Horoscop zilnic 21 noiembrie 2022. Zodia care are mare noroc la bani. Primește un bonus sau o primă

Zodiile care au mare noroc la bani. Au mare noroc astăzi, 21 noiembrie 2022.
Horoscop zilnic 21 noiembrie 2022. Zodia care are mare noroc la bani. Primește un bonus sau o primă

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2022. Astăzi se formează pe cer două aspecte importante. Primul este trigonul Soarelui din Scorpion cu Jupiter din Pești, care ne aduce bucurie, entuziasm și o mare încredere în noi. Al doilea este o conjuncție între Mercur și Venus în zodia Săgetător, aspect care ne susține să ne exprimăm sentimentele, să fim mai sociabili, să ne scriem mai mult. Este o zi favorabilă să studiem ceva ce ne place, să mergem la un film sau să planificăm o călătorie.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2022. Taurii primesc bani. Sunt foarte norocoși 

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi ai putea avea parte de o discuție cu cineva din străinătate sau cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme. Osibil chiar să primești o vizită să o invitație peste hotare. Zi favorabilă să prezinți un proiect academic sau să ceri niște sfaturi unui mentor. Partenerul s-ar putea să te surprindă plăcut cu o declarație de dragoste.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ziua de azi îți aduce discuții financiare plăcute și nu este exclus să primești o ofertă de colaborare sau chiar o sumă de bani, un bun material, în anumite cazuri, chiar un credit. Oricum te bucuri de susținerea altora, însă ai grijă în ce-ți investești banii.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Întâlnirea dintre Mercur, guvernatorul tău, și Venus, planeta care-ți guvernează iubirea, se petrece chiar în sectorul relațiilor tale, aspect deosebit de constructiv pentru viața de cuplu. Poți purta dialoguri calde cu partenerul, vă puteți surprinde prin declarații de dragoste și promisiuni mărețe. Profesional ajungi mai ușor la o înțelegere cu cei cu care lucrezi.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2022.  Balanțele se fac plăcute pentru cei din jur 

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Te bucuri de o zi bună la locul de muncă, o zi în care poți face progrese cu un proiect și te poți remarca grație ideilor creative pe care le ai. Știi cum să vorbești cu colegii astfel încât să le obții simpatia. Și starea de sănătate este una bună. Poți primi rezultatul unor analize care să te bucure.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur și Venus se întâlnesc în sectorul iubirii tale și te vor stimula să faci declarații de dragoste, să-ți exprimi sentimentele, să vorbești deschis și sincer cu partenerul sau cu copiii. Pe de altă parte, vei fi deosebit de creativ și-ți vei scoate la lumină talentele. Poți prima aprecieri cu un proiect din zona interpretetaivă, artistică.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, se întâlnește cu Venus în sectorul familiei, așa că te bucuri de o comunicare bună și momente frumoase alături de cei dragi. După multă vreme simți că, în sfârșit, faci progrese în interacțiunea cu părinții.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, și Mercur formează conjuncție în sectorul comunicării, așa că așteaptă-te ca astăzi să vorbești mai mult ca de obicei, cu mai mult patos și putere de convingere. Este un aspect foarte bun și pentru a-ți exprima sentimentele, dar mai ales pentru a susține un interviu, o ședință, o negociere. Te faci plăcut de cei din jur.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2022.  Scorpionii primesc bonsuri sau o primă

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Conjuncția de astăzi se petrece în sectorul tău financiar, așa că te poți aștepta la vești bune legate de bani, de salarizare, poate chiar primești o primă sau un bonus. Unii nativi au ocazia să-și crească veniturile dintr-o activitate extra, însă încearcă să nu cheltuiești peste măsură. Te bucuri de încredere în tine, grație trigonului dintre Soare și Jupiter, dar tot el te poate stimula și la speculații și distracții costisitoare.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Te bucuri de conjuncția Venus-Mercur în zodia ta, așa că astăzi te simți un răsfățat al destinului și parcă totul îți merge conform planului. Cum Mercur îți guvernează relațiile, este o zi bună să-ți mărturisești sentimentele, să cucerești persoana care-ți place. În cuplu se rezolvă multe neînțelegeri.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dat fiind că Venus este guvernatoarea iubirii tale, nu este exclus să revină cineva din trecut în viața ta, fie să te caute, fie să ai parte de o întâlnire neașteptată. Această conjuncție de astăzi te ajută să te detașezi de situații toxice prin conștientizare și dialog interior. Poți afa un adevăr, poți ierta o persoană dragă.

Horoscop zilnic 21 noiembrie 2022. Peștii progresează profesional 

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Deși e luni, simți nevoia să te vezi cu prietenii, să stați la taclale și să ieși în oraș. Profită de această conjuncție pentru a cere sfaturi. În plus, ești creativ și inovativ într-un proiect de grup și de bucuri de aprecieri, succes și popularitate.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus și Mercur se întâlnesc în sectorul carierei, așa că te poți aștepta la șanse de afirmare, la recunoașterea unor merite și la progres profesional. Te poți apropia de atingerea unui obiectiv măreț și ai ajutorul unei persoane importante. Pe de altă parte, Mercur este guvernatorul relațiilor tale și ar putea să te stimuleze la o cerere în căsătorie.

Horoscopul zilei de 21 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

10 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.