Horoscop zilnic 21 aprilie 2023. Cheltuieli neașteptate pentru acești nativi. Ce veste primesc

Află de mai jos ce au pregătit astrele
Horoscop zilnic 21 aprilie 2023. Cheltuieli neașteptate pentru acești nativi. Ce veste primesc

Astrele spun că în ziua de 21 aprilie 2023 nativii zodiacului ar trebui să uite de trecut dacă își doresc să evolueze. Încrederea în viitor este tot ceea ce au nevoie. Astfel, fiecare nativ este sfătuit să renunțe la oamenii toxici din jurul lui.

Berbec

Mercur începe călătoria retrogradă la primele ore din ziua de vineri. Acest lucru i-ar putea face pe nativii Berbec să se simtă dezamăgiți sau dezorientați atunci când se trezesc. Climatul astrologic ar putea duce la cheltuieli neînțelepte și la un sentiment de deconectare în următoarele săptămâni.

Taur

Luna își continuă călătoria prin semnul nativilor Taur în această zi. Astrele vin cu ajutorul necesar pentru a obține o imagine completă a ceea ce se întâmplă. Cei care își doresc să evolueze sunt îndemnați să își îmbunătățească situația actuală înainte de toate.

Gemeni

Luna continuă călătoria prin Taur, iar sectoril hărții care guvernează subconștientul trece peste Mercur. Acest schimb ceresc ar putea provoca vise ciudate și confuze. Nativii Taur se văd nevoiți să îți reevalueze comportamentele în zilele ce urmează, potrivit catine.ro.

Rac

Apar probleme de comunicare, defecțiuni tehnologice și probleme sociale din cauza faptului că Mercur își începe călătoria retrogradă în dimineața zilei de vineri. Li se recomandă nativilor Rac să aibă grijă la cuvinte atunci când interacționează cu persoane cunoscute în care nu au prea multă încredere.

Leu

Climatul cosmic le cere nativilor Leu să mediteze și să reflecteze asupra ambițiilor lor profesionale, deși s-ar putea să își dorească să mai aștepte ca să facă orice schimbare. Vineri seară Neptun devine activ și aduce o energie de curățare care este perfectă pentru reîncărcare.

Fecioară

Mercur își începe călătoria retrogradă în această dimineață devreme, cerându-le nativilor Fecioară să reflecteze asupra spiritualității și filozofiilor lor personale în săptămânile următoare. E momentul perfect pentru a face pace cu ceea ce nu pot controla.

Horoscop zilnic 21 aprilie 2023. Nativii Balanță dau dovadă de multă răbdare

Balanță

Au mai multă răbdare decât de obicei în această zi. Chiar dacă sunt dornici să se transforme și să evolueze, ar fi bine să aibă mare grijă să îndepărteze ceea ce îi trage înapoi. Când luna Taur se aliniază cu Uranus aduce o energie de curățare care este perfectă pentru a merge mai departe.

Scorpion

Luna își continuă călătoria prin Taur și sectorul hărții nativilor Scorpion. cest climat cosmic ar putea genera confuzie pe plan amoros și probabil vor auzi lucruri despre un fost partener în săptămânile următoare.

Săgetător

Ar fi bine să ia în serios călătoria lor de bunăstare în săptămânile următoare. Mercur își începe călătoria retrogradă prin Taur și sectorul diagramei tale care guvernează sănătatea. Micile dureri și disconfortul fizic ar putea duce la ceva mai mult dacă nu merg la specialist.

Capricorn

Își doresc să revizuiască cercul de prieteni. Climatul cosmic îi va încuraja să se îndepărteze de oricine nu îi susține. Din punct de vedere personal, aceste vibrații sunt perfecte pentru a revedea vechile hobby-uri și proiecte.

Vărsător

Mercur intră în călătoria sa retrogradă prin Taur. Acest lucru ar putea aduce o energie dezordonată inimii și casei nativilor Vărsător în săptămânile următoare. Din fericire, pot folosi energia în mod productiv.

Pești

Încă un Mercur retrograd. A treia casă solară va fi vizată în tot acest timp, ceea ce duce la ceață cerebrală, comunicare greșită, dezorganizare și poate un pic de stângăcie. Nativii Pești sunt îndemnați să se asigure că vor petrece câteva ore în aer liber.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *