Horoscop zilnic 20 iulie. Tendințe de manipulare, dar și conflicte de autoritate. Cine sunt nativii cei mai afectați

Principalele aspecte astrale
Horoscop zilnic 20 iulie. Tendințe de manipulare, dar și conflicte de autoritate. Cine sunt nativii cei mai afectați

Horoscop zilnic 20 iulie, principalele aspecte astrale pentru nativi. Soarele, aflat pe ultimele grade în zodia Rac, formează o opoziție cu Pluto din zodia Capricorn aspect care poate scoate la suprafață orgolii nemăsurate. Totodată, aspectul vorbește și despre o tendință de manipulare, dar și despre conflicte de autoritate. Putem simti totul mult mai intens astăzi și relațiile cu persoanele apropiate pot deveni mai tensionate.

Horoscop zilnic 20 iulie. Principalele previziuni astrale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Soarele îți guvernează sectorul iubirii și s-ar putea să ai parte de o deziluzie sentimentală. Nu este exclus să fie vorba despre o dezamăgire care apare în legătură cu o persoană dragă, chiar din familie sau pate un prieten, sau în legătură cu un context profesional.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Soarele este guvernatorul sectorului familiei, prin urmare opoziția de astăzi poate aduce conflicte cu părinții sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Totodată, ai grijă la dialoguri și negocieri și nu încerca să-ți impui ideile cu orice preț. Sunt și nativi care pot renunța la niște colaborări profesionale.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să fii destul de acid și ironic în dialogurile pe care le porți astăzi, dat fiind că Soarele îți guvernează zona de comunicare. Tendința ta este de a-ți impune ideile și punctul de vedere și nu este exclus chiar să dezvălui niște secrete. Pe de altă parte, s-ar putea ca orgoliul financiar să te conducă la cheltuieli mari sau la decizii financiare proaste.

Horoscop zilnic 20 iulie. Zi destul de tensionată pentru Raci

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Soarele se află în zodia ta și în opoziție cu Pluto din sectorul relatiilor, prin urmare este o zi destul de tensionată, atât în viața de cuplu, cât și în relațiile profesionale. S-ar putea ca din cauza orgoliului sa strici multe conexiuni. Totodată, ai grijă la tendința de a deveni manipulator și chiar dramatic pentru a obține ceea ce îți dorești.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Soarele este chiar guvernatorul tău, prin urmare vei resimți această opoziție de astăzi destul de intens. Ai nevoie să ți se recunoască meritele și să te simți apreciat de cei din jur, mai ales de superiori. Ține cont că astăzi orgoliile sunt mari, dar orgoliul tău personal le va depăși pe toate. Și în cazul tău s-ar putea ca unele secrete să iasă la suprafață.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea ca astăzi să ai parte de unele conflicte cu prietenii și fiecare să încerce să-și demonstreze supremația în anturaj. Se întrevăd tensiuni și în relațiile sentimentale, dar și în relațiile cu copiii. Financiar, nu este exclus ca niște sume de bani să-ți intre în conturi. Poate cineva îți returnează o datorie.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Soarele se află în sectorul carierei tale, prin urmare este foarte probabil să ai parte de niște discuții mai tensionate cu superiorii. Poate fi vorba de contexte profesionale care te dezamăgesc. Ai nevoie să te simți apreciat pentru munca ta, mai ales că astăzi orgoliul este la cote mari. De preferat ar fi să nu-l lași să te călăuzească.

Horoscop zilnic 20 iulie. Nativii care riscă să fie șantajați emoțional

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cum Pluto este guvernatorul tău, contextul astrologic de astăzi îți poate aduce o tendință de manipularea celor din jur. De asemenea, nu este exclus că tu să fii cel manipulat și șantajat emoțional. Evită să te implici în contexte care nu te privesc în mod direct și evită să-ți impui credințele convingerile cu orice preț.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Și tu ai tendința de a-ți impune opiniile și crezurile în fața tuturor. Ai grijă pentru că astăzi, din mândrie, s-ar putea să pierzi niște oportunități financiare importante. Încearcă să nu cheltuiești bani doar pentru a demonstra altora că ai sau pentru a-ți demonstra statutul în fața cuiva. În cuplu pot ieși la suprafață secrete și infidelități.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dat fiind faptul că Pluto se află în zodia ta și Soarele în sectorul relațiilor, nu este exclus că orgoliile să fie mari astăzi și să duci lupte de putere, atât în cuplu, cât și în contextele de interacțiune profesională. Ține cont că din cauza orgoliului prea mare poți pierde într-o negociere sau poți pierde un contract de colaborare.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

La locul de muncă evită să intri în dispute cu colegii. S-ar putea ca din cauza orgoliilor prea mari să se strice relații. Este posibil să fii nemulțumit în cazul în care nu te simți apreciat la adevărata valoare. De asemenea, încearcă să nu te suprasoliciți, ia-ți pauze mai dese și odihnește-te mai mult.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Soarele se află în sectorul iubirii tale, iar opozitia cu Pluto poate scoate la suprafață niște orgolii în relația cu persoana iubită. Ai grijă la tendința de a-i manipula pe cei dragi pentru a obține ceea ce îți dorești. Poți profita de acest aspect pentru a petrece momente pasionale în cuplu. Pe de altă parte, dacă ai copii, fii mai atent la atitudinea și acțiunile acestora. Te pot minți.

Horoscopul zilei de 20 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.