Horoscop zilnic 22 iulie 2022. Soarele intră în Leu. Începe o lună cu energie și distracție pentru zodiile de Foc

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 22 iulie
Horoscop zilnic 22 iulie 2022. Soarele intră în Leu. Începe o lună cu energie și distracție pentru zodiile de Foc

Soarele va intra astăzi în Leu, zodia sa domiciliu, ipostază din care ne oferă energie, chef de viață, de aventură și distracție. Ne aduce o mai mare dorință de a iubi, poftă de a petrece timpul liber relaxant, frumos, cu voie bună. În plus, vom fi creativi și dornici de afirmare. Acest tranzit va susține timp de o lună zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător), dar și zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător).

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 22 iulie 2022. Nativii Taur simt nevoia să stea mai mult cu familia

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Soarele îți va tranzita sectorul iubirii și-ți va aduce ocazia de a te îndrăgosti, de a începe o nouă poveste de dragoste. Simți nevoia să trăiești aventuros, să te bucuri de viață și să te distrezi. Dacă ai deja o relație, puteți discuta despre apariția unui copil sau veți dori, prin activități comune, prin relansarea unui hobby, să revitalizați povestea de iubire. Este o perioadă foarte creativă pentru tine în care îți poți afirma talentele.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Soarele îți fac tranzita sectorul familiei și al locuinței și îți va canaliza energia către preocupări legate de casă. Poate fi vorba de reamenajarea locuinței, de o mutare, de rezolvări administrative, de o schimbare pe care vrei să o faci în cămin. Totodată, relația cu familia se îmbunătățește și vei simți nevoia să stai mai mult alături de cei dragi, să petreci timpul în intimitatea căminului și să vizitezi locurile copilăriei.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Soarele intră în sectorul comunicării și te va susține în dialoguri, în negocieri și în luarea deciziilor. De asemenea, te vei bucura de decizii inspirate și vei fi mai deschis în exprimarea sentimentelor. Este o perioadă bună să înveți lucruri noi și s-ar putea să fii mai mult pe drumuri. Să faci deplasări pentru a rezolva situații ce țin de acte sau pentru a obține aprobări, să răspunzi la invitații și să mergi în vizite. Ai grijă să nu cumva să devii prea autoritar în conversații și să încerci să îți impui părerile.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Soarele ți va lumina sectorul financiar și mare parte din energia ta se va canaliza către creșterea veniturilor. Este o perioadă bună să-ți faci calcule și să-ți reorganizezi bugetul și cheltuielile. Ai grijă și la tendința de a face cheltuieli pentru a-ți demonstra supremația financiară. Caută să te pui mai mult în valoare, să dai un sens talentelor tale, să încerci să le monetizeze și vei vedea că situația financiară va începe să se reabiliteze.

Horoscop zilnic 22 iulie 2022. Nativii Fecioară se pot confrunta cu insomnii

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Pentru tine începe o perioadă foarte bună, dat fiind că Soarele, guvernatorul tău, va intra chiar în zodia ta. Acest tranzit îți aduce energie, vitalitate, optimism, entuziasm și determinare să-ți atingi obiectivele. În perioada următoare vei fi mult mai creativ și mai dornic de exprimare a frumosului. În plan sentimental vei fi mai dornic să cucerești. Dacă ai deja o relație, îți vei exprima cu mai multă pasiune sentimentele.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Soarele îți va lumina niște probleme de sănătate mai vechi sau de natură cronică și te va stimula să le rezolvi. Intri într-o perioadă în care frământările interioare, introspecția, amintirile și trecutul îți pot da târcoale. Nu este exclus să te confrunți cu insomnii, cu regrete sau să reapară în viața ta persoane din trecut.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu soarele în tranzit prin Leu îți vei dori să petreci mai mult timp cu prietenii și să-ți faci noi cunoștințe. Te vei implica în noi proiecte și este foarte posibil să reiei relații cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Cu alte cuvinte, viața socială se activează, primești invitații la evenimente și participi cu drag. Pe de altă parte, îți poți face planuri mărețe de viitor.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Soarele îți va activa sectorul carierei și mare parte din energia ta se va canaliza în aceasta direcție. Intri într-o perioadă în care cea mai mare dorință a ta este să te afirmi profesional, să strălucești, să-ți atingi niște obiective înalte și să impresionezi superiorii. Este momentul să-ți demonstrezi abilitățile, talentele și creativitatea și să ți se recunoască meritele.

Horoscop zilnic 22 iulie 2022. Nativii Capricorn sunt preocupați de planul financiar

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tranzitul Soarelui prin zodia Leu îți deschide apetitul pentru călătorii sau pentru a învăța ceva nou, pentru a explora un nou domeniu și a te perfecționa într-o anume direcție. Mare parte din energie o canalizezi pentru a-ți îmbogăți cunoștințele și te poți înscrie la un nou curs sau poți obține o nouă diplomă. Experiențele din aceasta perioada sunt menite să-ți schimbe principiile și convingerile de viață.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este o perioadă intensă în relațiile tale. În cuplu poți avea discuții în contradictoriu despre bani și o serie de secrete, poate chiar infidelități, pot ieși la suprafață. Nu este exclus să se activeze frici, traume și obiceiuri toxice. Pe de altă parte, intri într-o etapă în care cresc preocupările financiare, în special fiind vorba de credite, investiții, obținerea unor bunuri de patrimoniu sau drepturi care îți revin.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Soarele în Leu îți va activa sectorul relațiilor și îți va focusa atenție și energia către partener și îmbunătățirea vieții de cuplu. Nu este exclus să apară conflicte de autoritate, așa că fă un efort pentru a menține echilibrul și evită competiția și luptele de putere. Din punct de vedere profesional, te vei zbate să obții un contract de colaborare.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Soarele va intra în sectorul muncii și sănătății tale și vei observa că ai mai multă energie să-ți duci la bun sfârșit sarcinile la locul de muncă. Crește randamentul și îți poți eficientiza munca sau chiar schimba programul de lucru. Totodată, energia de care dispui acum te va ajuta să-ți îmbunătățești starea de sănătate sau să te recuperezi după o perioadă de convalescență.

Horoscopul zilei de 22 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *