezolvi situații financiare, inclusiv care vizează instituțiile statului. Poți să primești sprijin de la partener sau să obții avantaje materiale de la alții. Pe de altă parte, este un tranzit care reenergizează viața intimă.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Soarele, guvernatorul tău, se mută în Vărsător, în sectorul relațiilor tale, și aprinde lumina în cuplu, dar și în cadrul unor contracte și colaborări profesionale. Ai grijă la persoanele cu care te înconjori și lasă orgoliul deoparte pentru a nu isca conflicte. Acum vei vedea și disfuncționalitățile din relații, dar și atuurile.

Horoscop zilnic 20 ianuarie. Scorpionii, urmăriți de traumele trecutului

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Soarele îți aduce energie și spor în desfășurarea activităților profesionale, însă nu le folosi pentru a te epuiza, ci pentru a avea grijă de tine și de sănătatea ta. Îți poți programa sarcinile cotidiene astfel încât să ai timp și de odihnă. Este o perioadă bună să faci schimbările în stilul de viață, în rutina zilnică.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Soarele va tranzita sectorul iuibirii și te va stimula să-ți energizezi viața sentimentală, dar și relația cu copiii. Este o perioadă în care devii mai cuceritor, mai dornic de flirt și te bucuri mai mult de viață. Redescoperă-ți pasiunile, hobby-urile și vei vedea că starea de spirit se îmbunătățește. Unii nativi pot da viață unui proiect creativ.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Soarele îți aduce energie în toate aspectele care vizează casa și familia. Poți redecora, renova locuința, însă ține cont că anumite probleme emoționale, traume din trecut pot ieși acum la lumină. Sunt șanse mai mari să te împaci cu cei dragi și să rezolvi neînțelegeri mai vechi care ți-au răscolit universul interior.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tranzitul Soarelui prin Vărsător te susține în zona de comunicare și raționament. Poți avea parte de discuții neașteptate, poți primi sfaturi și informații importante care să-ți revoluționeze tiparele de gândire. De asemenea, poți avea câștig într-o negociere.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea ca ambițiile tale de creștere a veniturilor să fie mai mari în această perioadă. Te poți ciocni cu ocazii de creștere a veniturilor, poate chiar prin valorificarea propriilor talente. De asemenea, poți vedea mai clar care este situația ta financiară și poți reduce din cheltuielile inutile.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ingresul Soarelui în zodia ta îți va aduce energie și spor, dar și o motivație pe măsură să obții ceea ce-ți dorești, poate chiar independență mai multă. Ai ocazia să-ți îmbunătățești relația cu propria persoană, stilul de viață și sănătatea. S-ar putea ca în perioada următoare să apară o schimbare în viața ta.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Soarele îți poate lumina niște probleme de sănătate mai vechi sau cronice pentru a te responsabiliza. Este o perioadă în care și trecutul poate reveni în viața ta sub diverse forme și s-ar putea ca unii nativi să aibă nevoie de mai multă liniște și să se retragă din agitația cotidiană.

Horoscopul zilei de 20 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *