Horoscop zilnic 23 aprilie 2022. Taurii simt ca nu sunt apreciaţi, Peştii trec prin momente de stres

Citeşte horoscopul zilei 23 aprilie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 23 aprilie 2022. Taurii simt ca nu sunt apreciaţi, Peştii trec prin momente de stres

Horoscop zilnic 23 aprilie 2022. În Sâmbăta Mare avem parte de un aspect tensionat între Mercur, planeta comunicării, și Saturn, planeta restricțiilor. Riscul contextului astrologic este să fim foarte rigizi în gândire, fixiști și să nu cedăm. Este o luptă între tradiționalism și nonconformism destul de strânsă. În plus, dincolo de faptul că ne putem certa cu cei din jur, suntem agitați mental, enervați de impunerile altora, de limitările altora, și faptul că nu putem spune ce avem de spus ne creează frustrări. Este fără îndoială un context astrologic deloc plăcut, dat fiind că se va resimți și mâine, în prima zi de Paști, la fel de intens. Totuși, Mercur mai formează un aspect blând cu Neptun care poate ameliora aceste stări conflictuale.

Horoscop zilnic 23 aprilie 2022. Taurii trec prin situaţii conflictuale

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să întâmpini niște blocaje financiare, fie să fii nevoit să iei niște decizii legate de bani care nu-ți sunt deloc confortabile. Oricâte idei ai tu de a face bani, acestea se pot ciocni de rigiditatea altora. Este de preferat să faci economii, să fii mai prudent cu cheltuielile. Evită cumpărăturile online! Pe de altă parte, prietenii te pot pune în fel și fel de ipostaze neplăcute, stânjenitoare, în care va trebui să dai dovadă de diplomație.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Sunt zile conflictuale în care poți avea parte de certuri cu figurile autoritare din viața ta. Poate fi vorba și de nervi creați de un context profesional chiar în aceste zile. Poate de responsabilități prea mari cărora nu le poți face față. Oricum, ar trebui să analizezi aceste contexte și să vezi în ce direcție te îndrepți și dacă poți continua astfel. Posibil ca și în relațiile parteneriale să apară o răceală sau să simți că nu ești apreciat la adevărata valoare.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Încearcă să te odihnești mai mult și să nu pui la suflet toate vorbele altora. Ești foarte sensibil la critici, le iei foarte personal și asta te poate agita pe interior. În plus, poți fi frustrat dacă ai ceva de spus și nu poți spune, dacă nu ești lăsat să te exprimi sau dacă sistemul tău de valori intră în contradicție cu ceea ce descoperi la cei din jurul tău. Ai grijă să nu crezi toate informațiile care-ți ajung la urechi. Pot fi zvonuri, bârfe și minciuni.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă te bazai pe prieteni, ai grijă să nu fii dezamăgit. Poate aceștia uită de planurile făcute împreună. Sunt limitări, obstacole pe care le resimți inclusiv în plan financiar. Dacă așteptai returnarea unei datorii sau rezolvarea unei situații legată de niște bunuri materiale, lucrurile s-ar putea să stagneze. Și în cuplu pot să apară tensiuni cu partenerul din cauza cheltuielilor sau a vieții intime, a lipsei de încredere.

Horoscop zilnic 23 aprilie 2022. Balanțele pot avea probleme de natură emoțională

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Nici pentru tine nu este o zi tocmai ușoară, mai ales că persoanele cu autoritate din viața ta vin cu fel și fel de pretenții, interdicții și impuneri. S-ar putea să te cerți cu partenerul de viață și chiar să ai parte de neplăceri cu autoritățile statului. Caută să nu-ți impui și tu autoritatea pentru a nu-ți strica sărbătorile.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur fiind guvernatorul tău, cu siguranță resimți stări de agitație și tensiune. Ai grijă la probleme de natură cardiovasculară. Dacă trebuie să muncești astăzi, nu vei fi deloc în apele tale și ar trebui să evii efortul. Pe de altă parte, s-ar putea să nu accepți sub nicio formă credințele altora și să-ți susții părerile până în pânzele albe.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Încearcă să-ți stăpânești emoțiile, fricile și angoasele pentru că poți intra în conflicte cu cei dragi. Ai tendința de a fi nemulțumit de relația cu copiii, de persoana iubită, de faptul că nu ai timp și pentru tine și hobby-urile tale. S-ar putea ca unele nemulțumiri financiare sau suspiciuni să devină destul de apăsătoare acum.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Se conturează un context astrologic destul de tensionat, în special în relația de cuplu, dar și relațiile de familie au parte de zdruncinături. S-ar putea ca nativii să fie implicai fără voia lor într-un context tensionat între părinți și partener. Totodată, grijă și la activitățile gospodărești. Incidente ne prevăzute îți pot da programul peste cap.

Horoscop zilnic 23 aprilie 2022. Peștii se confruntă cu stări anxioase

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Nu te simți în apele tale, mai ales dacă știi că ai de rezolvat sarcini dar nu mai ai timp să le finalizezi. Te stresezi pentru toate nimicurile și te enervezi și te poți simți mai obosit mental. În plus, nu comunici deloc ușor, corect și la timp ceea ce ai de comunicat și de aici pot să apară conflicte cu cei din jur. Ai grijă mai multă la deplasări și nu te implica în negocieri.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dacă te afli într-o relație proaspăt începută, pot interveni discuții pe care nu le vei tolera, așa că nu este exclus să ceri o pauză. Nici relațiile cu copiii nu sunt ușoare, mai ales dacă le interzici ceva sau le impui limite. Se întrevăd nemulțumiri financiare. Posibil ca tocmai faptul că nu le poți satisface poftele celor dragi să fie motivul tensiunilor din aceste zile.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dacă te întâlnești cu familia zilele acestea, și cel mai probabil o vei face, așteaptă-te la discuții tensionate, reproșuri și critici. S-ar putea să-ți ieși destul de ușor din fire. Partea bună este că Luna trece prin zodia ta și te susține să ai putere interioară, să fii rațional, inventiv și să te adaptezi mai ușor la provocări.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să te simți obosit, agitat, nervos și să scoți la iveală temeri și stări anxioase. Dacă vei reprima ceea ce vrei să zici, fii sigur că vei acumula frustrări interioare. Vei face față cu greu stresului și îți va lipsi capacitatea de concentrare, așa că ai grijă la deplasări și la discuțiile pe care le porți. Pot ieși secrete la suprafață.

Horoscopul zilei de 23 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *