Horoscop zilnic 22 iunie. Zodia care este atrasă în relații secrete.Trăiește senzații tari

Citește horoscopul zilei de 22 iunie și vezi ce ți-au pregătit astrele!
Horoscop zilnic 22 iunie. Zodia care este atrasă în relații secrete.Trăiește senzații tari

Horoscop zilnic 22 iunie. Venus, planeta iubirii, se află pe ultimul grad în zodia Taur, pregătindu-se să intre în Gemeni, iar asta o face deosebit de puternică în manifestări, chiar ușor extremistă. Totodată, este într-un aspect de susținere cu Pluto retrograd din Capricorn, context care aduce multă intensitate în relațiile noastre, multă pasiune, dorință de intimitate și reconectare cu partenerul. Cum Venus are valențe financiare, putem fi recompensați pentru munca noastră, însă există și tentația de a cheltui mai mult pentru a ne răsfăța.

Horoscop zilnic 22 iunie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus este guvernatoarea relațiilor tale, iar contextul astrologic de astăzi te ajută să te reapropii de partener să trăiești momente intime intense, încărcate de romantism și erotism. pe de altă parte este o zi bună și pentru recunoaștere profesională, Pentru recunoașterea talentelor tale și chiar pentru a obține niște beneficii materiale, inclusiv o creștere salarială.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Faptul că Venus este în zodia ta și, în plus, îți este guvernatoare, îți va oferi un farmec aparte, o putere de seducție, dar și o mare nevoie de intimitate și pasiune în viața ta. Dacă ești în cuplu, fără îndoială vei petrece momente transformatoare, intense alături de partener. Dacă ești singur, s-ar putea să cunoști o persoană care să-ți facă inima să bată mai tare. Azi ar trebui să te răsfeți mai mult și să-ți îndeplinești toate poftele.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus se pregătește să intre în zodia ta, însă înainte de asta te poate stimula să trăiești intens o experiență sentimentală, ascunsă sau departe de ochii curioșilor. În cuplu ești foarte pasional și poți reaprinde scânteia în intimitate. Dacă ești singur, evită totuși să te lași atras în relații secrete. Profită de contextul acestei zile pentru a petrece mai mult timp cu tine, pentru a-ți reîncărca bateriile și pentru a face lucruri care îți fac într-adevăr plăcere și te relaxează.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dat fiind faptul că Pluto se află în sectorul relațiilor tale, în aspecte bune cu Venus, sunt zile perfecte pentru a alunga monotonia din cuplu și pentru a lăsa pasiunea să te reconecteze cu partenerul. Dacă ești singur, s-ar putea sa fii atras de persoane din anturaj, mai ales că vei emana dorință și vei flirta mai ușor. Și profesional s-ar putea să culegi roadele unor proiecte în care te-ai implicat.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astrologic al zilei te susține din punct de vedere profesional. S-ar putea să te bucuri de aprecieri, de sprijin venit din partea altora și de șanse să te afirmi în direcția dorită de tine. Dacă lucrezi ceea ce îți place, ziua de astăzi îți poate aduce chiar succes. O problemă profesională poate fi acum mai ușor depășită.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Contextul astrologic al zilei îți aduce foarte multă creativitate, dar și putere în susținerea punctului de vedere. Pe de altă parte, este o zi care aduce pasiunea în relațiile sentimentale, ocazia de consolidare a unei aventuri romantice, iar în cuplu poate aduce decizii despre copii. Vei reuși să ajungi foarte ușor la aceeași viziune cu partenerul. Dorința de a călători, de a te distra și de a te relaxa este la cote maxime.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus este guvernatoarea ta și, în plus, se află în sectorul intimității tale, așa că profită din plin de această zi pentru a duce pasiunea pe culmi inalte. Este o zi în care poți avea stări interioare intense și transformatoare. Nu este exclus să-ți schimbi raportarea la o relație intimă sau la modul în care administrezi bugetul comun cu terțe persoane.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Tu ar trebui să profiți cel mai mult de contextul astrologic al zilei, dat fiind că Venus este în sectorul relațiilor tale, iar Pluto este guvernatorul tău. Dincolo de o posibilă împăcare cu partenerul, este vorba de foarte multă pasiune și erotism, aspecte care te reconectează la viața de cuplu. Poți purta niște discuții importante, atât în cuplu, cât și în într-un context profesional care să aducă îmbunătățiri subtile.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Și tu poți profita de contextul astrologic al zilei, însă mai degrabă în zona financiară decât sentimentală. Ai ocazia să negociezi o creștere salarială, să te folosești mai mult de talentele, abilitățile și creativitatea ta pentru a te face remarcat la locul de muncă sau pentru a-ți ușura desfășurarea activităților zilnice. Dacă ești singur, s-ar putea să ai tendința de a flirta cu un coleg sau cu o persoană cu care desfășori activități profesionale

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus se află chiar în sectorul iubirii tale, iar Pluto se află în zodia ta, prin urmare se creează un context perfect pentru o reconectare cu persoana iubită. În cuplu ai toate șansele să reaprinzi pasiunea, iar profesional vei da dovada de o creativitate ieșită din comun. Pune-ți în evidență talentele și vei avea doar de câștigat. Dacă îți place o persoană, azi ai toate șansele să o cucerești.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai susținerea astrelor dacă vrei să faci o investiție în locuință. Sunt zile bune pentru a-ți redecora casa și pentru a aduce mai mult confort în cămin. De asemenea, ești mai îngăduitor cu cei dragi, ai o stare de spirit mai bună și vei căuta să petreci mai mult timp în intimitatea căminului. Trăirile interioare sunt intense și s-ar putea să fii mai ușor copleșit de amintiri.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus se află în sectorul comunicării tale și cum este pe ultimul grad și susținută de Pluto, s-ar putea să iei niște decizii radicale, cu rol transformator. Te bucuri de o mare putere de convingere asupra celor din jur, poți face niște negocieri în favoarea ta, iar discuțiile cu prietenii pot avea o latura revelatoare, așa că ascultă-le sfaturile.

Horoscopul zilei de 22 iunie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Citește și cele 3 zodii norocoase în vara 2022. Atrag banii ca un magnet, iar pe plan personal pe acești nativi îi așteaptă multe surprize

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *