Horoscop zilnic 22 aprilie 2022. Zodia care întâmpină probleme financiare mari. Atenţie la cheltuieli

Horoscop zilnic 22 aprilie 2022. Află ce ți-au rezervat astrele și la ce trebuie să te aştepţi în următoarele zile.
Horoscop zilnic 22 aprilie 2022. Zodia care întâmpină probleme financiare mari. Atenţie la cheltuieli

Horoscop zilnic 22 aprilie. Luna iese din opoziția cu Luna Neagră și își continuă tranzitul prin zodia Capricorn. Acest aspect ne susține să ne planificăm programul, să fim practici și perseverenți în atingerea scopurilor, și ne înzestrează cu răbdare. Senzația că nu avem timp de pierdut se va accentua cu atât mai mult cu cât Paștele ne bate la ușă. Avem tendința să ignorăm ce simțim și să ne stăpânim emoțiile, de aceea s-ar putea să avem o manifestare mai rece și indiferentă. Fie să-i percepem pe ceilalți în acest mod. Este un tranzit favorabil pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) și pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești).

Horoscop zilnic 22 aprilie 2022. Este ziua în care reușim să concretizăm planurile pe care ni le-am făcut

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Luna în Capricorn, ai toate șansele să-ți respecți îndatoririle și programul făcut. Te încadrezi pe direcția de mers înainte și ajungi la destinație în timp util. Dai dovadă de forță interioară și un mental bun, grație lui Marte, guvernatorul tău, aflat în Pești, și îți exerciți funcția, atribuțiile cu încredere în tine. Totodată, ești perseverent și eficient în desfășurarea sarcinilor și-ți asumi noi responsabilități, dar nu uita că urmează Paștele, așa că nu te suprasolicita.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea ca acest tranzit, care vine în urma opoziției cu Luna Neagră, să te facă să contientizezi că unele convingeri pe care le ai trebuie schimbate. Ai tendința, dat fiind că este și Mercur în zodia ta, să dezvolți niște idei fixe, să perpetuezi niște prejudecăți, să rămâi blocat în anumite atașamente mentale. De aceea, ar fi ideal dacă ai căuta să explorezi viziunile altor persoane, să lași și înțelepciunea altora să te ghideze. Oricum, azi vei ajunge la concluzia că experiențele de viață trăite te-au maturizat.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea ca o serie de frici, de îndoieli și gelozii să pună stăpânire pe tine și să îți inhibe manifestările. Nu ești în cea mai bună stare emoțională, mai ales dacă te preocupă niște probleme financiare sau trebuie să faci niște investiții majore. În cuplu pot lua naștere discuții legate de buget, de cheltuieli și de fidelitate. Încearcă să te odihnești mai mult pentru că ai tendința de a pierde energie și nici tranzitul lui Mercur, guvernatorul tău, nu te susține prea mult.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2022. Fecioarele sunt afectate pe plan afectiv

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Deși ai scăpat de opoziția Lunii cu Luna Neagră din zodia ta, în continuare treci printr-o etapă de confruntare cu ceilalți. Partea cu plus este că azi ai șanse mult mai mari să echilibrezi situația și să ajungi la o înțelegere cu partenerul de viață. Și cu partenerii profesionali sunt șanse mari să ajungi la un acord, așa că profită dacă ai de făcut o negociere. Vei observa că cei din jur îți caută compania și sfaturile.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Încearcă să nu te suprasoliciți astăzi. Ai tendința de a munci mult, de a asta peste program, de a continua cu treburile casnice până seara târziu. Luna în Capricorn te susține să fii responsabil și să nu lași sarcini restante, iar Soarele, guvernatorul tău, îți oferă rezistență fizică. Astfel s-ar putea să te epuizezi ușor și fără să-ți dai seama. Ai nevoie de odihnă mai multă.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Te bucuri de tranzitul Lunii prin sectorul tău afectiv. Deși ești mai rece în manifestări și ai tendința de a da un pas înapoi, cel puțin îți sunt mai clare sentimentele pe care le nutrești pentru cineva. Este o zi foarte bună să o petreci cu copiii. Poate vă organizați și mergeți împreună la biserică. Nu te teme să-i răsfeți pe cei dragi, dacă nu cu o vorbă, măcar cu un gest.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna te susține în toate activitățile casnice și parcă nici ție nu-ți vine să crezi că ai spor și le rezolvi pe toate conform cu programul pe care ți l-ai stabilit. Poți primi sprijin de la familie, așa că nu te sfii să le ceri ajutorul în desfășurarea treburilor. Ai multe planete în sectorul sănătăți, așa că ar fi bine să-ți lași timp și de odihnă.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cu Luna în Capricorn, proaspăt ieșită din opoziția cu Luna Neagră, parcă începi să vezi mai clar niște situații și raționamentele tale se mai lipezesc. Rămâi pe poziții, rigid și sobru în exprimare, dar ai șanse mai mari să iei decizii bune acum față de ziua de ieri. Și negocierile se pot încheia mai bine. Totodată, ești înțelept la vorbă și s-ar putea ca cei din jur să-ți caute sfaturile.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2022. Capricornul, răsfățatul zilei

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Deși tranzitul Lunii prin Capricorn te responsabilizează financiar, azi s-ar puta să faci unele cheltuieli. Cel mai probabil, apelezi și la unele economii pentru cumpărăturile de Paște. Oricum, nu te vei întinde mai mult decât te ține plapuma. Partea bună este că ai mai multă încredere în tine și manifești o siguranță materială sau, cel puțin, o nevoie de siguranță financiară.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna îți oferă putere interioară, emoții pragmatice, responsabilitate și perseverență în desfășurarea sarcinilor. Ești o bună companie pentru cei care-ți cer ajutorul la modul concret. În plus, ai răbdare, echilibru interior și putere de muncă. Ai putea trage niște concluzii înțelepte și lua niște decizii bune, chiar dacă nu le vei împărtăși neapărat cu ceilalți.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar puta ca și astăzi să perpetuezi niște frământări, stări anxioase, temeri și de preferat ar fi să-ți asculți vocea interioară. Chiar dacă nu crezi, Universul îți poate transmite niște mesaje subtile. În primul rând, legate de sănătatea ta și a celor dragi. Ai grijă la oboseala psihică care te poate amprenta destul de mult acum. Poate ar fi mai bine să te odihnești și să mai lași și pentru mâine din pregătirile pentru Paște.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Tu vei avea abilitățile necesare pentru a conduce la succes un proiect în care ești implicat. Deși pe alocuri pot simți că nu toți cei din jurul tău merită încrederea ta, azi vei fi mai îngăduitor și dispuși să închizi ochii la erorile prietenilor. Sunt și nativi care au senzația că nu mai sunt luați în seamă de asociați la fel ca înainte și asta îi poate pune pe gânduri.

Horoscopul zilei de 22 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *