Horoscop zilnic 21 octombrie. Luna traversează zodia Fecioară. Nativii care vor avea parte de o întâlnire romantică VIDEO EXCLUSIV

Ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de vineri, 21 octombrie?
Horoscop zilnic 21 octombrie. Luna traversează zodia Fecioară. Nativii care vor avea parte de o întâlnire romantică VIDEO EXCLUSIV

Luna traversează astăzi zodia Fecioară și ne stimulează simțul practic și organizatoric, atenția la detalii și nevoia de ordine și disciplină în viața noastră. Deși este vineri, avem tendința de a munci excesiv. Acest tranzit ne poate face mai rigizi, mai calculați și mai critici, cu noi sau cu cei din jur.

Horoscop zilnic 21 octombrie. Taurii pot avea parte de o întâlnire romantică

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna trece prin sectorul muncii și te pune la treabă mai mult ca de obicei, însă te și susține să-ți finalizezi cu brio activitățile. Vei observa că ai spor în tot ceea ce faci, fie la muncă, fie acasă, ești harnic, eficient și te bucuri de o stare de sănătate bună.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna trece prin sectorul tău afectiv și îți aduce o stare de spirit bună, mai multă deschidere către partea distractivă și aventuroasă a vieții, dar și mai multă deschidere către o relație sentimentală. Cei singuri pot ieși la o întâlnire romantică, în timp ce nativii care se află în relații se apropie de partener prin activități comune, astfel descoperindu-se reciproc.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să-ți faci niște planuri cu familia, nu doar pentru astăzi, ci și pentru întreg weekendul. poți face o vizită părinților sau poți merge într-o plimbare în locurile copilăriei. Simți mai mult ca niciodată nevoia de reconectare cu trecutul. În cazul în care decizi să stai acasă, te vei ocupa fără îndoială de treburile gospodărești, însă o vei face cu plăcere și dedicare.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al zilei te susține în comunicare, în negocieri și poți purta unele dialoguri în urma cărora să-ți clarifici niște îndoieli. Pe de altă parte, este o zi bună pentru examene, interviuri, pentru susținerea punctului de vedere într-o dezbatere, dar și pentru a planifica sau pleca într-o scurtă vacanță.

Horoscop zilnic 21 octombrie. Leii încep să pună bani deoparte

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin sectorul tău financiar și te susține să faci niște calcule și socoteli destul de atente, concise, în urma cărora să decizi că este momentul să pui un ban deoparte. Este posibil să faci niște cheltuieli astăzi, însă le vei facem cu simț de răspundere și doar pentru a cumpăra lucruri utile, de care într-adevăr ai nevoie.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna îți tranzitează zodia și-ți amplifică calitățile specifice semnului aducându-ți calm, răbdare simț practic și atenție la detalii. Totodată, te bucuri de o stare de spirit bună și ești eficient în toate activitățile întreprinse. Te vei preocupa mai mult de tine și de nevoile tale personale.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Contextul astrologic al zilei, dar și al weekendului, îți aduce o nevoie mai mare de liniște, de relaxare și de reechilibrare interioară. Dacă ai trecut printr-o perioadă tumultoasă zilele acestea, vei avea ocazia să te odihnești. Pe de altă parte, ești destul de atent și cumpătat și nu-ți vei expune organismul solicitărilor fizice.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Tranzitul Lunii de astăzi te ajută să socializezi mai mult, să te întâlnești cu prietenii, să participi la evenimente, așa că după programul de lucru, o ieșire în oraș ți-ar prinde bine. Un proiect în care ești implicat are șanse mari de reușită. Vei avea răbdarea necesară să te ocupi de toate detaliile care să conducă la succes.

Horoscop zilnic 21 octombrie. Peștii se apropie mai mult de partener

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin sectorul carierei tale și, deși este vineri, șansele de afirmare, de recunoaștere a meritelor, de a te observa o persoană importantă sunt foarte mari. Fă tot posibilul să ieși în față, să te faci remarcat prin calitățile pe care le ai și să-ți consolidezi imaginea. Fii perseverent în atingerea scopurilor!

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Tranzitul Lunii de astăzi te stimulează la învățare, la documentare, la explorare, totul în vederea acumulării de cunoștințe noi. S-ar putea să porți niște discuții importante sau să iei niște decizii care vizează o direcție profesională pe care vrei să o urmezi în viitor.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al zilei te stimulează să-ți faci sau refaci niște calcule, să analizezi niște investiții pe care le-ai făcut sau urmează să le faci. În unele cazuri este vorba de obținerea unor profituri din diferite activități, iar în alte cazuri este vorba de apelarea la economii pentru a face niște investiții.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și susține apropierea de partener. Viața de cuplu intră într-o etapă de creștere, înțelegere și vă puteți face planuri în doi. Pe de altă parte, și din punct de vedere profesional este o zi bună pentru negocieri și pentru stabilirea unor condiții între tine și un colaborator sau partener de afaceri.

Horoscopul zilei de 21 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *