Horoscop zilnic 24 aprilie 2022. Zodia care află secrete ce îi vor da viaţa peste cap

Horoscop special de Paşte, 24 aprilie 2022. Află ce ţi-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 24 aprilie 2022. Zodia care află secrete ce îi vor da viaţa peste cap

Deși încă se menține aspectul tensionat între Mercur, planeta comunicării, și Saturn, planeta restricțiilor, de care am vorbit în horoscopul din 23 aprilie, iată că astăzi se perfectează și un aspect benefic, demn de ziua de Paște. Este vorba de un sextil între același Mercur și Neptun, planeta visării. Aspectul aduce armonie, iertare, îngăduință și înțelegere. De asemenea, aduce intuiție, imaginație și inspirație. Este un aspect astrologic perfect pentru conectare la spiritualitate și credință, pentru rugăciune și gânduri pozitive transmise către Univers. Paște fericit și Sărbători luminate!

Horoscop zilnic 24 aprilie 2022. Gemenii află secrete care le dau viaţa peste cap

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să cheltui mai mult decât ți-ai planificat, însă va fi vorba de cheltuieli făcute pentru confortul tău sau pentru bunăstarea celor dragi. Posibil să primești niște sfaturi financiare idealiste, dar nu le da deoparte. Te bucuri de mai multă încredere în tine, de o stimă de sine crescută și ai toate șansele să te conectezi la ziua de Paște, mai ales dacă vei oferi ceva cuiva, dacă vei face un gest de caritate.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Tu ai șanse mari să te conectezi la zona mistică și religioasă, dat fiind că Mercur este în zodia ta și este susținut de Neptun. Pe de altă parte, este o zi foarte bună pentru revederi cu prietenii, pentru ieșiri, întâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Într-o astfel de discuție poți afla și sfaturi bune și poți discuta despre proiectele tale. Ai inspirație, imaginație, simț artistic și foarte multă empatie. Visezi frumos la viitorul tău.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, din poziția în care se află poate scoate la suprafață secrete, adevăruri ascunse și te poate agita destul de mult. Încearcă să te odihnești corespunzător astăzi, să nu te suprasoliciți încercând să bucuri și împaci pe toată lumea. Nu ești chiar în cea mai bună stare de spirit și te pot răscoli vorbele celor dragi. În schimb, ascultă-ți mai mult intuiția. Vocea interioară are mesaje subtile pentru tine.

Horoscop zilnic 24 aprilie 2022. Leii au o zi agitată

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Sextilul dintre Mercur și Neptun este foarte benefic pentru tine, dat fiind că te poate conecta ușor la sfere înalte, la credință și spiritualitate. Te bucuri de o zi de Paște așa cum îți dorești. Posibil să te revezi cu prieteni, cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme și chiar să primești o invitație, să faci o călătorie. Ai inspirație în astfel de discuții, ești pe aceeaşi lungime de undă cu cei din jur, primești sfaturi bune și-ți conturezi idealuri înalte.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur este într-o zonă de autoritate, așa că ai face bine să reușești să te controlezi din acest punct de vedere și să echilibrezi și intențiile altora de a se impune în fața ta. Nu este exclus să fii în contradictoriu cu partenerul de viață. Este destul de tensionată și agitată această zi pentru tine, însă sextilul cu Neptun te ajută mult să-ți depășești niște limite interioare. Conștientizezi mai bine care îți sunt temerile.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, te susține foarte mult prin acest sextil cu Neptun, să aduci armonia în relațiile tale. Te bucuri de o zi calmă, liniștită și ești foarte înțelegător cu cei dragi, mai ales cu partenerul de viață. Chiar dacă nu vei fi tot timpul de acord cu părerile și credințele celor din jur, cel puțin nu te vei mai lansa în dezbateri. Poți avea parte de experiențe înălțătoare, de discuții spirituale și încărcate de înțelepciune.

Horoscop zilnic 24 aprilie 2022. Romantism în viaţa Scorpionilor

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Nici Mercur și nici Neptun nu se găsesc în sectoare de viață favorabile ție, însă faptul că formează acest sextil te pot ajuta să depășești niște frici, niște stări angoasante sau chiar nemulțumiri relaționale, financiare. Chiar dacă ai senzația că ești singur, neînțeles, neapreciat de cei dragi, vei observa că te vei simți chiar răsfățat. În plus, starea de spirit va fi mai bună, inclusiv starea de sănătate și vei primi ajutor de la cei din jur.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur se află în sectorul relațiilor tale, iar Neptun în sectorul iubirii. Iată, deci un context care te avantajează din toate punctele de vedere în interacțiunea cu cei dragi. Este o zi foarte bună să spui ce simți, să-ți declari sentimentele, să cucerești persoana pe care o placi sau, de ce nu, chiar să faci o cerere în căsătorie. Romantismul prinde aripi și îl poți materializa ușor prin gesturi tandre și empatice. Te bucuri de armonie și în relațiile cu copiii.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Azi vei observa o mai bună înțelegere cu cei din familie, și nu doar pentru că este Paștele, dar și pentru că Mercur, guvernatorul relațiilor tale, îi oferă sprijin lui Neptun aflat în sectorul familiei. Reușești să restabilești armonia, să te împaci cu cei dragi, să te implici în treburi ce țin de casă sau să iei decizii legate de bunuri patrimoniale. De altfel, te înțelegi bine cu toți cu cei cu care intri în contact, atâta timp cât nu le impui ideile tale și nu iei decizii în locul lor.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cum Mercur este în sectorul tău afectiv, iar Neptun în sectorul comunicării, deși nu-ți stă în fire, iată că astăzi vei fi foarte declarativ cu sentimentele tale. Vei exprima mai ușor ce-ți trece prin minte, dar și ce este în sufletul tău. Rememorarea amintirilor, discuțiile cu cei dragi, cu persoana iubită, cu copiii sunt ca un adevărat pansament pentru tine. Totodată, și vorbele tale sunt un real pansament pentru ceilalți. Te bucuri de intuiție, imaginație și inspirație.

Horoscop zilnic 24 aprilie 2022. Peştii au inspiraţie şi imaginaţie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi s-ar putea să nu te poți abține și să scoți bani din buzunar pentru a îndeplini poftele, dorințele și cerințele celor dragi. Cadourile tale vor fi practice și vor bucura pe cei care le vor primi. Ține cont că și o vorbă bună este un dar minunat. Comunicarea cu familia devine blândă, empatică și starea ta emoțională se mai liniștește. Cei care vor să-și prezinte partenerul familiei, pot fi siguri că au ales momentul perfect.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Cum Neptun este în zodia ta și Mercur în sectorul comunicării, fără îndoială că vorbele tale ajung direct la sufletul persoanei căreia i le adresezi. Ești inspirat, știi ce să spui și cum să spui astfel încât să atragi simpatia și încrederea celor din jur. Comunicarea chiar este un punct forte al zilei și empatia de care dai dovadă îți aduce aprecieri. În plus, Mercur este guvernatorul relațiilor tale și te ajută să te împaci cu partenerul și să ajungeți la o înțelegere. Totodată, te bucuri de inspirație, imaginație și intuiție.

Horoscopul zilei de 24 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *