Horoscop zilnic 23 iulie 2022. Idei mărețe și soluții îndrăznețe. O zi foarte bună pentru planificări de călătorii și vacanțe

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele pentru ziua de 23 iulie
Horoscop zilnic 23 iulie 2022. Idei mărețe și soluții îndrăznețe. O zi foarte bună pentru planificări de călătorii și vacanțe

Astăzi se formează un aspect plăcut pe cer între Mercur din zodia Leu și Jupiter din zodia Berbec, aspect care ne susține foarte mult în zona de comunicare și raționament. Suntem deschiși în dialog, ne exprimăm cu ușurință, suntem optimiști, avem idei mărețe și găsim soluții îndrăznețe la problemele cu care ne confruntăm. Totodată, este o zi foarte bună pentru a ne planifica o călătorie, o vacanță.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 23 iulie 2022. Nativii Taur pot fi bulversați emoțional

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Dat fiind că Jupiter este în zodia ta și Mercur în sectorul iubirii, azi vei fi mai declarativ cu sentimentele tale, iar dacă ești singur poți flirta și poți face niște cuceriri. Totodată, te poți pune în evidență prin cunoștințele pe care le ai și grație experienței acumulate. Ești creativ și îți vin idei prin care să te faci remarcat.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Te bucuri de dialoguri plăcute, calde cu familia și nu este exclus să faci niște cheltuieli pentru cei dragi. Unii nativi pot cumpăra un cadou pentru un prieten sau pot cumpăra niște obiecte pentru casă. Deși este sâmbătă, nu este exclus să faci o negociere avantajoasă. Pe de altă parte, s-ar putea să te întâlnești cu cineva din trecut și momentul să te bulverseze emoțional.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Dat fiind faptul că Mercur este guvernatorul tău și se află în aspecte bune cu Jupiter și tu te vei simți plin de optimism și energie astăzi. S-ar putea să te întâlnești cu prieteni și cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Ai idei curajoase și te face remarcat grație modului în care comunici cu cei din jur. Poți lua niște decizii importante legate de proiectele tale.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea ca astăzi să nu stai prea mult pe acasă și să pleci într-o mini vacanță sau excursie. Cu Mercur în sectorul financiar și Jupiter în sectorul carierei, se creează un context care să te facă să analizezi ideea unei măriri de salariu sau să cauți noi surse de venit. Ai idei bune despre cum să-ți crești veniturile, așa că mai trebuie doar să le pui în practică.

Horoscop zilnic 23 iulie 2022. Nativii Fecioară se bucură de o adevărată revelație

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dat fiind faptul că Mercur se află în zodia ta, azi vei fi mai comunicativ, mai dornic sa afli informații și să stai de vorbă cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. S-ar putea să te întâlnești cu prietenii și chiar să organizezi o petrecere surpriză pentru o persoană dragă. Dacă încă nu ți-ai făcut planuri de vacanță, profită de ziua de astăzi pentru a-ți lua bilete.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea ca unele frământări legate de locul de muncă să nu-ți dea pace. Dacă te simți acaparat de sarcinile avute și îți lipsește timpul liber, profită de aspectul astrologic al zilei pentru a găsi o variantă să ieși din acest context. Poate fi o zi în care intuiția îți vorbește mai mult decât de obicei și te poți bucura de o adevărată revelație.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ziua de azi îți aduce întâlniri cu prietenii și discuții constructive în urma cărora poți înțelege într-o altă perspectivă niște situații de viață trăite. Ascultă sfaturile acestora. Pe de altă parte, este o zi perfectă pentru comunicarea în cuplu, pentru a lămuri neînțelegerile apărute în ultima perioadă. Unii nativi pot lua o decizie importantă în relație.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur se află în sectorul carierei tale și Jupiter în casa muncii, așa că s-ar putea ca astăzi să analizezi pe toate părțile o situație profesională cu intenția de a găsi cea mai bună variantă pentru tine. Poate ai primit o propunere de avansare și nu știi dacă este potrivită pentru tine sau dacă este momentul oportun. Despre orice ar fi vorba, vei primi răspunsurile. Pe de altă parte, ai grijă la tendința de a fi mult prea cheltuitor.

Horoscop zilnic 23 iulie 2022. Nativii Săgetător pun pe foaie planurile de vacanță

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cum Jupiter este guvernatorul tău și se află în sectorul iubirii, iar Mercur este guvernatorul relațiilor tale, se întrevede o zi foarte bună pentru comunicare în cuplu și pentru decizii care vizează viața în doi. Pe de altă parte, contextul astrologic te susține să-ți faci planuri de vacanță și chiar să pleci într-o călătorie.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea să faci niște cheltuieli pentru casă sau să scoți niște bani din administrarea unui imobil. Pe de altă parte, este o zi bună să te preocupi de activități gospodărești, dat fiind că ai foarte multă energie. Și comunicarea cu familia este mai blândă și poți primi sprijin de la cei dragi, inclusiv sfaturi bune.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dat fiind că Jupiter este în sectorul comunicării și Mercur în sectorul relațiilor, se conturează aspecte favorabile pentru un dialog cu partenerul de viață. Aveți ocazia să lămuriți neînțelegeri mai vechi, să vă puneți de acord în privința unei situații care implică costuri financiare. Poate fi o zi bună pentru decizii privind viitorul relației.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Astăzi s-ar putea să ai parte de niște discuții cu familia care vizează niște situații ce țin de locuință. Ascultă ce au de spus și cei dragi. Pe de altă parte, nu este exclus să investești niște bani în cămin. Cum Jupiter este guvernatorul tău și Mercur este guvernatorul relațiilor tale, se întrevede o zi bună pentru comunicarea cu partenerul de cuplu, pentru planuri în doi și rezolvarea neînțelegerilor.

Horoscopul zilei de 23 iulie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *