Horoscop zilnic 22 mai 2022. Balanțele au parte de momente pasionale, iar Peștii au planuri de viitor îndrăznețe

Previziunile astrologice pentru toate zodiile pentru data de 22 mai 2022.
Horoscop zilnic 22 mai 2022. Balanțele au parte de momente pasionale, iar Peștii au planuri de viitor îndrăznețe

Marte, planeta acțiunii, din zodia Pești formează un sextil cu Pluto retrograd din Capricorn. Acest context aduce profunzime acțiunilor noastre și ne oferă multă încredere în noi înșine. Vom da dovadă de forță interioară și energie psihică pe care le putem canaliza fie în direcția eliberării de un context toxic, fie în direcția vindecării sau a creșterii spirituale. Totodată, fiind vorba de ambii guvernatori ai zodiei Scorpion, contextul aduce trăiri intense și foarte multă pasiune. În plus, către seară, și Luna va intra în zodia Pești și ne va încărca cu sensibilitate și emoție.

Horoscop zilnic 22 mai

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Te susține foarte mult contextul zilei, dat fiind faptul că Marte este guvernatorul tău și primește putere de la Pluto. Dacă vei face o minimă introspecție, vei observa că ai depășit sau ești pe punctul de a depăși o serie de blocaje emoționale sau fizice dificile. Pe de altă parte, faci pași subtili către atingerea unor obiective mai vechi cărora nu le dădeai speranțe prea mari. Activitățile spirituale te ajută să-ți depășești temerile.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Atât Marte, cât și Pluto sunt guvernatorii relațiilor tale, iar contextul de astăzi vine cu foarte multă pasiune în viața de cuplu. Te reapropii de partener, împărtășiți aceleași principii și vă faceți planuri de viitor comune, poate chiar legate de o călătorie. Pe de altă parte, ai energia necesară să-ți urmezi idealurile proiectele și îți faci planuri de viitor îndrăznețe. Dacă ești singur, poți cunoaște o persoană care să te atragă prin intermediul anturajului.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte este în sectorul carierei și cumva sextilul de astăzi te stimulează să depășești niște temeri pe care le-ai avut legate de profesie, funcție sau imagine. Pe de altă parte, poate fi vorba de iluzii pe care ți le faci în privința oficializării unei relații. Ai grijă la cum îți manifești autoritatea și la tendința de a răscoli dedesubturile unei relații.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Pe tine te susține foarte mult contextul astrologic să-ți construiești niște idealuri comune cu partenerul de viață. O relație aflată la început prinde rădăcini. Fie partenerul de viață, fie terțe persoane cu care desfășori activități comune te pot susține în niște demersuri, cel mai probabil profesionale, pe care vrei să le întreprinzi.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea să ai parte de niște discuții în cuplu legate de finanțe și buget comun bun sau poate de un credit. În unele cazuri este vorba de bunuri materiale sau de partaje. Ești determinat să rezolvi astfel de contexte, însă există posibilitatea să ajungi la conflicte cu partenerul de viață. Tot această configurație astrologică poate reaprinde flacăra pasiunii în dormitor.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte se află în sectorul relațiilor tale, ipostază din care îți stimulează spiritul competitiv, așa că nu este exclus să ai parte de unele neînțelegeri și tensiuni cu partenerul. Este important să-ți dozezi corespunzător autoritatea și să asculți și ce are cealaltă persoană de spus. Șansele să ajungeți la un acord comun sunt foarte mari. Este, totuși, un context favorabil comunicării.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Dat fiind faptul că este duminică, ar trebui să te odihnești mai mult. Tendința ta este să te ocupi de activități legate de locuință pe care le-ai tot amânat și, cu toate că vei avea spor, și le vei finaliza în timp util, s-ar putea ca seara să te simți obosit. Pe de altă parte, Marte este guvernatorul relațiilor tale și contextul astrologic al zilei poate aduce momente intime pasionale.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Marte și Pluto sunt ambii guvernatorii tăi, prin urmare contextul zilei te susține foarte mult din punct de vedere energetic. Te bucuri de putere fizică și forță interioară și îi convingi ușor pe cei din jur să te urmeze. Ziua de astăzi vine cu chef de distracție, flirt și te poți apropia prin gesturi romantice și tandre de persoana iubită. Este bine susținută și comunicarea cu copiii.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea ca astăzi să ieși la cumpărături pentru casă, însă ai grijă să nu investești sume mari de bani. Poți cumpăra lucruri de care într-adevăr ai nevoie. Ai spor în toate activitățile care privesc locuința, însă te poți aștepta și la unele confruntări cu familia. Ai grijă cum îți dozezi autoritatea și nu te impune în fața celor dragi.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ai o mare putere de convingere asupra celor din jur, te lupți pentru ideile tale și-ți vei apăra punctul de vedere cu hotărâre. Ascultă-i și pe ceilalți ce au de zis și nu încerca să le impui punctul tău de vedere. Prin mintea ta vor trece foarte multe gânduri vei diseca o situație pe toate părțile, dar vei lua cea mai bună decizie sau vei junge la cel mai bun răspuns.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Marte se află în sectorul tău financiar și sextilul cu Pluto poate aduce niște frământări legate de dorința ta de a-ți crește veniturile. Poți face niște calcule și poți returna o datorie. Te bucuri de multă încredere în tine și ești mai conștient de valoarea ta personală.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Dat fiind că Marte se află în zodia ta, ești binedispus, ai energie și încredere în forțele proprii. Este o zi bună să ieși cu prietenii, să te distrezi, să-ți faci planuri de viitor îndrăznețe și să te dedici acelor activități care îți fac plăcere. Vei observa că ai spor în tot ceea ce vei întreprinde astăzi.

Horoscopul zilei de 22 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre Kate Middleton! Chiar Prinţul William a recunoscut, situaţia e îngrijorătoare
Imaginea zilei: ANDREEA ESCA în costum de BAIE! N-a mai fost văzută niciodată AȘA
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre...
Monica Bîrlădeanu le-a transmis credincioșilor ce să facă în Săptămâna Mare! „Iartă și cere-ți iertare!“
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce...
Mâine este ziua ta: descoperă ce te așteaptă în privința banilor și a sănătății
Horoscop Weekend 3-5 Mai 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
6 zodii la un pas de o zi care le poate schimba viața. Ce surprize...
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia...
Soția lui Kanye West a întors toate privirile cu o nouă ținută controversată. Bianca Censori...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *