Horoscop zilnic 21 aprilie 2022. Gemenii renunță la relațiile toxice. Perioadă favorabilă pentru Lei la locul de muncă

Horoscopul zilei de 21 aprilie vine cu schimbări importante pentru mai mulți nativi. Află ce ți-au rezervat astrele
Horoscop zilnic 21 aprilie 2022. Gemenii renunță la relațiile toxice. Perioadă favorabilă pentru Lei la locul de muncă

Horoscop zilnic 21 aprilie 2022. Luna intră astăzi în zodia Capricorn și ne oferă mai multă răbdare și perseverență în atingerea scopurilor. Însă tot astăzi va forma și opoziție cu Luna Neagră din Rac aspect care poate declanșa în noi frici și temeri legate de imagine, de statut, de profesie. Din cauza asta putem să ne manifestăm autoritatea într-un mod haotic și dezechilibrat.

Horoscop zilnic 21 aprilie 2022. Avertisment pentru Tauri

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dacă nu ți-ai luat zi liberă, azi va trebui să fii un monument de răbdare și înțelepciune în relațiile cu superiorii. Nu vei suporta impunerile nimănui și nici criticile nu le vei lua constructiv. Senzația ta este că știi mai bine ce faci și te deranjează dacă nu ți se recunosc meritele. Vei vrea să te afirmi cu orice preț și astfel s-ar putea să te alegi cu imaginea pătată.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna în Capricorn îți oferă o gândire rigidă, un raționament sobru, dar și foarte corect, moral, just. Ei bine, prin opoziția cu Luna Neagră s-ar putea să te lupți prea mult pentru ideile tale, pentru a demonstra un adevăr și să-ți susții teoriile cu orice preț. Ai sau n-ai dreptate, nici nu mai contează, dar ține cont că poți să pierzi suportul și aprecierea unor persoane importante.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să trăiești cu niște frici, fie financiare, fie legate de fidelitatea partenerului. Nu investi bani și nici nu-i da cu împrumut pentru că există șanse foarte mari să-i pierzi. Grijă, de asemenea, și la dependențe care se pot activa acum, la vicii și atașamente bolnăvicioase. Nu sta într-o relație dacă nu te simți apreciat. Posibil ca unele toxicități ale partenerului să iasă la lumină.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna trece prin sectorul relațiilor tale, însă opoziția cu Luna Neagră din zodia ta poate scoate la iveală atașamente și dezechilibre în cuplu. S-ar putea să vezi o nouă versiune a partenerului pe care până acum nu o observasei și să nu-ți placă deloc. Mulți nativi pot cnștientiza că nu sunt în relația potrivită, dar vor continua să se iluzioneze.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin sectorul muncii tale și te stimulează să dai tot ce ai mai bun din tine pentru a rezolva la timp sarcinile. Deși ai putere să faci pași mari, s-ar putea ca la final de zi să te simți suprasolicitat. Oricum, este o zi care te solicită nervos și ar fi bine să te odihnești corespunzător. O serie de frici și temeri legate de starea ta de sănătate se pot activa acum.

Horoscop zilnic 21 aprilie 2022. Scorpionii sunt sfătuiți să evite luare unor decizii importante

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Este ușor neplăcută ziua de astăzi în plan sentimental. Resimți niște nemulțumiri afective, poate cauzate de persoana iubită, poate cauzae de copii. S-ar putea să dezvolți sentimente de neîncredere. Dacă ai promis ceva celor dragi, lasă-ți deoparte planurile și ține-te de promisinile făcute. Poți dezamăgi și poți ajunge chiar tu cel dezamăgit.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna activează sectorul emoțional, al familiei și s-ar putea să te simți copleșit de unele amintiri, regrete, frânturi din copilărie pe care nu le mai poți trăi acum, ci doar rememora. Soluția de moment este să te refugiezi în muncă, însă pe termen lung nu este cea mai bună variata. Încearcă să vezi de unde izvorăsc stările emoționae apăsătoare și ce poți face pentru a le vindeca.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Deși la prima vedere ai crede că tranzitul Lunii prin Capricorn te avantajează, astăzi nu este de partea ta. S-ar putea să-ți activeze niște idei fixiste, să devii mai încăpățânat și neatent la ce spun ceilalți. Evită azi negocierile pentru a nu fi păcălit și nu lua decizii importante.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna te susține să arunci o privire mai profundă asupra situației tale financiare, dar opoziția cu Luna Neagră nu este de bun augur. Te temi de pierderi sau faci cheltuieli prea mari, ilogice, cert este că financiar este o zi a extremelor și ar trebui să eviți să lucrezi cu banii. Plătește niște facturi, dar nu investi.

Horoscop zilnic 21 aprilie 2022. Vărsătorii trebuie să se îngrijească mai mult de sănătate

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin zodia ta și-ți insuflă răbdare, putere și motivație să-ți atingi scopurile, însă totodată activează și o serie de frici, dezechilibre și atașamente interioare bolnăvicioase. S-ar putea să nu-ți placă de tine, să fii dezamăgit de ceea ce vezi în oglindă, și nu doar la modul figurat, ci și la propriu.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Temeri vechi, vicii și obsesii pot ieși la suprafață acum. S-ar putea să te ciocnești de trecut, să ți se repete niște experiențe și să trăiești niște deja-vu-uri care te scot total din zona de confort. Ai mai multă grjă la sănătatea ta. Ești agitat, irascibil și peste măsură de obosit. S-ar puteta să te îngrijorezi și pentru sănătatea unei persoane dragi.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Ai mai multă grijă la prieteniile pe care le legi astăzi. Dacă este vorba de vechi prieteni, atunci poate vei resimți doar o frustrare că nu ai timp să te vezi cu aceștia, însă cei mai noi pot veni cu fel și fel de experiențe care te dezechilibrează. Nu rămâne într-un anturaj în care nu ești apreciat. Posibil ca un atașamanet prea mare de anumite proiecte în care ești implicat să te facă să pierzi situații importante din viață.

Horoscopul zilei de 21 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
6 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *