Horoscop zilnic 22 septembrie 2022. Context astrologic destul de apăsător din punct de vedere emoțional. Zodiile care sunt afectate

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele
Horoscop zilnic 22 septembrie 2022. Context astrologic destul de apăsător din punct de vedere emoțional. Zodiile care sunt afectate

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Leu, însă de această dată va forma opoziție cu Saturn retrograd din Vărsător și careu cu Uranus retrograd din Taur. Acest context astrologic este destul de apăsător din punct de vedere emoțional și va fi resimțit în special de zodiile fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2022. Nativii Berbec, ușor dezamăgiți de prieteni

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să te simți ușor dezamăgit de anumiți prieteni și asta să te ajute să iei unele decizii pe care le tot amâni de ceva vreme în legătură cu anturajul. Pe de altă parte, s-ar putea să scoți niște bani din buzunar pentru cei dragi. În plan sentimental, încearcă să nu lași lucrurile să meargă din inerție și dacă ceva te deranjează la persoana iubită să încerci să rezolvi prin dialog.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Contextul astrologic al zilei amplifică un dezechilibru major între viața personală și cea profesională. Oricât de mult te vei strădui să te ridici la înălțimea așteptărilor superiorilor, ține cont că nu doar cariera contează, ci și viața de familie. Cei dragi au mai multă nevoie de tine, așa că încearcă să faci niște schimbări în viața ta pentru a îmbina cele două sectoare.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea să intri în conflicte cu cei din jur din cauza faptului că ai impresia că ideile și teoriile tale nu sunt luate în calcul. În plus, poți avea senzația că ești luat în derâdere și desconsiderat pentru modul în care gândești. S-ar putea sa readuci în prezent situații din trecut, să faci reproșuri și să spui lucruri pe care ar trebui să le ții doar pentru tine.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al zilei s-ar putea să-ți aducă unele nemulțumiri financiare, chiar dificultăți în obținerea unei sume de bani. Evită să faci cheltuieli, mai ales că s-ar putea să fii nevoit să faci niște plăți din urmă destul de mari care să-ți dezechilibreze bugetul. De asemenea, evită să iei sau să dai bani cu împrumut prietenilor.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2022. Nativii Fecioară trebuie să își organizeze mai eficient prioritățile

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Deși Luna se afla în continuare în zodia ta, opoziția cu Saturn aduce tensiuni cu persoana iubită sau cu partenerii de afaceri, în timp ce careul cu Uranus reactualizează niște frustrări profesionale. Nu vei reuși să ajungi prea ușor la un consens cu cei din jur și luptele de putere, conflictele de autoritate s-ar putea să fie la ordinea zilei.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Randamentul la locul de muncă și, în general, în activitățile pe care le desfășori este unul scăzut și te poți simți mai obosit ca de obicei. În plus, niște probleme de sănătate mai vechi își pot face simțită prezența și de preferat ar fi să nu faci efort, ci să încerci să te odihnești. Totodată, încearcă să îți organizezi cât mai eficient prioritățile.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi ești foarte preocupat de proiectele în care ești implicat sau de strategii prin care să-ți construiești planuri de viitor cât mai realiste. Partenerul de viață s-ar putea să-ți facă unele reproșuri și să te acuze că nu ești prezent suficient în viața de cuplu. Pe de altă parte, și prietenii pot avea pretenții prea mari de la tine sau poate tu ai așteptări prea mari de la ceilalți.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Azi s-ar putea să te simți suprasolicitat din punct de vedere profesional și să trebuiască să faci față multor responsabilități, aspect care te va împiedica nu numai să-ți organizezi viața personală, ci și să-ți respecți programul făcut cu familia. Încearcă să vezi ce contează cu adevărat în viața ta și pune mai mult preț pe timpul petrecut cu cei dragi.

Horoscop zilnic 22 septembrie 2022. Nativii Capricorn, probleme în plan financiar

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea ca cineva să-ți răstălmăcească vorbele și din cauza asta să intri în conflicte cu cei din jur. Îți va fi greu să spui întocmai ceea ce gândești despre o anumită persoană, însă ține cont că în acest caz diplomația nu te va ajuta. Asumă-ți propriile opinii și nu te teme să intri în dezbateri dacă știi că dreptatea este de partea ta.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Se întrevăd frustrări financiare și, cel mai probabil, apar cheltuieli neplanificate sau plăți din urmă pe care vei fi nevoit să le faci. Pe de altă parte, s-ar putea ca cineva să-ți ceară returnarea unei datorii înainte de termen și asta să-ți aducă frustrări și stres. De asemenea, partenerul poate cheltui nechibzuit și asta să te deranjeze.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Se întrevăd conflicte cu partenerul de viață dar și cu familia. Te poți aștepta la reproșuri din partea celor dragi, mai ales dacă eviți dialogurile și nu spui ceea ce gândești. S-ar putea să fii acuzat de rigiditate și de o atitudine rece. Poate ar trebui să fii mai atent și la nevoile celeilalte persoane și să fii mai deschis la compromis.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Azi nu te simți în apele tale și oboseala acumulată s-ar putea să-și spună cuvântul. La locul de muncă eficiența este scăzută și te vei concentra cu greu pe ceea ce ai de făcut. Există riscul să greșești și bine ar fi să verifici tot ce faci de două ori. Ai grijă să nu-ți aglomerezi programul pentru că ai nevoie de odihnă.

Horoscopul zilei de 22 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.