Horoscop zilnic 23 mai 2022. Zodia care are mari probleme la locul de muncă. Intră în conflict cu șefii

Horoscop zilnic 23 mai 2022. Află de mai jos ce au pregătit astrele pentru această zi
Horoscop zilnic 23 mai 2022. Zodia care are mari probleme la locul de muncă. Intră în conflict cu șefii

Horoscop zilnic 23 mai 2022. Mercur se reîntoarce în mersul său retrograd în zodia Taur, pe care o va tranzita astfel până pe 3 iunie, când își va relua mersul direct. În toată această perioadă, Mercur retrograd ne cere să ne reevaluăm situația financiară și să ne schimbăm modul în care ne gestionăm finanțele. Astfel, este important să ne revizuim atât modul în care ne câștigăm banii, cât și modul în care îi cheltuim. Pe finalul retrogradării sale, Mercur va forma un careu cu Saturn din Vărsător, care va aduce blocaje și limitări financiare, chiar și pierderi. Din acest motiv, este recomandat să începem să facem economii. Tot Mercur, în retrogradare sa prin Taur, ne cere să ne revizuim valoarea pe care o dăm banilor și valoarea pe care o dăm părții materiale a vieții. Totodată, ne întreabă ce valoare ne dăm nouă înșine și câtă încredere avem în noi. Suntem plătiți pe cât muncim? Cum putem să ne eficientizăm munca pentru a câștiga mai mult? Putem scoate bani din talentele și abilitățile noastre? Iată, doar câteva întrebări la care ne putem răspunde până pe 3 iunie.

Horoscop zilnic 23 mai 2022. Probleme financiare pentru Berbeci

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Mercur retrograd în sectorul tău financiar, s-ar putea să te confrunți cu niște probleme legate de bani, mai ales în cazul în care nu ți-ai administrat corect bugetul. Este necesar să-ți schimbi atitudinea pe care o ai față de câștiguri și cheltuieli. Reorganizează-ți bugetul și evită să faci investiții și achiziții la scară mare. Ai ocazia să-ți monetizezi talentele, așa că analizează situația aceasta pe toate părțile.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur retrogradează chiar în zodia ta și îți cere o reevaloare a încrederii pe care ți-o acorzi, dar și o reevaluare a stării de sănătate și a unor planuri personale pe care le ai. Este o perioadă bună să-ți reorganizezi stilul de viață de la zero. De asemenea, nu ar strica să faci o revizuire și a modului în care comunici cu ceilalți. Ține cont că poți fi mai confuz și mintea ta poate fi neclară, de aceea nu este bine să iei decizii radicale și definitive până pe 3 iunie.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Retrogradarea lui Mercur în Taur va scoate la suprafață o serie de griji, frici, frământări și temeri mai vechi. S-ar putea să te confrunți inclusiv cu insomnii, cu activarea unor afecțiuni cronice sau cu simptome care au stat ascunse până acum. Nu este exclus să iasă la suprafață secrete, însă totodată ți se vor activa intuiția și inspirația divină. Îți recomand să-ți asculți vocea interioară și să fii atent la semnele pe care ți le transmite Universul.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Cu Mercur retrograd în Taur ai șansa să afli până pe 3 iunie cine îți este cu adevărat prieten și cine nu. Poți fi deziluzionat de persoane din anturaj în care aveai toată încrederea, însă astfel poți să faci curățenie. Păstrează lângă tine persoanele cu care împarți aceleași valori și idealuri. Pe de altă parte, o serie de proiecte și planuri de viitor vor trece prin reevaluări, revizuiri și reorganizări.

Horoscop zilnic 23 mai 2022. Balanțele pot vea probleme în relația de cuplu

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur va retrograda în sectorul carierei tale și va aduce o serie de frământări, frustrări și tensiuni interioare legate de situația ta profesională. Sunt posibile conflicte cu superiorii și bine ar fi să nu crezi toate promisiunile acestora, indiferent că este vorba de o funcție nouă sau de un sprijin major acordat. Evaluează-ți situația profesională și vezi dacă te afli pe direcția pe care îți dorești. De asemenea, refă-ți strategiile prin care vrei să-ți atingi niște obiective mărețe.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur, din poziția de guvernator al tău, și grație acestei retrogradări prin Taur, te ajută să-ți revizuiești niște principii de viață, să-ți reanalizezi niște crezuri și convingeri. Astfel, vei renunța la prejudecăți care te ține în loc și nu te lasă să evoluezi. Renunță la atitudinea atotștiutoare și pune întrebări, caută compania oamenilor cu experiență pentru a capta din înțelepciunea lor. Este o perioadă în care ar trebui să eviți călătoriile în străinătate și să ai mai multă grijă la problemele cu actele sau cu justiția.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

