Horoscop zilnic 20 iunie. Susținere extraordinară pe partea de examene. Zodiile care vor avea numai de câștigat

Previziuni astrale pentru toți nativii zodiacului.
Horoscop zilnic 20 iunie. Susținere extraordinară pe partea de examene. Zodiile care vor avea numai de câștigat

Horoscop zilnic 20 iunie, previziuni pentru toate zodiile. Săptămâna începe sub aspecte foarte bune grație sextilului pe care-l formează Mercur din Gemeni cu Jupiter din Berbec. Acest context astrologic ne susține la nivel mental și în toate activitățile intelectuale sau care au legătură cu actele și deplasările. Este o zi perfectă să învățăm, să dăm un examen, să negociem, să ne plimbăm și să spunem ceea ce am reprimat până acum. Mercur vine cu ideile și Jupiter ne dă avântul necesar pentru a le spune și astfel vom avea numai de câștigat.

Horoscop zilnic 20 iunie. Principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Bazează-te cu încredere pe ideile care îți trec prin minte și nu te teme să discuți despre ele. Poți să faci niște progrese remarcabile cu un proiect dacă îți vei expune punctul de vedere. Ești susținut în negocieri, ai putere de convingere și nu o să stai mult pe gânduri dacă trebuie să semnezi un contract. Este o zi foarte bună să rezolvi situații ce țin de acte și să îți planifici o călătorie. Poți lega ușor noi relații de prietenie.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ai încredere în ideile financiare care îți trec prin minte, fie că sunt idei de creștere a veniturilor, fie că sunt idei de stabilizare și administrare a veniturilor. Profită din plin de această zi pentru a negocia un salariu, un comision, un bonus și pentru a-ți vinde scump talentele. Totodată, poți primi o sumă de bani, un avantaj material, poți să scapi de niște frici financiare sau poți să returnezi o datorie. Cum Mercur este guvernatorul iubirii tale, în relațiile sentimentale ai ocazia să faci progrese. Dacă îți place de cineva, nu ezita să-i arăți asta.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur se află în zodia ta, iar sextilul cu Jupiter îți aduce poftă de comunicare și vei observa că ești mai vorbăreț ca niciodată. Ai încredere în ideile tale, în raționamentul tău și îți poți face niște planuri de viitor optimiste și entuziaste. De asemenea, te bucuri de popularitate și te faci ușor plăcut de cei cu care interacționezi. Nu este exclus să primești o propunere de a intra într-un nou proiect de grup. Îți faci planuri de vacanță și poți găsi oferte foarte bune. Pe de altă parte, poți lua niște decizii curajoase în plan personal. O zi foarte bună pentru discuții cu partenerul de cuplu, iar dacă ești singur poți fi atras de cineva din cercul de prieteni sau cunoscut la un eveniment.

Horoscop zilnic 20 iunie. Nativii care au progrese financiare

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Profită de contextul astrologic al zilei pentru a-ți depăși niște frici profesionale. Mai exact, dacă ai de purtat o discuție cu superiorii, fă-o cu toată încrederea pentru că vei obține acele beneficii pe care le ceri. Pe de altă parte, ai încredere mai mult în experiența ta și în tine pentru că poți face niște progrese profesionale la care nu te așteptai. Este o perioadă în care îți pot fi recunoscute meritele, dar pentru asta va trebui să ai curaj să ieși în față și să vorbești despre tine.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astrologic al zilei te îndeamnă la plimbări și călătorii, la ieșiri cu prietenii, așa că poți profita și îți poți face niște planuri de vacanță alături de cei din anturaj. Totodată, poți deschide subiecte de discuție cu prietenii care să-ți aducă niște informații importante sau să-ți clarifice niște curiozități. Poți primi vești de peste hotare sau chiar invitații în străinătate. Pe de altă parte poți negocia participarea ta într-un proiect de grup.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur se află în sectorul tău profesional și te susține foarte mult în discuțiile cu superiorii, în negocierea unor responsabilități și în luarea unor decizii legate de carieră. Pe de altă parte, este un context care poate veni cu discuții financiare, legate de o investiție, de un credit, de o asociere. Poți obține bani și beneficii materiale în urma colaborărilor profesionale. Pe de altă parte, sunt și cazuri în care unii nativi discuta despre statutul unei relații, dacă o oficializează sau nu.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Jupiter se află în sectorul relațiilor tale și sextilul cu Mercur te ajută să ai o comunicare bună cu partenerul și să ajungeți ușor la viziuni comune. Este o zi perfectă să vă faceți planuri de vacanță pentru că veți avea viziuni comune. De altfel, poți începe să cauți oferte pentru că nu vei fi dezamăgit de ceea ce găsești. Dacă ai de făcut negocieri și de rezolvat situații birocratice, acestea vor fi mult înlesnite de contextul astrologic. Nu este exclus ca cei singuri să fie atrași de o persoană de altă naționalitate.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Poți veni cu idei și soluții foarte bune la locul de muncă care să te ajute să-ți crești productivitatea și să faci progrese într-un proiect în care ești implicat. Pe de alta parte, poți lua niște decizii bune în legătură cu niște bani pe care trebuie să investești sau te poți asocia cu o persoană importantă. Te poți bucura de unele avantaje materiale din partea altora. Dacă aștepți rezultatul unor analize, acesta va fi bun și te poate scăpa de multe frici pe care le-ai cultivat în ultima perioadă.

Horoscop zilnic 20 iunie. Se pot lămuri multe neînțelegeri

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dat fiind faptul că Jupiter este guvernatorul tău și se găsește în sectorul iubirii tale, iar Mercur se găsește în sectorul relațiilor tale, te poți aștepta la o zi foarte bună în relația cu partenerul de viață. Faci progrese remarcabile în comunicare și se pot lămuri multe neînțelegeri care au apărut în ultimul timp. Dacă ești singur ai toate șansele să cunoști pe cineva care să te atragă. Din punct de vedere profesional, este un aspect care îți poate aduce o negociere importantă și chiar semnarea unui contract.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi vii cu idei foarte bune care te ajută să fii eficient și productiv la locul de muncă. De asemenea, ai spor și în activitățile casnice. Profită și discută despre programul de muncă, despre responsabilitățile avute și despre modul în care acestea trebuie îndeplinite. Asigură-te că ai înțeles tot ce ai de făcut înainte de a te apuca de treabă. Dacă simți că muncești prea mult față de colegii tăi, este o zi bună să le atragi atenția, dar fă-o cu diplomație pentru a nu deranja. Pe de altă parte, contextul zilei te ajută să iei niște decizii legate de stilul de viață care, implicit, să-ți îmbunătățească și sănătatea.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Jupiter în sectorul comunicării și Mercur în sectorul iubirii, ziua de azi te face mult mai expresiv și mai declarativ cu sentimentele tale. Dialogurile cu persoana iubită sunt plăcute și ajungeți ușor la viziuni comune. Dacă ești singur, contextul zilei te ajută să cucerești persoana care îți place. Pe de altă parte, dacă participi la o competiție ai toate șansele să o câștigi. De asemenea, ai putere de convingere în negocieri și poți obține ușor ceea ce îți dorești.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Jupiter, guvernatorul tău, se află în sectorul financiar, ipostază din care te îndeamnă să faci unele cheltuieli pentru cei dragi. Poate cumperi ceva pentru familie, pentru partenerul de viață sau pentru locuință. Pe de altă parte, contextul zilei este favorabil nativilor care vor să facă o negociere și să ceară o mărire de salariu. Pot veni bani și mici avantaje materiale, posibil chiar din partea familiei.

Horoscopul zilei de 20 iunie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *