Horoscop zilnic 21 mai 2022. Zodia care întâmpină probleme în cuplu. Trebuie să renunțe la orgoliu

Previziunile astrologice pentru 21 mai 2022. Află ce ți-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 21 mai 2022. Zodia care întâmpină probleme în cuplu. Trebuie să renunțe la orgoliu

Soarele intră astăzi în zodia Gemeni și o va traversa până pe 21 iunie. Astfel, trecem de la energia statică și conservatoare a Taurului, la energia activă și curioasă a Gemenilor. Este un tranzit care ne susține în comunicare, ne stimulează capacitățile și abilitățile intelectuale și ne luminează mintea, astfel încât să vedem și să înțelegem lucrurile diferit decât am făcut-o până acum. Soarele intră în Gemeni în conjuncție cu Mercur retrograd și ne susține să facem niște reanalize și renegocieri, să revenim asupra unor idei și decizii, de această dată cu mai multă profunzime și atenție.

Horoscop zilnic 21 mai 2022. Taurii au idei strălucite

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tranzitul Soarelui prin Gemeni te susține în zona de comunicare și poți relua unele discuții și negocieri pe care le-ai lăsat în așteptare. De asemenea, poți reveni asupra unor decizii pentru a le analiza, de această dată dintr-o altă perspectivă. Soarele îți va lumina mintea și poți avea idei înțelepte, chiar năstrușnice, posibil chiar de natură financiară. Începe o perioadă în care vei fi mai dornic să te revezi cu prietenii.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Soarele îți activează sectorul financiar, în conjuncție cu Mercur retrograd, și într-o primă etapă te va susține să-ți reorganizezi bugetul și să-ți revizuiești cheltuielile. Dacă îți dorești să faci niște achiziții importante, așteaptă până pe 3 iunie. Soarele îți poate aduce idei strălucite pentru a-ți crește veniturile și nu este exclus să faci asta chiar prin monetizarea propriilor tale talente și abilități.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Te bucuri de intrarea Soarelui în zodia ta, tranzit care îți va aduce energie, vitalitate și încredere în tine, dar și în raționamentul tău. Dacă Mercur retrograd în zodia ta ți-a adus unele confuzii și neclarități, acum multe se vor clarifica, ca și cum ceața se ridică. În plus, pas cu pas, îți vei relua pofta de socializare care te caracterizează.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Soarele îți va lumina sectorul trecutului și s-ar putea să te surprinzi deseori gândindu-te la persoane sau la contexte care nu mai fac parte din peisajul actual. Îți pot reveni niște amintiri, gânduri, frământări și chiar poți avea parte de întâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Soarele poate lumina niște probleme de sănătate cronice sau ascunse, în vederea vindecării. Pe interior poți fi mai agitat și de aceea este recomandat să te odihnești mai mult.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția Soarelui cu Mercur retrograd îți cere să faci niște rectificări, revizuiri ale proiectelor în care ești implicat. Reevaluează-ți niște planuri de viitor, dar și niște relații de prietenie. Rămâi alături de persoanele cu care împărtășești aceleași viziuni și idealuri. Tranzitul Soarelui, guuvernatorul tău, te va ajuta să te integrezi mai ușor în noi anturaje, să-ți faci noi prieteni și te poți aștepta să primești ajutor de la cei din jur bun. Este o perioadă în care te vei bucura de popularitate.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Soarele va intra în sectorul carierei tale și va deschide o perioadă cu șanse de afirmare, o perioadă în care poți face pași importanți către un obiectiv măreț pe care îl ai. Conjuncția cu Mercur retrograd îți cere să-ți reevaluezi situația profesională, să-ți schimbi strategia prin care vrei să te faci remarcat sau să obții o funcție. Unii nativi pot analiza serios varianta unei noi direcții în carieră.

Horoscop zilnic 21 mai 2022. Scorpionii au probleme financiare

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Tranzitul Soarelui va face lumină în principiile tale de viață, în credințele și convingerile pe care le ai. O parte dintre acestea se cer reevaluate, așa că renunță la acele mentalități care te țin în loc. Pe de altă parte, tranzitul Soarelui prin Gemeni te stimulează să înveți lucruri noi, să te înscrii la un curs sau să reiei un curs abandonat. Nu este exclus nici să pleci într-o delegație sau călătorie la care visezi de ceva vreme.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Soarele va aprinde reflectorul în sectorul financiar și al vieții intime. Pot ieși la lumină niște probleme financiare, fie în cuplu, fie în afaceri. Îți cere o reevaluare a asocierilor, proiectelor în care ești implicat, a creditelor, partajelor, datoriilor. Pe de altă parte, în cuplu poate ridica problema încrederii și fidelității. Cu toate astea, este o perioadă pasională care poate alunga monotonia în relațiile mai vechi.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Soarele va tranzita sectorul relațiilor tale și te poate stimula să vezi altfel lucrurile, dintr-o altă perspectivă, fie în cuplu, fie în colaborările profesionale. Conjuncția cu Mercur retrograd cere o reevaluare a comunicării cu cei cu care interacționezi. Unii nativi pot reveni asupra unor decizii pe care le-au luat în legătură cu relația de cuplu. Ai grijă la orgoliul prea mare, care poate aduce tensiuni cu partenerul. Până pe 3 iunie, nu este o perioadă bună pentru negocieri și nici pentru semnarea de noi contracte, însă sunt susținute renegocierile.

Horoscop zilnic 21 mai 2022. Peștii afectați de traume vechi

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Soarele se mută în sectorul muncii și sănătății tale și-ți aduce energie, putere de muncă și ocazia să-ți eficientizezi activitățile. Conjuncția cu Mercur retrograd îți cere reajustarea stilului de viață, reorganizarea programului și mai multă grijă la starea de sănătate. Ai nevoie să te odihnești și relaxezi mai mult. Din dorința de a străluci la locul de muncă, ai grijă să nu te suprasoliciți în perioada acestui tranzit.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Te bucuri de intrarea Soarelui în sectorul iubirii și al creativității. Vei fi mai plin de viață, mai dornic de flirt și aventură și poți cuceri mai ușor persoana care îți place. Totodată, te vei apropia mai mult de partener și de copii. Conjuncția cu Mercur retrograd îți cere reevaluarea modului în care îți exprimi sentimentele. Până pe 3 iunie nu este o perioadă prielnică pentru a începe o nouă poveste de iubire.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Soarele va lumina sectorul casei și familiei și mare parte din energia ta se va canaliza în aceste direcții. Conjunctia cu Mercur retrograd poate scoate la suprafață niște neînțelegeri mai vechi cu părinții, niște traume din copilărie și se pot relua niște subiecte pe teme patrimoniale. Ține cont că aceste traume vechi îți pot afecta actuala relație de cuplu. Tranzitul Soarelui vine totuși cu mai multă îngăduință și toleranță și diferențele de o opinie, de mentalitate dintre tine și cei dragi se pot diminua.

Horoscopul zilei de 21 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.