În perioada de retrogradare a lui Mercur există toate șansele să iasă la suprafață niște secrete în cuplu care să conducă la o reevaluare radicală a relației cu partenerul de viață. Pot apărea probleme de natură financiară, legate de bunuri materiale, credite, partaje. Evită să faci investiții majore, speculații și nu intra în noi afaceri. Ai grijă la persoanele cu care te asociezi. Unii nativi pot reevalua statutul unei relatii intime, ascunse sau toxice, și pot decide că este momentul să o încheie.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur se întoarce retrograd chiar în sectorul relațiilor tale, prin urmare te poți aștepta la o perioadă în care să apară neînțelegeri în cuplu. Îți recomand să-ți reevaluezi modul în care comunici cu cei din jur și să-ți reevaluezi niște contracte de colaborare. Nu este un tranzit care aduce încheieri de relații sau colaborări, însă nu este bun nici pentru noi negocieri. Evită să semnezi noi contracte până pe 3 iunie.

Horoscop zilnic 23 mai 2022. Peștii pot întâmpina probleme de comunicare cu cei din jur

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur va retrograda în sectorul muncii și sănătății tale și îți cere să-ți reevaluezi locul de muncă cu tot ce presupune acesta. Astfel, realizează-ți responsabilitățile pe care le ai și reorganizează-ți programul și modul în care îți desfășori sarcinile zilnice. Dacă nu ești mulțumit de salariu, în perioada aceasta te poți gândi chiar la o schimbare a jobului în sine, dar nu-ți da demisia până pe 3 iunie. Nu sunt excluse tensiunile cu colegii și nici cu partenerul de viață, dat fiind că Mercur guvernează acest sector. Poate fi un tranzit problematic pentru cuplurile în care ambii parteneri lucrează în același loc. Pe de altă parte, tot Mercur îți cere reevaluarea stilului de viață, schimbarea rutinei zilnice și o mai mare atenție acordată sănătății.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur retrogradează în sectorul iubirii tale și îți cere să-ți schimbi modul în care îți exprimi afecțiunea și îți manifești sentimentele față de cei dragi. Dacă ești prea rece, schimbă atitudinea pentru a nu avea parte de reproșuri. Este o perioadă bună să-ți reevaluezi viața sentimentală, dar și relația cu copiii. S-ar putea să fie nevoie de mai multă comunicare cu aceștia, mai ales că nu este exclus să treacă prin momente dificile. Creativitatea ta intră și ea sub lupă și poți reanaliza ideea de a scoate bani din talentele și hobby-urile tale.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Cu Mercur retrograd în Taur s-ar putea să apară neînțelegeri cu familia și să-ți dai seama că este nevoie să-ți revizuiești modul în care comunici cu cei dragi. Principiile și mentalitățile voastre sunt diferite și este nevoie de îngăduință de ambele părți pentru ca lucrurile să funcționeze. Se pot relua discuții mai vechi legate de bunuri de patrimoniu sau de renovarea unei locuințe. Până pe 3 iunie evită să faci un credit imobiliar.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Pentru tine urmează o perioadă destul de dificilă în comunicare. Dincolo de neînțelegerile care pot să apară cu cei din jur, pot apărea erori de raționament, confuzie și agitație mentală. Mintea și memoria îți joacă feste, deci nu lua decizii importante. S-ar putea să spui lucruri pe care să le regreți sau să faci promisiuni pe care nu le poți susține. Totodată, ai mai multă grijă la acte, la deplasări și evită pe cât posibil negocierile. În schimb, poți să renegociezi contracte, mai ales dacă o faci din punct de vedere financiar.

Horoscopul zilei de 23 mai este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Vladimir Drăghia, despre viața cu două fetițe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *