Horoscop zilnic 21 ianuarie. Lună Nouă în zodia Vărsător. Schimbări majore se produc în viața acestor nativi

Cum sunt influențați nativii zodiacului
Horoscop zilnic 21 ianuarie. Lună Nouă în zodia Vărsător. Schimbări majore se produc în viața acestor nativi

Horoscop zilnic 21 ianuarie, previziuni pentru toți nativii. Astăzi se petrece Lună Nouă în zodia Vărsător, eveniment care aduce schimbări în viața noastră și noi începuturi. Fiind în opoziție cu Luna Neagră (conjuncție Priap), proaspăt intrată în zodia Leu, această lunație se anunță a fi deosebit de puternică și provocatoare, în special pentru zodiile fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător și nativii născuți în primele grade ale unui semn zodacal.

Horoscop zilnic 21 ianuarie. Previziuni pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Nouă îți pate aduce vești profesionale, un nou proiect de grup sau te poate pune în fața unei schimbări de planuri de viitor. Și relațiile de prietenie sunt puse la încercare, în sensul că poți să te distanțezi de un anturaj, dar în egală măsură pot intra în viața ta noi persoane cu care să empatizezi și care să te promoveze, să te ajute pe calea de afirmare.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna Nouă se petrece în sectorul carierei și-ți promite noi începuturi profesionale. S-ar putea să fie vorba de noi provocări care să te conducă, chiar și forțat, cu temerile de riguare, pe calea afirmării și a recunoașterii. Vin noi responsabilități, noi proiecte, însă va trebui să ai mai multă grijă la imaginea ta.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Nouă se petrece într-un sector care are legătură cu comunicarea și principiile de viață, cu studiile și călătoriile, deci aici s-ar putea să primești vești neaștepate și să ai parte de schimbări, implicit de noi începuturi. Atenție la mesajele transmise, la dialogurile purtate și la tot ce ține de acte, procese, de zona biocratică.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Nouă se petrece în sectorul financiar al banilor altora sau deținuți cu alții. Fiind în conjuncție cu Priap și opoziție cu Luna Neagră, nu vine cu vești foarte bune, ci mai degrabă cu schimbări de natură financiară. De aceea nu este un moment bun să faci investiții, să faci tranzacții sau să te asociezi în proiecte care presupun să scoți bani din conturi.

Horoscop zilnic 21 ianuarie. Schimbări neașteptate pentru Lei

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna Nouă este destul de intensă pentru tine, dat fiind că se petrece în sectorul relațiilor și în opoziție cu Luna Neagră din zodia ta. S-ar putea să aducă schimbări bruște și neașteptate, certuri și revoluții în viața de cuplu, dar și în cazul unor colaborări, contracte. Se pot petrece evenimente, mai ales în viața nativilor născuți în prima parte a zodiei, care să șocheze și să le dea planul personal peste cap.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Nouă se va resimți în sectorul muncii și al sănătății. Astfel, te poți aștepta la schimbări neprevăzute de natură profesională, poate de program, de atribuții, de job. Pe de altă parte, zilele acestea odihnește-te cât mai mult și evită efortul fizic, mai ales dacă te știi cu afecțiuni de natură cardiovasculară.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Nouă se formează în sectorul tău afectiv și dacă în mod normal ar vorbi de noi începuturi, noi povești de dragoste, acum poate scoate la suprafață niște temeri sentimentale. Acest aspect poate aduce gelozii, infidelități, neîncredere și, implicit, conflicte cu persoana iubită. Relațiile nesudate se pot încheia acum sau pot trece printr-un proces de schimbare, printr-o răsturnare de situație.

Horoscop zilnic 21 ianuarie. Răsturnări de situație

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Tu ai parte de Luna Nouă din Vărsător în sectorul familiei și al locuinței. Contextul astrologic, prin opoziția cu Luna Neagră, aduce răsturnări de situație în legătură cu bunurile patrimoniale și chestiunile gospodărești. De asemenea, poate fi vorba de conflicte majore cu părinții și schimbări în relația cu aceștia, inclusiv probleme de natură profesională.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Nouă se petrece în sectorul comunicării, însă opoziția cu Luna Neagră poate fi destul de neplăcută, în sensul că poți primi informații eronate, mesaje neașteptate, poți fi păcălit, mințit, contexte care aduc tensiuni. Grijă la acte, la negocieri și la deplsări pentru că poți avea parte de surprize neplăcute.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Nouă se petrece în sectorul banilor câștigați din muncă proprie și dacă în alte contexte astrologice ar fi adus câștiguri neașteptate, de această dată, prin opoziția cu Luna Neagră se schimbă radical situația. Poți avea probleme financiare, în sensul că nu poți intra în posesia unei sume de bani sau apar cheltuieli neplanificate care-ți destabilizează bugetul. Ia în calcul o amânare de plată sau anulare sau o încasare mai mică decât cea pe care o așteptai.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tu ești gazda acestei Luni Noi care se petrece în conjuncție cu Priap, deci manifestă niște dezechilibre în plan personal și relațional. S-ar putea ca în viața ta să aibă loc niște evenimente care să-ți dea cursul normal peste cap, care să-ți schimbe niște principii. Conflictele în cuplu sau cu partenerii profesionali pot conduce până la ruperea unei relații. Cei mai afectați pot fi Vărsătorii care sunt născuți sau au ascendentul în primele grade ale zodiei.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Nouă din Vărsător se formează în sectorul sănătății, mai exact al bolilor de natură cronică. Dacă te știi cu afecțiuni în acest sens, mai ales de natură cardiovasculară, zilele acestea ar trebui să te odihnești mai mult și să eviți efortul fizic. Pot fi afectați mai mult nativii născuți în primele grade ale zodiei sau care au ascendentul aici. Chiar și cei care nu se știu cu afecțiuni cronice s-ar putea confrunta acum cu unele probleme din trecut care au fost ignorate până acum.

Horoscopul zilei de 21 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *