Horoscop zilnic 22 octombrie. Soarele formează conjuncție cu Venus. Zodia care poate întâlni marea dragoste VIDEO EXCLUSIV

Află ce surprize îți rezervă astrele sâmbătă, 22 octombrie!
Horoscop zilnic 22 octombrie. Soarele formează conjuncție cu Venus. Zodia care poate întâlni marea dragoste VIDEO EXCLUSIV

Chiar înainte de a părăsi zodia Balanță, Soarele și Venus formează o conjuncție, aspect deosebit de benefic pentru relații și viața sentimentală. Cum Soarele reprezintă inima și energia, iar Venus reprezintă iubirea, unirea celor două este semn de armonie, încântare sufletească, blândețe, putere de atracție, cu valențe deosebite în zona artistică.

Horoscop zilnic 22 octombrie. Berbecii pot începe o nouă relație

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Soarele și Venus se întâlnesc în sectorul relațiilor tale și acest aspect este deosebit de benefic pentru viața de cuplu și, în general, pentru interacțiunile cu cei din jur. Vei reuși să te bucuri de armonie, tandrețe, romantism în relația cu partenerul de viață, să vă reapropiați și redescoperiți. Pentru cei care sunt singuri, aceasta conjuncție poate aduce o nouă relație.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Conjuncția de astăzi promite o îmbunătățire a stării de sănătate, mai multă energie, vitalitate și eficiență în desfășurarea acțiunilor activităților. Atmosfera de la locul de muncă este mai liniștită și te bucuri de armonie în relațiile cu colegii. Cei care sunt singuri s-ar putea sa fie atrași de o persoană cunoscută prin intermediul profesiei.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Soarele și Venus se întâlnesc în sectorul iubirii, iar dacă ești singur acest aspect îți poate scoate în cale o persoană de care să te simți atras și cu care să începi o poveste romantică. Pe de altă parte, dacă ai deja o relație te bucuri de momente plăcute alături de partener, vă dedicați activităților în doi și readuceți la viață hobby-uri comune.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Conjuncția de astăzi are loc în sectorul familiei, aspect care aduce armonie în relația cu cei dragi și o atmosferă echilibrată în cămin. Dacă vrei să investești niște bani în locuință, să o reamenajezi sau să o renovezi, s-ar putea să primești sprijin financiar din partea familiei.

Horoscop zilnic 22 octombrie. Fecioarele pot exagera cu cheltuielile

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Pe tine te susține din plin contextul astrologic de astăzi mai ales că Soarele îți este guvernator. Reușești să atragi simpatia celor din jur grație modului în care comunici și poți obține foarte ușor ceea ce îți dorești de la ceilalți. Dat fiind că este weekend, profită și ieși la o plimbare pentru că vei cunoaște oameni sau vei descoperi locuri care te vor impresiona.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Soarele și Venus se întâlnesc în sectorul tău financiar, aspect care îți poate pune pe tavă niște oportunități de a-ți crește veniturile. Pot veni bani spre tine sub diverse forme sau îți poți valorifica niște economii. Pe de altă parte, acest aspect susține nativii care vor să-și monetizeze talentele. Ține cont că această conjuncție te poate face și deosebit de cheltuitor, mai ales pentru a te răsfăța.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Întâlnirea dintre Soare și Venus în zodia ta este de bun augur din toate punctele de vedere. Poți simți nevoia unei schimbări de look, de stil vestimentar, motiv pentru care o sesiune de shopping și răsfăț ți-ar prinde foarte bine. Pe de altă parte, te faci ușor plăcut de cei din jur, ai un farmec aparte și poți cuceri pe oricine îți dorești. Poate fi o zi bună pentru a începe o nouă relație.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, s-ar putea ca întâlnirea cu Soarele să readucă în prezent un fost partener sau să fii tentat să intri într-o relație ascunsă sau, cel puțin, o relație pe care vrei s-o ții departe de ochii lumii. Pe de altă parte, s-ar putea ca unele amintiri să-ți trezească trăiri interioare intense.

Horoscop zilnic 22 octombrie. Vărsătorii plănuiesc următoarea vacanță

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Contextul astrologic al zilei te ajută să faci pași importanți într-un proiect în care ești implicat și chiar să te bucuri de succes. Poți cunoaște persoane importante care să se dovedească de ajutor în construirea unor planuri de viitor. Pe de altă parte, te bucuri de simpatie și popularitate, fie în cercul de prieteni, fie în mediul online.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Profită din plin de conjuncția Soare-Venus pentru că se petrece în sectorul carierei tale și îți aduce șanse de afirmare. Știi să te faci plăcut în fața superiorilor și s-ar putea să te remarce o persoană importantă care totodată să-ți propună și o funcție. Cum Venus îți guvernează zona sentimentală, nu este exclus să fie atras de o persoană cu autoritate sau chiar de un șef.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al zilei te susține să te înscrii la un curs nou sau să înveți lucruri noi, să explorezi, să descoperi noi domenii, totul în vederea evoluției personale sau profesionale. Este o zi bună să planifici o călătorie în străinătate și chiar să-ți cumperi biletele. S-ar putea să ai parte de niște revelații, așa că fii foarte atent la discuțiile cu cei din jur sau la ce îți șoptește mintea.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Întâlnirea dintre Soare și Venus se petrece în sectorul financiar, iar acest aspect înlesnește colaborările și investițiile. Ai susținerea astrelor să rezolvi niște situații financiare care nu depind doar de tine, de exemplu, poți obține un credit, un împrumut sau un dosar poate fi aprobat.

Horoscopul zilei de 22 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *