Horoscop zilnic 21 iulie. Luna va forma o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii. Cum sunt influențate zodiile

Principalele previziuni pentru fiecare nativ
Horoscop zilnic 21 iulie. Luna va forma o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii. Cum sunt influențate zodiile

Horoscop zilnic 21 iulie, previziuni astrale pentru toți nativii. Luna tranzitează astăzi zodia Taur și ne aduce mai mult simț practic și estetic, dar și o doză mai mare de încăpățânare. Totodată, suntem mult mai tentați să ne satisfacem micile plăceri, chiar dacă sunt mai costisitoare. Pe de altă parte, Luna va forma o conjuncție cu Marte, planeta acțiunii, iar acest aspect poate aduce mai multă agitație, dar și determinare să ne atingem scopurile.

Horoscop zilnic 21 iulie. Principalele previziuni astrale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna îți traversează sectorul financiar și te stimulează să te preocupi de o situație care vizează banii. S-ar putea să apară discuții legate de remunerația primită în urma unei colaborări și nu este exclus să închei niște contracte. Pe de altă parte, se întrevede mult stres financiar și s-ar putea să-ți cauți noi surse de venit.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Astăzi te bucuri de o doză mare de energie, ești activ și dornic să-ți atingi niște obiective. S-ar putea să porți discuții mai tensionate cu colaboratorii sau cu partenerii de afaceri, iar în cuplu să apară fel și fel de neînțelegeri care, de altfel, ar putea fi trecute cu vederea. Ai grijă să nu devii conflictual cu cei dragi.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi s-ar putea să te simți mai obosit, să fii mai irascibil și să preferi să stai mai retras. Este posibil să te dea peste cap niște vești aflate și să ai parte de niște frământări interioare. Încearcă să stai de vorbă cu un prieten pentru a depăși cu bine această zi. Sunt și nativi care trec prin confuzii cauzate de niște nemulțumiri profesionale.

Horoscop zilnic 21 iulie. Neînțelegeri cu prietenii

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să apară unele neînțelegeri cu prietenii din cauza unor planuri care se dau peste cap. Unii nativi se simt motivati sa preia niște proiecte. Pe de altă parte, îți poți face planuri de viitor îndrăznețe, fie că este vorba de planuri de vacanță, fie că este vorba de planuri profesionale.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin sectorul carierei tale și conjuncția cu Marte poate aduce conflicte cu superiorii și nemulțumiri profesionale care te fac să vorbești cu curaj și să ceri clarificări și reglementări. Dincolo de stres și agitație, ai tot curajul necesar să te afirmi, să te impui și să-ți atingi niște obiective.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Riscul de a intra în conflicte de idei cu cei din jur este foarte mare și nu vei ceda până nu va ieși ca tine. Pe de altă parte, ambițiile tale sunt mari și poți rezolva niște situații birocratice sau în alte cazuri, alți nativi, pot iniția un proces. Ai grijă că nu cumva curiozitatea ta să-i deranjeze pe ceilalți.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Se întrevede o zi tensionată din punct de vedere financiar. Va fi aproape imposibil să ajungi la o cale de mijloc în privința unei investiții, fie că o faci alături de partenerul de viață sau de partenerii profesionali. Cineva s-ar putea să întârzie să-ți returneze o datorie sau va trebui să depui mai mult efort pentru a obține un împrumut.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cum Marte este guvernatorul tău și se află în sectorul relațiilor, în conjuncție cu Luna, nu este exclus să ai parte de niște tensiuni în cuplu. Încearcă să nu duci acasă problemele de la locul de muncă, mai ales că și profesional se întrevede o zi agitată, cu multe sarcini care îți provoacă stres.

Horoscop zilnic 21 iulie. Tensiuni cu colegii

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte se află în sectorul muncii tale și poate aduce tensiuni cu colegii. Totodată, ai grijă la modul în care îți desfășori activitățile pentru a nu te răni din neatenție. Faptul că ești agitat nu te va ajuta să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Mai multă grijă și la sănătate. Este foarte probabil că un diagnostic sa te indispună.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Și Luna și Marte se află în sectorul iubirii tale și astăzi poți fi mai dornic de flirt, dar și mai îndrăzneț cu o persoană care îți place. Dacă te afli într-o relație de început, încearcă să ai mai multă răbdare cu partenerul. Aceeași răbdare ar trebui să o acorzi și copiilor, dacă ești părinte. Pe de altă parte, ai grijă la speculațiile financiare, să nu pierzi bani.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Se întrevăd conflicte în familie, mai ales legate de o tranzacție imobiliară sau de niște demersuri care vizează locuința. Cu greu ajungi la o înțelegere cu cei dragi și multe dintre planurile făcute vi se pot da peste cap. Totodată, ai grijă la activitățile desfășurate în locuință să nu te rănești din neatentie.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea ca astăzi să fii mai mult pe drumuri sau să fii nevoit să faci niște deplasări pe care nu le aveai în plan. Pe de altă parte, poți primi niște vești care să te surprindă și care să-ți dea peste cap niște planuri. S-ar putea să fii ușor acid și mult prea direct în dialoguri. În schimb, este o zi bună pentru negocieri și asta pentru că știi ce vrei și cum să obții.

Horoscopul zilei de 21 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
9 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *